بازداشت خواهران "كش رو" در تهران
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۶ 24 April 2013
کد خبر: ۳۱۵۴۲۴
| ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۶ 24 April 2013
| فرمانده یگان امداد فرماندهی انتظامی تهران بزرگ از دستگیری دو زن «كش رو» در محدوده ولنجك خبر داد و افزود: متهمان هنگام فرار از دست مالباخته شناسایی و دستگیر شدند.
به گزارش جام جم، سرهنگ اردشیر مطهری گفت: روز گذشته ماموران گشت انتظامی این یگان هنگام گشتزنی در محدوده ولنجك متوجه شدند دو دختر جوان درحال فرار می باشند و این در حالی بود كه راننده یك تاكسی با سر و صدا و فریاد سعی داشت از شهروندان و عابران در حال تردد استمداد بگیرد و به دنبال این دو دختر، فریاد «ای دزد» سر داده بود.
وی افزود: این حركت و رفتار، ماموران را بر آن داشت كه دو دختر را تعقیب كرده و در یك عملیات غافلگیرانه آنها را بازداشت كنند، این متهمان پس از بازداشت به محل بازگردانده شده راننده تاكسی كه «حمیدرضا» نام داشت به ماموران گفت، دقایقی پیش این دو خانم را به عنوان مسافر از تجریش به مقصد ولنجك سوار كردم.
سرهنگ مطهری اضافه كرد: شاكی ادامه داد متهمان زمانیكه قصد پیاده شدن از خودر را داشتند تلفن همراه ، كیف پول و یك كیسه كه حاوی تعدادی مواد غذایی بود را به سرقت برده و متواری شدند.
وی تصریح كرد: در بازرسی از متهمان كه دو خواهر به نام های «زهرا» و «فرزانه» بودذند اموال مكشوفه شاكی ،سه دستگاه تلفن همراه و چند عابر بانك با مشخصات مختلف كشف شد، در بازجویی های ابتدایی از متهمان مشخص شد، آنها سابقه دارند و چندین مرتبه به اتهام سارق «كش رو» بازداشت شده اند.
فرمانده انتظامی یگان امداد پلیس پایتخت افزود: ماموران متهمان را به همراه اموال مكشوفه و شاكی برای تكمیل پرونده و تحقیقات بیشتر در خصوص جرایم احتمالی دیگر به كلانتری163 ولنجك انتقال دادند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.