از جدایی دژاگه از تیم ملی تا کنایه عادل به عابدینی!

هر آنچه در برنامه دیشب ۹۰ گذشت

محور اصلی برنامه دیشب ۹۰، پیرامون بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا، هفته سی‌و‌یکم لیگ بر‌تر و مرحله نیمه نهایی جام حذفی فوتبال و حاشیه آن به ویژه بازی تیم‌های استقلال و سپاهان و دیدار داماش و پرسپولیس بود. پرسش نظرسنجی ۹۰ این بود که کدام تیم قهرمان لیگ بر‌تر می‌شود: ۱ـ استقلال ۲ ـ تراکتورسازی ۳‌ـ سپاهان، که در پایان نزدیک ۵۷ درصد به استقلال ‌و نزدیک ۳۳ درصد به سپاهان ‌و ‌باقی به تراکتور رأی دادند.
کد خبر: ۳۱۲۳۱۶
|
۲۰ فروردين ۱۳۹۲ - ۰۲:۲۵ 09 April 2013
|
57918 بازدید
|
نخستین برنامه ۹۰ در سال ۹۲ از ساعت ده و چهل و پنج دقیقه آغاز شد؛ این برنامه‌ به مانند همیشه، دوشنبه شب‌ از شبکه سه پخش شد و در ادامه به بررسی بازی‌های هفته سی‌ویکم لیگ بر‌تر و مرحله نیمه نهایی جام حذفی فوتبال و حاشیه آن پرداخت.

به گزارش «تابناک»، در آغاز برنامه، سه بازی از نماینده‌های ایران در لیگ قهرمانان آسیا پخش شد.
در این باره باید گفت که هدایت ممبینی کار‌شناس داوری و رضا ناصحی بازیکن آلومینیوم، مهمانان این هفته برنامه نود بودند.

ماجدی: برد ما مثل صعود تیم ملی در استرالیا بود!

میرشاد ماجدی سرپرست استقلال در برنامه ۹۰ گفت: برد استقلال برابر الهلال کم از صعود تیم ملی در استرالیا نداشت. او که روی خط برنامه ۹۰ رفته بود، درباره بازی با الهلال عربستان گفت: این برد را خیلی کم درباره‌اش حرف زدید، این برد کم از بازی ایران و استرالیا نداشت.

فردوسی‌پور گفت: برد شیرینی بود اما نه به شیرینی صعود استرالیا».

اما ماجدی تکرار کرد: «برد شیرینی بود. ما تماس‌های زیادی داشتیم و فکر می‌کنم برنامه ۹۰ باید بیشتر به این بازی می‌پرداخت. این برد خیلی شیرین بود.

وی سپس درباره حواشی بر سر شمار اعضای کاروان استقلال هم گفت: «همه هزینه‌های ما بر عهده الهلال بود و ما چون باشگاه فرهنگی هستیم، به مسائل فرهنگی اهمیت دادیم. اینکه به خرج الهلال، ۷۲ را بردیم و نایب الزیاره همه مردم کردیم، کار بدی است؟ ما یک برد بزرگ به دست آوردیم اما این تنها یک نیمه از بازی است. بیایید کاری کنیم که بازی دوم را هم ببریم».
 
ماجدی درباره کاروان استقلال، حرف‌های الهلالی‌ها و بحث خستگی کاروان استقلال هم گفت: «ما ۷۲ نفر بودیم؛ اما آن‌ها برای عبور این جمعیت، دو گیت گذاشته بودند و تازه انگشت نگاری هم می‌کردند، ولی پس از ‌مدتی، یکی از گیت‌ها هم خراب شد. البته این تقصیر الهلالی‌ها نبود که ما در فرودگاه معطل شدیم، قوانین کشورشان بود ولی برای ما خسته کننده شد.

البته این هم که می‌گویید آن‌ها معترض به تعداد ما بودند، درست نیست، چون قرارمان این بود. ما با این تعداد رفتیم، آن‌ها هم می‌توانستند همین تعداد را بیاورند. اما آن‌ها با پنجاه نفر آمدند و فقط هم یک روز در تهران می‌مانند. این دیگر مشکل ما نیست».

ماجدی که تأکید می‌کرد حتی یک ریال از هزینه سفر را استقلال نداده از مسئولان سازمان لیگ خواست تا بازی تیمشان با گهر را جابجا کنند، چون این فشردگی بازی‌ها می‌تواند ملی پوشان را مصدوم کند.

کنایه فردوسی‌پور به عابدینی؛

فردوسی‌پور با اشاره به درگیری رسانه‌ای محمد رویانیان و امیر عابدینی، در ادامه دخالت مدیرعامل داماش در تصمیمات فنی این تیم را مورد نقد قرار داد.
 
 در برنامه دیشب این هفته ۹۰ صحنه‌هایی از دیدار داماش برابر پرسپولیس پخش شد که نشان می‌داد، اعضای کادر فنی با تلفن همراه دستورهایی گرفته و به سرمربی تیم منتقل می‌کردند.

فردوسی‌پور مجری برنامه با تأکید بر این ‌که مخاطب این تماس‌ها امیر عابدینی بوده، اعلام کرد، قطعا خود عابدینی نیز این مسأله را تأیید می‌کند.

وی خطاب به مدیرعامل داماش گفت: بهتر است بیایید روی نیمکت بنشینید و خیال همه را آسوده کنید!

دژاگه تیم ملی را از دست داد!

بهترین بازیکن تیم ملی ایران در آستانه دوری بلند مدت از فوتبال قرار دارد.
 
فاضلی، مدیر برنامه‌ها در تماس با برنامه ۹۰ گفت: ‌اشکان دژاگه از ناحیه مچ پا مصدوم شده است و چهارشنبه وضعیت اصلی وی مشخص می‌شود.
 
دژاگه در دیدار تیم فولام برابر کوئیز پارک رنجرز پس از ارائه یک بازی خوب و گرفتن یک پنالتی، به خاطر مصدومیت از بازی بیرون رفت.

این گزارش می‌افزاید: متأسفانه در روزهای گذشته اخباری در این باره منتشر شد که نشان دهنده جدی بودن مصدومیت وی است. مدیر برنامه‌های این بازیکن از مشخص شدن وضعیت مصدومیت دژاگه در روز چهارشبه خبر داد و تأکید کرد، شاید مچ پای وی به عمل جراحی نیاز داشته باشد و چندین ماه از میادین دور باشد. برای همین، شاید این بازیکن دیدارهای حساس تیم ملی در خرداد ماه برابر قطر، لبنان و کره جنوبی را از دست بدهد.

در بخشی از برنامه از مراسم ختم مادر مهدوی کیا و همچنین سالگرد مرحوم قایقران گزارشی پخش شد.

میهمان ویژه: رضا ناصحی بازیکن آلومینیوم

میهمان ویژه برنامه شب گذشته رضا ناصحی، بازیکن سابق تیم‌های ابومسلم، سپاهان و نفت و بازیکن کنونی آلومینیوم بود. او خاطراتی از آغاز فوتبال خود مطرح کرد. وی با رد اینکه بازیکن عصبی است، خاطرنشان کرد: در ده سال حضورم در لیگ بر‌تر، دو بار اخراج شده‌ام و آن هم فنی بوده است.

او البته از حضورش در سپاهان دل خوشی نداشت و شرایطش در این تیم را چه در زمان امیر قلعه نویی و چه زمان بوناچیچ نامناسب می‌دانست. ناصحی همچنین گفت، از شوک‌های اکبر میثاقیان بی‌نصیب نبوده و یک بار این مربی با لحن تندی با وی برخورد کرده است.

بهروان، تنها بازنشسته کشور!

غلامرضا بهروان، رئیس سابق سازمان لیگ در بخش ۹۰ تا ۹۰ با کنایه نسبت به برکناری‌اش گفت: هیچ کس در کشور بازنشسته نیست و فقط من بازنشسته بوده‌ام. چون من کسی را ندارم، باید می‌رفتم. همه در کشور یک شغل دارند و بازنشسته هم نیستند!

اهواز هم آلوده شد!

دیدار تیم‌های فوتبال فولاد و صبا در حالی در خوزستان برگزار شد که گرد و غبار شدیدی در هوا وجود داشت و غلظت هوا به ۱۷۰۰ رسید. این در حالی است که به گفته مجری برنامه، زمانی که غلظت در تهران به ۱۸۰-۲۰۰ می‌رسد بازی کنسل می‌شود. نکته قابل ملاحظه در این زمینه، سخنان ضد و نقیض مسئولان بود.

رضاییان، مسئول برگزاری مسابقه بر این باور بود که بازیکنان مشکل خاصی برای این دیدار نداشتند، در حالی که بازیکنان صبا از بازی در این شرایط معترض بودند. همچنین فنایی، نماینده فدراسیون اعلام کرد که پیش از آغاز بازی از سازمان هوا‌شناسی درباره شرایط آب و هوا استعلام گرفته و مشکل خاصی عنوان نشده است، در حالی که کار‌شناس آب و هوای خوزستان گفت: روز قبل از بازی پیش بینی گرد و غبار و وزش باد را کرده بودیم؛ افزون بر اینکه استعلامی هم گرفته نشده است.

فینال جام حذفی تک بازی است

مهدی تاج سرپرست سازمان لیگ با تأکید بر اینکه فقط موضوع تک بازی بودن فینال جام حذفی قطعی شده، از سه روش برای تعیین ورزشگاه میزبان جام حذفی بنا به آیین نامه سازمان لیگ خبر داد و گفت: قطعا تا پایان هفته جاری، مکان و زمان برگزاری فینال این مسابقات مشخص خواهد شد.

وی افزود: باید تا بیستم اردیبهشت بازی‌ها را به پایان برسانیم و می‌خواهیم فینال جام حذفی را پیش از پایان لیگ برگزار کنیم. اگر تیم‌ها برای برگزاری دیدار فینال در یک شهر به تفاهم نرسند، قرعه کشی خواهیم کرد.

پخش ۹۰ در سال ۷۹

در ادامه برنامه نود، بخشی از ‌برنامه نود در سال ۷۹ پخش شد که به حرکت محسن رسولی بازیکن سابق سایپا پس از به ثمر رسیدن گل و در‌آوردن لباس ورزشی او پرداخته شد. رسولی از آن روز‌ها به تیرگی یاد کرد و گفت: نمی‌دانم کدام مسئول دست روی این موضوع گذاشته بود و واقعا مرا کوبیدند. این مسأله باعث شد تا زندگی من خراب شود.

وی همچنین یادآور شد: یکی از مربیان با تجربه به من پیشنهاد داد تا برای حضور در میدان پول به او بدهم و زمانی که من از این کار خودداری کردم، مرا نیمکت نشین کرد.
در پایان برنامه نیز علیرضا منصوریان، سرمربی تیم امید پشت خط تلفنی برنامه آمد و درباره نبود امکانات و رسیدگی نکردن به تیم امید صحبت‌هایی را مطرح کرد و خواستار توجه بیشتر به بازیکنان شد.

حاشیه بازگشت مایلی کهن به گهر دورود
اهدای حقوق ۱۳۰ میلیونی به ورزشگاه دورود

در ادامه، گزارشی از بازگشت مایلی کهن به درود به تصویر کشیده شد. سرمربی تیم فوتبال گهر دورود که به دلایل گوناگون، از حضور در تیم گهر دورود کناره گیری کرده بود، در گفت‌وگو با در برنامه ۹۰ اعلام کرد که به تیم گهر بازگشته و در چهار مسابقه پایانی این تیم، دورودی‌ها را همراهی خواهد کرد.

محمد مایلی کهن در این باره افزود: صدوسی میلیون تومان از حسین هدایتی دریافت کرده‌ام بابت حقوقم و حالا من این پول را برای تکمیل ورزشگاه دورود می‌دهم.

‌‌سرمربی سابق تیم ملی فوتبال کشورمان همچنین تصریح کرد: باید به معنای واقعی یک بار از شعار به عمل روی بیاوریم. از گروهی از خیرین مدرسه‌ساز می‌خواهیم تا در این کار خداپسندانه شرکت کرده و به ساخت این ورزشگاه کمک کنند.
 
پرسش و پاسخ نظرسنجی ۹۰

محور اصلی برنامه دیشب ۹۰، پیرامون بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا، هفته سی و یکم لیگ بر‌تر و مرحله نیمه نهایی جام حذفی فوتبال و حاشیه آن به ویژه بازی تیم‌های استقلال و سپاهان و دیدار داماش و پرسپولیس بود.

اما پرسش نظرسنجی ۹۰ این بود که کدام تیم قهرمان لیگ بر‌تر می‌شود؟

۱ـ استقلال
۲ـ تراکتورسازی
۳ـ سپاهان

که در پایان نزدیک ۵۷ درصد به استقلال‌ و حدود ۳۳ درصد به سپاهان ‌و ‌باقی به تراکتور رأی دادند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۳۳
انتشار یافته: ۷۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
فوتبال مگه چیه تا نصف شب شما رو بیدار نگه داشته.
بچسبید به زندگیتون.
عده ای ورزش و تفریح میکنند و میلیاردها پول میگرند ما غصه اونا رو میخوریم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۲:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
خودت چرا نگاه کردی!؟
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۴:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
تنها هزینه مای بی بی دخترم(جیگرم، عزیزم، الهی باباش قربونش بره) ماهانه 90 هزار تومان است. و مجبورم تا 3 شب کار کنم فرصت اینگونه برنامه ها رو پیدا نمیکنم.
شما از این هزینه پوشاک، سایر مخارج رو هم محاسبه کنید.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۷:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
شما خودشو ناراحت نکن در ضمن واسه مردم تعیین تکلیف هم نکن
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۸:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
به نظر میرسه خودتون بی صبرانه منتظر بودید نود تموم بشه تابناک خبرش و بزاره بعد سری بیای نظر بدی؟؟؟؟ این کار بدی نیست آیا؟
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۸:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
از کجا میدونی نگاه کردم؟!
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
آخه کی ساعت 2:28 میاد پیام بزاره جز ی علاقه مند یا منتقد هرکدومش هم باشید نشان از محبوبیت این برنامه هست
فرید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
عابدینی خودش را خراب کرد او دیگر در پرسپولیس جایی ندارد
امیر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
عابدینی دوست داره بیاد پرسپولیس نمی تونه واسه همین جوسازی میکنه و...
پاسخ ها
بينام
| Iran, Islamic Republic of |
۰۸:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
نه بابا
قيصر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
سلام ، فقط نود ، فقط عادل ، فقط قرمزته ، فقط + بدهيد ، فقط تشكر .
پاسخ ها
حمید
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
قرمزته جدولی .
امير مشهدي
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
بيشتر اين منفيها بخاطر فقط قرمزته هست. اگر نود رو از قرمز و آبي جدا ميكردي بيشتر مثبت مي‌گرفتي قيصرجان
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
فقط خیلی بی کاری تو
ناشناس
| Australia |
۱۰:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
حالا خوبیش اینه که استقلالیا کم حافظه هم هستند هنوز که سه سال پیش بود که با رتبه سیزدهمی لیگ رو تموم کردین
m
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
444444
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
90 هم 90 قدیم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۳:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
دمتون گرم ساعت 3 صبح خواب ندارید ؟
پاسخ ها
نوید
| - |
۰۳:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
تو چی؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۳:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
فقط عادل
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۳:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
مهدوي كيا با اخلاق ترين و كم حاشيه ترين بازيكن ايران بوده وهست....روح مادرش شاد
مهدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۴:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
ساعت 4 هم شد خواب نیومد به چشمم :)
مهران کاظمی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
نود یک برنامه صرفا سرگرم کننده عام پسند است اما یک نکته جالب در پیک پخش سریالهای معروف این همه مخاطب داشتن علامت سوال اسة :
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟