کیوسک بین‌المللی «تابناک»

اختلاف جمهوری‌خواهان آمریکایی بر سر درخواست کمک از ایران

شکل‌گیری اختلاف میان سناتورهای جمهوری‌خواه آمریکا بر سر موضوع همکاری با ایران، اظهارنظر آمریکا درباره گفت‌و‌گو با ایران درباره عراق در حاشیه مذاکرات وین، بازتاب تصمیم دولت انگلیس برای بازگشایی سفارت در ایران و استقبال شرکت‌های تجاری انگلیسی از این تصمیم، از جمله مهمترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.
کد خبر: ۴۰۸۹۸۳
|
۲۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۰ 18 June 2014
|
14764 بازدید
|
۹
اختلاف جمهوری‌خواهان آمریکایی بر سر درخواست کمک از ایرانشکل‌گیری اختلاف میان سناتورهای جمهوری‌خواه آمریکا بر سر موضوع همکاری با ایران، اظهارنظر آمریکا درباره گفت‌و‌گو با ایران درباره عراق در حاشیه مذاکرات وین، بازتاب تصمیم دولت انگلیس برای بازگشایی سفارت در ایران و استقبال شرکت‌های تجاری انگلیسی از این تصمیم، از جمله مهمترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.

اختلاف جمهوری‌خواهان آمریکایی بر سر درخواست کمک از ایران

به گزارش «تابناک»، بحث درباره احتمال همکاری ایران و آمریکا در عراق، امروز نیز برای چندمین روز پیاپی، مهمترین موضوع مورد توجه مطبوعات جهانی را تشکیل داده است. در این زمینه، سایت نشریه «تایم» با انتشار مطلبی از ایجاد شکاف میان جمهوری خواهان آمریکا بر سر همکاری کردن یا نکردن ‌با ایران خبر داده است.

به نوشته این سایت، لیندسی گراهام، سناتور ایالت کارولینای جنوبی از طرح همکاری با ایران در عراق حمایت کرده و آن را در راستای منافع آمریکا ارزیابی دانسته‌ است؛ اما در طرف مقابل، جان مک کین، سناتور ایالت آریزونا به شدت با این ایده مخالفت کرده و انجام چنین کاری را «نهایت بی خردی» دانسته است. 

اختلاف جمهوری‌خواهان آمریکایی بر سر درخواست کمک از ایران

این در حالی است که در پی انتشار اخباری درباره گفت‌و‌گوی ایران و آمریکا درباره اوضاع عراق در حاشیه مذاکرات هسته‌ای وین، ایالات متحده از احتمال ادامه این گفت‌و‌گوها سخن گفته است.

به نوشته «جروزالم پست»، وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده احتمال انجام گفت‌و‌گوهای بیشتر با ایران درباره ناآرامی‌های عراق وجود دارد؛ اما این گفت‌و‌گوها احتمالاً در سطحی پایین‌‌تر انجام خواهد گرفت. این روزنامه اشاره می‌کند که پیشتر و در روز نخست مذاکرات «وین 5»، ویلیام برنز، قائم مقام وزارت خارجه آمریکا با مقامات ایرانی دیدار و در این زمینه گفت‌و‌گو کرده بود. 

اختلاف جمهوری‌خواهان آمریکایی بر سر درخواست کمک از ایران

اما خبر بازگشایی سفارت انگلیس در تهران، موضوع دیگری است که از روز گذشته تاکنون به طور گسترده‌ای مورد توجه مطبوعات و رسانه‌های بین‌المللی قرار گرفته است. سایت شبکه خبری «یورو نیوز» ضمن پرداختن به این موضوع می‌نویسد دولت انگلیس تصمیم گرفته پس از ‌سه سال از زمان خروج کارکنان سفارتش از ایران، سفارت خود را در این کشور بازگشایی کند.

یورو نیوز می‌نویسد، این خبر در حالی منتشر می‌شود که هم انگلیس و هم آمریکا امیدوارند ایرانی‌ها برای برقراری دوباره نظم و ثبات در عراق به آنها یاری برسانند. ویلیام هیگ، وزیر خارجه انگلیس، گفته ایران قادر به ایفای نقش مثبت در سطح منطقه است. 

اختلاف جمهوری‌خواهان آمریکایی بر سر درخواست کمک از ایران

در مطلب دیگری در همین زمینه، روزنامه «تلگراف» از تصمیم شرکت‌های تجاری و اقتصادی انگلیسی برای بازگشت به ایران، پس از بازگشایی رسمی سفارت این کشور در تهران خبر داده است. این روزنامه می‌نویسد ایران از نظر جغرافیایی و راهبردی، اهمیت بسیاری برای شرکت‌های انگلیسی دارد و این شرکت‌ها امیدوارند، بهبود روابط میان تهران و لندن، درهای تجارت با ایران را به رویشان باز کند. از دید تلگراف، تصمیم دولت انگلیس برای بازگشایی سفارت خود در ایران، یک گام رو به جلو در منطقه خاورمیانه به شمار می‌رود که مورد استقبال شرکت‌های تجاری این کشور قرار می‌گیرد. 

اختلاف جمهوری‌خواهان آمریکایی بر سر درخواست کمک از ایران

در پایان، در مطلبی درباره دور جاری مذاکرات هسته ای ایران و گروه 1+5، خبرگزاری «رویترز» از عزم دو طرف برای بهره‌گیری از فرصت موجود جهت دستیابی به توافق نهایی هسته‌ای خبر داده است.

این خبرگزاری می‌نویسد، در حالی که زمان برای رسیدن به توافق جامع هسته‌ای به سرعت در حال سپری شدن است و دو طرف تلاش دارند طی ضرب‌الاجل شش ماهه از پیش تعیین شده به توافق دست یابند، مذاکره‌کنندگان هنوز در مسیر پر کردن شکاف‌ها و برطرف کردن اختلافات موجود، با چالش‌های مهمی مواجه هستند. رویترز در ادامه به مهمترین موارد اختلاف میان طرفین در مذاکرات نیز اشاره کرده است.
 
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۱
انتشار یافته: ۹
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۸
زماني غرب سعي ميكرد از نفوذ ايران در منطقه جلوگيري كنه ولي بالاخره باور دارند كه بدون كمك ايران منطقه امنيت لازم رو نداره.براي نابودي تروريسم بايد همه متحد شوند وگرنه منطقه تاوان سنگيني بايد بده.
پاسخ ها
ايراني
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۸
به نظر من علاوه بر منطقه دنیا هم تاوان سنگینی میده
سلمان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۸
به نظر من نباید فریب این حرفها رو خورد. اونها اگر بخواهند در زمان کوتاهی میتونند کل داعش رو از بین ببرند. اونها خودشون داعش رو علم کردند تا ایران، سوریه و عراق رو با مسایل امنیتی درگیر و مشغول کنند تا به زعم خودشون از ایجاد هلال شیعی جلوگیری کنند تا امنیت اسراییل تامین بشه. اونها میدونند که از جانب اهل سنت خطری اونها رو تهدید نمیکنه. اصولا بخاری از حاکمان سنی حاشیه خلیج فارس برای تهدید بلند نمیشه و اغلب دست نشانده هستند. بنابراین خطر اصلی شیعه و تفکر شیعی و قدرت گرفتن شیعیان است. این امر رو به وضوح در صحبتها و عملکرد اونها میشه دید. بهر حال این وقایع امتحان بزرگ الهی برای مسلمانان است تا خود ببینند که در دفاع از اسلام ناتوان هستند.
محسن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۸
اینکه آمریکا و برخی از کشورهای منطقه از حمله داعش خبر داشتند و حتی برخی کمک ها به اونها کردند، شکی نیست، اما معلوم نیست که امریکا از این سناریوی جدید چه اهدافی دارد.
mosalman
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۸
سلام، امریکا نمخواهد با ما همکاری کند. او میخواهد هما ن کاری که تا حالا میکرده انجام بدهد. یعنی جنگ میان شیعه وسنی و ماهی را از آب گل آلود گرفتن. کشور اسلامی عراق رءیس جمهور منتخب مردم دارد، اگر قرار است کسی از ما کمک بخواهد ، نماینده مردم عراق است نه آمریکایی که تمام این شررارتها را برای دنیا به وجود آورده است. درست نمیگم؟ بله؟ ok
ناشناس
|
United States
|
۱۲:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۸
آمریکا با هزینه ایران از منافع خود در منطقه دفاع می کند.
نهایت ساده لوحی است که باور کنیم آمریکا خواهان افزایش نفوذ ایران در منطقه است.
اسماعیل
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۸
ازدست چدنی امریکا غافل نشید
کریمی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۸
وقایع اخیر را نباید دست کم گرفت. این یک حادثه نظامی نیست، نشانه یک عصر جدید در خاورمیانه است که ایران باید در آن قدرتمند حاضر شود. این بلوغ حرکت فکری القاعده به مرحله تشکیل خلافت اموی سفیانی جدید است. نقشه شیطانی دقیق و وسیعی که چون خوره به جان جوامع اهل سنت خسته از نظامها و حزبها و علمایشان افتاده است. کالای شیطانی خلافت سفیانی ( که بدقت طراحی و عرضه شده) نوید یک زندگی مقتدرانه ، تهاجمی و به دور از ذلت را به بازار تشنه ای بسیار وسیع یعنی دریای جوانان کم سواد ، فقیر ، ناامید، بی کار، بی آینده و تحقیر شده اهل سنت عرضه می کند که از تطاول و چپاول حاکمانشان و از ذلت کشورهایشان و از سلطه بیگانگان بجان آمده اند. فرقی نمی کند لیبیایی ، مصری ، سوری ، پاکستانی ، افغان یا چچن باشی .. آسمان ممالک اهل سنت، غالبا همین رنگ است .. این محصول چند دهه کار وهابیت سلفی است با آنهمه سرمایه گزاری در شبکه جهانی روحانیت سیاسی و در گسترش سلفیت به اتکای دلارهای نفتی .. سردمداران ماکیاولیست این جریان به هیچ مرز اخلاقی، دینی یا انسانی محدود نیستند اما هوشمندانه از بستر دینی تکفیری برای استخدام پیاده نظام سختکوش متعصب شان و برای تحمیق توده ها بهره می برند... آنها همان ماهیت حرفه ای ، عملگرا و بی رحم مرکزیت بلشویک های دهه 20 را دارند..باید آنها و بستر ایجاد جنبششان را بخوبی شناخت و نباید این حرکت شیطانی پیچیده را با تحرکات تروریستی معمولی اشتباه گرفت... حوادث عراق قله یک موج بزرگ در جهان سنی است که از اندونزی تا آفریقای سیاه را متاثر خواهد ساخت ... افول فکری و اجتماعی جوامع محلی و رفتار متکبرانه و ویرانگر دوقرن اخیر غرب در منطقه و بالاخص جنگهای امریکایی دو دهه اخیر را که صدها هزار نظامی حرفه ای و دریایی از تنفر و کینه آفرید ، را نباید فراموش کرد .. نگرانی علمای معتدل اسلامی از قم و نجف تا بصره و الازهر را باید جدی گرفت. سرکوب سلفی گری وحشی در عراق و سوریه قدم اول است که کار آسانی هم نیست .. برای درمان اساسی این درد، خیلی کارها باید کرد.. ایجاد رونق اقتصادی ، اعطای فرصت های رشد به جوانان ، توسعه عدالت اجتماعی ، ایجاد حکومتهای خدمتگذار از آنجمله است...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۸
سلام..با توجه به همه مسايل پشت پرده كه وجود داره مهم منافع ملي ما ايرانيها و مردم ايرانه كه بايد در نظر گرفته بشه..در حال حاضر منطقه نياز به يك قدرت داره كه امنيت رو به منطقه برگردونه و تنها كشوري كه صلاحيت اينكارو داره فقط ايرانه..منافع ملت ما ايجاب ميكنه كه نظم رو در منطقه برقرار كنيم و قدرت خودمون رو به رخ دوستان ودشمنان بكشيم
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟