شرایط جدید فروش ارز مسافری

کد خبر: ۳۰۰۷۱۰
|
۱۶ بهمن ۱۳۹۱ - ۲۱:۴۲ 04 February 2013
|
29306 بازدید
|
۲
بانک مرکزی با اعلام شرایط جدید فروش ارز مسافری به عمره مفرده و عتبات عالیات؛ از افزایش یک اولویت جدید خدماتی برای دریافت ارز مبادله ای خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بانک مرکزی اعلام کرد: مطابق با مقررات ارزی که در اوایل آذرماه سال جاری به بانک های عامل ابلاغ شد فروش ارز مسافری یکبار در سال برای کلیه مقاصد به مسافرین هوایی، زمینی، ریلی و دریایی به میزان 300 دلار یا معادل آن به سایر ارزها به نرخ مبادله ای تعلق می گیرد.

فروش ارز به نرخ مبادله ای به شرکت های معرفی شده از سوی سازمان حج و زیارت جهت اعزام زائرین به عمده مفرده و عتبات عالیات (عراق) بلامانع است. همچنین فروش ارز توسط بانک های عامل بابت هزینه های سوخت، ناوبری، هندلینگ، لندینگ، حقوق خدمه خارجی و حق بیمه شرکت های هواپیمایی ایرانی به نرخ مبادله ای عرضه می شود.

افزایش اولویت های مصارف خدماتی از 19 به 20 قلم

بر اساس مقررات جدید ارزی هزینه های ارزی ثبت نام جهت شرکت در آزمون های بین المللی از جملهTOEF ، GRE، IELTS و غیره به نرخ مبادله ای توسط بانک های عامل پرداخت می شود. فروش و انتقال ارز با درخواست کتبی متقاضی و تاییدیه سازمان سنجش آموزش کشور به نرخ مبادله ای انجام می شود و با افزوده شدن اولویت خدماتی مزبور، اولویت های مصارف خدماتی از 19 قلم به 20 قلم افزایش یافت.

تقاضاهای واقعی ارز به سیستم بانکی کشور هدایت شد

پس از راه اندازی مرکز مبادلات ارزی کشور، نرخ مبادله ای ارزهای مختلف نوسانات بسیار اندکی در این مرکز طی حدود 5 ماه فعالیت مرکز داشته اند.

تامین تقاضاهای واقعی ارز مربوط به خانواده تولید (گروه کالایی 3 تا 8)، کالاهای نهایی بادوام (گروه کالایی 9) و مصارف خدماتی 20 گانه به سیستم بانکی کشور هدایت شده اند. ضمن اینکه گروه کالایی 1 و 2 نیز کماکان به نرخ مرجع توسط بانک مرکزی تامین ارز می شود.

تعداد ثبت سفارش های تخصیص ارز یافته توسط بانک مرکزی از ابتدای فعالیت مرکز تا پایان روز کاری پانزدهم بهمن ماه از مرز 16 هزار عبور و برابر با 16 هزار و 383 فقره شد. در روزهای چهاردهم و پانزدهم بهمن ماه نیز در مجموع 916 ثبت سفارش در مرکز انجام و معادل 220 میلیون دلار تخصیص ارز طی این دو روز صورت گرفت.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۹
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۵۸ - ۱۳۹۱/۱۱/۱۶
من گرین کارت دارم به بانک مراجعه می کنم میکن ارز مسافرتی به شما تعلق نمی گیره از طرفی عوارض خروجی باید پرداخت کنم . بالاخره نفهمیدم مرغم یا شتر مرغ
لطفا راهنمایی فرمایید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۸ - ۱۳۹۱/۱۱/۱۷
300 دلار خیلی زیاده، بگید کمترش کنن، مثلا دو دلار چطوره اندازه یک نوشیدنی خنک ؟!
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟