آمریکا در دولت قبل غنی‌سازی را‌ محرمانه و کتبا پذیرفت!

افرادی که امروز به مذاکرات محرمانه خود با آمریکا افتخار می‌کنند،‌ اتفاقا مدعی‌اند نباید مذاکرات ایران و ۱+ ۵ محرمانه باشد. این عده که می‌گویند در آن دیدار محرمانه، آمریکا کتبا غنی‌سازی اورانیوم ایران را پذیرفته، چرا مدرکی دال بر درستی ادعاهای محرمانه خود ‌‌نمی‌آورند؟ چرا نوری بر تاریکخانه مدارک محرمانه خود برای مردم نمی‌اندازند، تا افکار عمومی بدانند آمریکایی‌ها چه را پذیرفته‌اند و در قبال آن چه خواسته‌اند؟
کد خبر: ۳۹۵۸۵۲
|
۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۶ 26 April 2014
|
18833 بازدید
|
آمریکا در دولت قبل غنی‌سازی را‌ محرمانه و کتبا پذیرفت!چندی است، برخی از افراد با افتخار اعلام می‌کنند که مذاکره با آمریکا در زمان دولت مطلوب آنان صورت گرفته ‌و این افتخار‌ (!) مذاکره با آمریکا، متعلق به آنان است و نه دولت جدید!

به گزارش «تابناک»، هرچند این افتخار‌ کردن آنان به مذاکره با آمریکا برای این افراد که مخالف مذاکره با آمریکا هستند، جای تعجب فراوان دارد، ‌نکته مهم‌تر آنکه آنان با افتخار بیشتر اعلام می‌کنند که در دوره قبل بوده که ایران توانسته‌ با آمریکا مذاکره کند؛ آن هم ‌محرمانه!

نکته‌ای اصلی در همین کلمه محرمانه بودن نهفته است. افرادی که امروز به مذاکرات محرمانه خود با آمریکا افتخار می‌کنند، افرادی هستند که اتفاقا مدعی‌اند نباید مذاکرات ایران و ۱+ ۵ محرمانه باشد! آنان مدت‌هاست تیم هسته‌ای را در فشار گذارده‌اند که چرا باید مذاکرات محرمانه برگزار شود، در حالی که اکنون با افتخار از محرمانه بودن مذاکرات، نه با ۱+ ۵ که با آمریکا سخن می‌گویند؛ مذاکراتی که افکار عمومی نه زمان و نه مکان آن را می‌دانست و تازه در حال افشا شدن است؟
 
بر این اساس، بحث این نیست که محرمانه ماندن یا ‌نماندن مذاکرات مطلوب است یا خیر، بلکه بحث اصلی این است که اگر محرمانه ماندن مذاکرات، آن هم با آمریکا، آن هم در یک کشور سومی، خوب و افتخار است، چرا و چگونه توافق ژنو که زمان و مکان آن معلوم است و حاصل آن هم مشخص و مکتوب؛ ‌به باور این عده مشکل‌زا شده است؟!

این عده که می‌گویند در آن دیدار محرمانه، آمریکا کتبا غنی‌سازی اورانیوم ایران را پذیرفته، چرا مدرکی دال بر درستی ادعاهای محرمانه خود ‌نمی‌آورند؟ چرا نوری بر تاریکخانه مدارک محرمانه خود برای مردم نمی‌اندازند، تا افکار عمومی بدانند آمریکایی‌ها چه را پذیرفته‌اند و در قبال آنچه خواسته‌اند؟

اگر هم محرمانه بودن افتخار است و مطلوب، ‌چرا این عده این همه تیم مذاکره‌کننده کنونی را تحت فشار ‌می‌‌گذارند و می‌خواهند اسرار مگویی را به آنان بگوید که خود به محرمانه بودن آن‌ و دور زدن افکار عمومی افتخار می‌کنند؟

یک روزنامه خارجی در زمان‌های نه چندان دور می‌نویسد: این رویه رجال ایران است که اگر خودشان موفق نشدند، ‌می‌کوشند که عقیده و ایده‌ای که خود نیز طرفدارش بودند، ‌شکست خورده و مدفون شود، گویی این رجال هنوز هم در ایران هستند!
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۳۳
انتشار یافته: ۳۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۶
خلاصه اینکه مرگ بر آمریکا
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۶
مردم ایران بسیار مردم فراموشکاری هستند. همین الآن از نظرات عامه جامعه که فلاکتهای به بار آمده از دوران مدیریت قبلی را به فراموشی سپرده اند، مشخص است.
اینگونه افراد همیشه در قدم اول باید خودشان را سرزنش کنند که باعث بوجود آمدن فلاکت برای خودشان هستند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۶
آفرین
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۶
مهم نیست محرمانه باشد یا خیر . ایا افشای ان نفعی برای مردم دارد یا فقط نیاز به گزگ برای حمله به مذاکرات است ؟
sadegh bokharaei
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۶
واقعا همه گیج شدن !!!
hichkas
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۶
بعد از انتخاباتسال 88 و ماجراهاي تلخي كه در پي آن داشت و تجربه‌اي كه حاصل شد، گمان مي‌رفت كه آن تجربه‌ها، به كار گرفته شده و بهانه به دست دشمنان داده نشود تا در آشفته بازار مشكلات كشور، جلوي پديد آمدن مشكلات ديگر گرفته بشود. به نظر مي‌رسد عده‌اي بدون ملاحظه از آثار رفتارهاي خود، بدشان نمي‌آيد فضاي تقريباً به آرامش رسيده سياسي را مجدداً متشنج نمايند و از اين آوردگاه ماهي مقصود خود را صيد كنند، اما انتظاري كه مردم از مسئولين كشور دارند اين است كه با آنها صادق باشند و واقعيت‌ها را همانگونه كه هست نه بيشتر و نه كمتر هر چند تلخ باشد با مردم در ميان بگذارند. اين يك واقعيت است كه صداقت در كلام، در اقناع مردم مؤثرتر است و تجربة دولت هاي گذشته نيز كه تلاش مي كردند با توسل به اقدامات تبليغاتي، بسياري از كارهاي خلاف عرف و قانون خود را توجيه نمايند و نتوانستد مردم را اقناع كنند، تجربه قابل تأملي است. كساني كه با اين بهانه از پاسخگويي طفره مي‌روند، در خوش‌بينانه‌ترين حالت به كمك ضد انقلاب و دشمنان شتافته‌اند. راه مقابله با اتهام زني‌ها، پاسخگويي شفاف و روشن كردن ابعاد مختلف موضوع و برخورد صريح و بي‌ملاحظه با متخلفين احتمالي است. نكته ديگر اينكه، عقلانيت حكم مي‌كند براي مقابله با اتهام زني‌ها، راه چاره را در پنهان‌كاري كردن نجوئيم. با پنهان‌كاري نمي‌توان اقناع عمومي را به دست آورد. تدبیری باید اندیشیده شود تا جامعه احساس نکند كه در قبال «راست اظهاری»؛ اقتدار، حيثيت و آبروي خود را دارد از دست مي دهد.
هرچه مسئولين ذيربط در روشن‌تر شدن تمامي ابعاد مسئوليتي خود شفاف‌سازي نمايند، به همان اندازه نيز در اقناع عمومي موفقيت كسب مي‌كنند و طبعاً حمايت عمومي در مقابله با كينه‌ورزي‌ها و دشمني‌هاي رسانه‌هاي معاند نظام را به همراه خود خواهند داشت. براين اساس همه موظفند همپاي تلاش براي جلوگيري از وارد شدن اتهامات واهي به نظام، درصدد رفع اتهام از نظام كه برآمده از آرمان‌هاي بلند اسلامي انساني است برآيند و اجازه ندهد عده‌اي معدود با رفتارهاي سليقه‌اي خود براي كشور مشكل درست كنند.
hosein
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۶
مطلبی درست و منطقی است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۶
دمت گرم تابناک
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۶
این دوستان عضو حزب بادن! موفقیت ها مال خودشونه شکست ها مال دیگران!
علي
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۶
اينها هموناي هستند كه با لنگ كفش جلو فرودگاه بودن
اونجا تلفن علني رييس جمهور بد بود اما يواشكي اونم چند جلسه برا خودشون خوبه
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت