احتکار 600 میلیاردی روغن مایع!

کد خبر: ۳۱۸۰۴۷
|
۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۵ 08 May 2013
|
10242 بازدید
فرمانده انتظامی استان لرستان از دستگیری فردی که اقدام به احتکار 26 تن روغن مایع خوراکی کرده بود، خبرداد و گفت: روغن‌ها به ارزش 600 میلیارد ریال بود و فرد محتکر توسط مأموران پلیس آگاهی استان لرستان شناسایی و دستگیر شد.

به گزارش ایسنا سردار کاظم علیزاده در تشریح جزئیات این خبر گفت: در پی کسب خبری مبنی بر اینکه فردی اقدام به احتکار مقادیری روغن مایع سرخ کردنی در سردخانه‌ای واقع در یکی از مناطق شهرستان خرم آباد کرده است، ماموران پلیس آگاهی بررسی موضوع و شناسایی محتکر وانبار موصوف را در دستورکار خود قرار دادند.

وی افزود: مأموران پس از انجام تحقیقات لازم و کسب اطمینان از درستی موضوع، با هماهنگی مقام قضایی به محل مورد نظر اعزام و محل را تحت بررسی قرار دادند که در بازرسی از محل شناسایی شده مقدار 26 تن روغن مایع خوراکی به ارزش 600 میلیارد ریال که در یک سردخانه احتکار شده بود کشف و متصدی مربوطه نیز دستگیر شد.

علیزاده با بیان‌اینکه متهم قصد داشت با توجه به نوسانات بازار روغن‌ها را پس از احتکار به قیمت بالا به بازار عرضه کند، خاطرنشان‌کرد: متهم تحویل تعزیرات حکومتی و روغن‌های احتکار شده تحویل نماینده سازمان صنعت، معدن و تجارت استان شدند.

وی با بیان اینکه پلیس در برخورد با محتکران و مخلان نظم اقتصادی از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد، بیان کرد: مخلان و محتکران اقتصادی باید بدانند که احتکار و انبار کالاهای اساسی از نظر قانونی جرم بوده و مجازات سنگینی را در پی خواهد داشت.
اشتراک گذاری
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟