«کتک زدن مشروط بچه ها» تصویب شد!

نمایندگان پارلمان به این پیشنهاد جایگزین رای دادند که پدران و مادران در ادب کردن بچه های خود مجاز به کتک زدن غیرخشونت آمیز آنها هستند و تنها تا جائیکه به سلامتی روحی و جسمی آنها صدمه وارد نشود.
کد خبر: ۳۹۲۳۱۱
|
۲۳ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۷ 12 April 2014
|
26525 بازدید
نمایندگان پارلمان لبنان در جلسه قانونگذاری خود ضمن مخالفت با یک پیشنهاد، ماده قانونی « کتک زدن مشروط بچه ها برای ادب کردن آنها» را تصویب کردند.

به گزارش ایرنا به نقل از روزنامه لبنانی « النهار»، نمایندگان با پیشنهاد « سیمون ابی رمیا» برای لغو ماده قانونی مجاز بودن خانواده ها و معلم ها برای کتک زدن بچه ها در جریان بررسی طرح قانون مجازات ها موافقت نکردند.

براساس این گزارش ۳۶ نماینده با لغو این ماده قانونی مخالفت و ۳۴ نماینده موافقت کردند و بنابراین پیشنهاد ابی رمیا تصویب نشد.

اما نمایندگان پارلمان به این پیشنهاد جایگزین رای دادند که پدران و مادران در ادب کردن بچه های خود مجاز به کتک زدن غیرخشونت آمیز آنها هستند و تنها تا جائیکه به سلامتی روحی و جسمی آنها صدمه وارد نشود.

النهار نوشت :« تمام سلام» نخست وزیر و « نبیه بری» رییس مجلس از جمله ۳۶ تن نمایندگان پارلمان لبنان بودند که به لغو تنبیه کتک زدن بچه ها رای ندادند و با آن موافقت کردند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت