پروژه «یونیکس» برای کاهش جمعیت مسلمان

رئیس سازمان پدافند غیرعامل، گفت:‌ پروژه یونیکس که دارای تأثیر درازمدت بر مواد غذایی برای کم شدن زاد و ولد در کشورهای مسلمان است در حال اجراست.
کد خبر: ۴۴۴۷۸۹
|
۰۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۱ 26 October 2014
|
15646 بازدید
|
رئیس سازمان پدافند غیرعامل، گفت:‌ پروژه یونیکس که دارای تأثیر درازمدت بر مواد غذایی برای کم شدن زاد و ولد در کشورهای مسلمان است در حال اجراست.

به گزارش خبرگزاری فارس، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور در همایش پدافند غیرعامل در نظام سلامت که صبح امروز در محل وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار داشت: پدافند غیرعامل به تعبیر رهبری مصونیت‌سازی بدن در کشور است و این مصونیت‌سازی باید در پیکره، جامعه و دستگاه‌های کشور ایجاد شود.

وی افزود: تهدیدات بر آسیب‌پذیری تأثیرگذار است و ما باید با پدافند اثر آن را از بین ببریم که آسیب‌پذیری به صفر برسد که دانش بشری تا حدودی توانسته بر تهدیدات طبیعی مسلط شود.

وی با اشاره به تهدیدات غیرطبیعی اظهار داشت: ما در مقطعی هستیم که فناوری‌ها به سرعت در حال پیشرفت است و اثر دکترین‌ها و استراتژی‌ها کم شده است و جای خود را به تکنولوژی‌های نوین داده‌اند. فناوری‌های نو برای صاحبان فناوری اشراف، قدرت، ثروت و اقتدار را تولید می‌کنند.

جلالی تأکید کرد: فناوری‌های نو در کنار سرویس‌ها و خدمات تهدیدات را هم به همراه دارند. تهدیدات امروز تهدیداتی پویا، روزآمد و فناورانه است، لذا شناخت این تهدیدات تا حدودی کار را مشکل می‌کند.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل با بیان اینکه در پدافند زیستی 3 دسته تهدید داریم، گفت: ابتدا تهدیدات طبیعی است، تهدیدات زیستی که بدون دخالت انسان صورت می‌گیرد مانند بیماری، دیگری بیوتروریسم یا تروریسم زیستی است که در آن از موجودات زنده برای اهداف امنیتی و سیاسی گروه‌های خاص استفاده می‌شود و دیگری جنگ زیستی است، جنگی که در حوزه زیست و توسط یک کشور انجام می‌شود.

جلالی تأکید کرد:‌مراکز زیستی و آزمایش‌های زیستی سطح پیشرفته‌ای که برخی کشورها از جمله آمریکا دارند می‌تواند سلاح زیستی تولید کند. مهندسی ژنتیک برای اهداف مورد نظر یک سلاح زیستی است.

وی با بیان اینکه مقابله با یک بیماری همه‌گیر با مقابله با جنگ زیستی متفاوت است، گفت:‌ یکی از نقاط ضعف ما ضعف در قدرت تشخیص است که بسیار اهمیت دارد لذا ساماندهی و ارتقای قدرت تشخیص بسیار مهم است.

جلالی افزود: در جنگ زیستی فاعل و حمله‌کننده مجهول است و هیچ کشوری آن را اعلام رسمی نمی‌کند لذا باید شواهد و قرائن بررسی شود تا به نتیجه رسید. به عنوان مثال دستکاری ویروس ابولا با توجه به شواهد در اختیار یک یا دو کشور است که متهم هستند. همینطور باید بدانیم جنگ زیستی اهداف پنهان دارد.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل در ادامه سخنانش تصریح کرد: نباید پروژه‌ها و تهدیدت زیستی را از نظام درمان خارج کنیم و از طرفی داشتن بانک اطلاعاتی جامع از ویروس‌ها می‌تواند در مقابله با آنها مؤثر باشد.

جلالی گفت:‌جنگ زیستی دارای تأثیرات کوتاه، متوسط و درازمدت است. به عنوان مثال پروژه یونیکس که دارای تأثیر درازمدت بر مواد غذایی برای کم شدن زاد و ولد در کشورهای مسلمان است در حال اجراست.

جلالی ادامه داد: ما باید بتوانیم در زمان لازم به صورت سازمان‌دهی شده از ظرفیت‌های موجود بهترین بهره را ببریم و باید سامانه رصد پایش و تشخیص تهدید و هشدار را تقویت کنیم. دو تهدید که به همسایگی ما در عراق رسیده و یا تهدیدات مطرح شده مثل ابولا نیازمند آزمایشگاه رفرنس سطح 3 و 4 است. ما همچنین نیازمند نظام آموزش برای کادر پزشکی هستیم. کادر پزشکی ما باید نسبت به تهدیدات آموزش ببیند.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور تصریح کرد: در مکان‌هایی که ما زیرساخت‌های هسته‌ای و شیمیایی داریم باید در اطراف آنها آمادگی‌های لازم برای پذیرش مصدومان و تهدیدات وجود داشته باشد.

وی در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: رفتار آمریکایی‌ها در خصوص ابولا نوعی بی‌تفاوتی نسبت به یک تهدید فراملی است. آنها تنها به دنبال مراقبت از خودشان هستند، لذا باید استقلال و خوداتکایی را در تشخیص تهدید در کشور ارتقاء دهیم.

جلالی خاطرنشان کرد: قرارگاه زیستی غیرعامل آمادگی دارد در زمان غیرلازم همه ظرفیت‌های کشور از جمله نیروهای مسلح در جهت مقابله با تهدیدات زیستی پای کار بیاورد.

وی ادامه داد: ما باید قدرت تولید مستقل دارو و واکسن را داشته باشیم و شرکت‌های دانش‌بنیان را در این حوزه تقویت کنیم. ما نیازمند یک نظام قرنطینه قوی در کشور هستیم.

جلالی در پایان با بیان اینکه در دولت گذشته در مقطعی با بی‌مهری نسبت به حوزه بهداشت مواجه بودیم، گفت:‌ولی در این دولت نگاه فرصت‌آمیز و توجه خوبی نسبت به حوزه بهداشت از سوی دولت صورت گرفته است و اگر در گذشته نواقصی ایجاد شد در این دولت این نواقص برطرف شود.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۶۲
انتشار یافته: ۲۰
نامدار
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۴
حتی در صورت وجود چنین طرح هایی حداقل در ایران عوام بسیار بسیار مهم تری جوانان رو از داشتن فرزند منصرف کرده.
به عنوان یک کارمند زن که برای گذران زندگی مجبور به کار هستم و در صورت فرزند داشتن باید هزینه های بیشتری را متحمل بشم و کار هم نکنم گزینه بچه نداشتن رو انتخاب می کنم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۴
بايد به خرد و عقل خود زاد و ولد خود را كنترل كنيم . امروز كودكان فقر غذايي و فقز علمي و نبود امكانات را از دولت و خانواده خود نمي پذيرند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۴
کار و مسکن ارزان ایجاد کنند کار درست میشود !! وقتی جوانان سر پناهی ندارند و بیکار هستند و سر بار والدین و شرمنده جیب خالی آنها و اگر کاری هم باشد باید بروند بیگاری و قراداد های ظالمانه و هیچ اینده ای را تصور نمیکنند !! موضوع را گردن این و ان نگذارید !! این حدیث ها بهانه است برای قصورات دست اندر کاران !! مثل این است که بگوئیم زاینده رود را استکبار جهانی خشک کرد !!و یا دریاچه ارومیه را !!! شماها نگاه به در امدهای خود و امتیازات خود نفرمائید و از روی ان قضاوت !!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۴
چرا در مورد کاهش سطح درامد قشر متوسط ، افزایش بیکاری ، افزایش تورم ، افزایش سرسام آور هزینه های پزشکی ، ازدواج ، مسکن ، شدت پارازیتها که سبب عقیم شدن ، سقط جنین و معلولیت کودکان می شود صحبت نمی کنند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۴
ای آقا! ما الان همه دادمان بلند است که عده ای صهیونیست در فلسطین اشغالی دارند بر همه رسانه ها و قدرت ها حکم می رانند، مگر آنها چند درصد مسلمانان هستند!! حالا نگرانیم که پروژه اجرا شود که مسلمانان از بیش از یک میلیارد مثلا طی 50 سال بشوند 900 میلیون چه فرقی می کند!!
مولایی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۴
بنظرشما این پروژه خوب است یابد؟
کشورهای اسلامی: مصر،ترکیه،عربستان،عراق، سودان،سوریه ،افغانستان و... باانواع واقسام اسلام: شیعه ، سنی ، وهابی، چهارامامی و.......که هرکدام خون دیگری رامباح می دانند!!! افزایش این جمعیت به چه دردمی خورد؟ا ز طرفی فقر، بیکاری و.............
نه عزیزمن پروژه ای درکارنیست بنده الان 3 فرزند تحصیل کرده بیکاردارم وبه همه توصیه میکنم ابدا" بیش ازیک فرزندنداشته باشند.
بیکاری فقر میاره وفقرهم که خوددانید........
این پروژه راخودجوش خودمردم دارنداجرا می کنند!!!!
حکومتها کارایجادکنند ووضعیت اقتصادرا درست کنند بقیه باخودمردم!
کشورآلمان واتریش و.....هم باکمبود جمعیت ونیروی جوان روبرو هستند! برای آنها چه کسی پروژه درست کرده است؟!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۴
مشکلات مردم این همه زیاد شده ظرف یک سال قدرت خرید مردم 300 درصد کاهش پیدا کرده باز حرف از توطئه اونور آبی ها میزنید
تا تفکر مدیران اجرایی اینه که هر نقصی که در مملکت وجود داره حاصل توطیه استکبار و آثار شوم حکومت پهلویه این مملکت هیچ وقت درست نمیشه
پاسخ ها
جواد
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۴
دو مطلب:
1- اصلا تو کشور ما که نبوده !!!!
2- خوب شما چون ذهنیت مذهبی نسبت به این موضوع نداری، قاعدتا هم نباید بدونی که کشورهای با عقیده ی مخالف ما با ازدیاد نسل ما مخالف و خودشون با ضریب 5 زاد و ولد میکنند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۴
اگه اقتصاد درست شه همچی درست میشه
مهدا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۴
جناب آقای دکتر جلالی
با سلام
همانگونه که تحقیقات نشان می دهد مردم سه طبقه بودند.1- محرومان2- ثروتمندان3- طبقه متوسط
با توجه به شرایط موجود طبقه متوسط بعلت سیاستهای اقتصادی غلط در سه دهه اخیر و رانتهای کلان و فساد اداری و سایر فسادهای موجود به طبقه محرومان سقوط و یا درحال سقوط هستند و عده زیادی از بچه های طبقه ثروتمند به جامعه افزوده شده و ثروتمند تر از پدرشان . افرادی هم بعلل مختلف از طبقه متوسط به ثروتمند تغییر جایگاه داده اند(رانت،ارث،ایجاد ارزش افزوده دردارایی و...) اما مهمترین چالش مردم ما مشکلات اقتصادی است که حدود 75 درصد مردم را شامل می شود که فقیرند یا درحال افتادن به زیر خط فقرند.جنابعالی می دانید طبقه ثروتمند بعلت فرهنگ نهادینه شده خوشگذرانی نیازی به زاد و ولد ندارند و هرچه بخواهند می توانند در اولین خیابان محل خود پیدا کنند... اما سایر طبقات هزینه جلوگیری خیلی کمتر از تولد است و بی دردسر .آیا میدانید هزینه مهد کودک چقدر است خود من دوتا بچه ام رادر مهد کودک دولتی باقیمت مناسب و قسط بزرگ کردم( از 7 ماهگی )ولی الان شرط سنی دارد و خصوصی شدن و کلیه مهد های آموزش و پرورش جمع شده دادن بخش خصوصی. اما درخصوص آینده همین بچه ها و آموزش و مسکن و .... هیچکس جز پدرو مادر بیچاره جوابگو نیست چه جنگ و دعواهایی که درخانه ها برای بیکاری و ازدواج جوانانشان و طلاق که مشاهده نمی شود اعتیاد جوان بیکار، بیماریهای خطرناک و.... را دیگر وارد نمی شوم لذا تا زمانیکه خانواده ها دغدغه بشغل و مسکن برای فرزند دلبندشان (یا به قول وزیر بهداشت سرمایه زندگیشان) دارند هرچقدر تشویق کنید رشدجمعیت اصلاح نخواهد شد. باتشکر
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۴
والّا تا جایی که ما مبدونیم به جز ایران همه کشور های اسلامی به شدت مشغول زاد و ولد هستند . افغانستان ، پاکستان ، .....!
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟