فرزان عاشورزاده حالا به رغم سن کمش چهره شناختهای است. اگر او تا چندی پیش در میان علاقهمندان رشتههای رزمی نامی آشنا و استعدادی تازه به حساب میآمد، پس از درخشش خیرهکننده در بازیهای آسیایی اینچئون، دیگر به یک قهرمان محبوب بدل شد. درخشش او در مسابقات جام جهانی مکزیک، حالا شهرت او را از مرزها هم فراتر برده و تمجید فدراسیون جهانی تکواندو را به همراه داشته است.
به گزارش «تابناک»، یکی از جذابترین مدالهایی که در بازیهای آسیایی امسال برای کاروان کشورمان به دست آمد، مدال طلای فرزان عاشورزاده در وزن ۵۸- کیلوگرم بود؛ مدال طلایی که بیستمین مدال طلای کاروان کشورمان به حساب میآمد و در یک فینال عجیب و پر فراز نشیب حاصل شد. آنجا بود که خیلی از علاقهمندان به ورزش، یک نام را در ذهن خود حک کردند؛ فرزان عاشورزاده که قرار بود بعد از مدتی افول، بار دیگر چراغها را در تکواندوی ایران روشن کند و ما را به داشتن یک ستاره جدید در دنیای تکواندو امیدوار کرد.
حالا و کمی بعد از بازیهای آسیایی اینچئون، درخشش این ستاره جوان در مسابقات قهرمانی جهان در مکزیک موجب شده تا موجی از تحسینهای بینالمللی هم درباره عملکرد خیره کننده این ستاره جوان برانگیزد. درخشش عاشورزاده در بازی مقابل بازیکن تیم ملی کره و یک ۴۹ ثانیه توفانی در آن رقابت موجب شد تا خبرنگار سایت فدراسیون جهانی تکواندو به سراغ عاشورزاده برود و گفتوگویی با او ترتیب دهد.
در بخشی از این گزارش میخوانیم: «او به دلیل حملات همه جانبه که مثل موجی بزرگ حریفش را در بر میگیرد، همه حریفان را شکست داد. این ورزشکار هجده ساله ایرانی لقب «سونامی» گرفته است. این نوجوان بلندقد و مؤدب که از اعتماد به نفس بسیار بالایی برخوردار است و در اکثر مسابقات در سال اخیر، رقبایش را ۱۲ تایی کرده، امیدوار است در قدم بعدی صاحب مدال طلای المپیک شود».
فرزان عاشورزاده در مصاحبه با خبرنگار فدراسیون جهانی، دلیل موفقیتش را مبارزات ذهنی و حفظ آرامش در شیاپجانگ عنوان کرد. ایران که با گرد هم آوردن ۱۶۰۰۰ ورزشکار از ۱۲۷ تیم از تمامی کشورها در برگزاری لیگهای متنوع پیشی گرفته است، تبدیل به کارخانه قهرمانسازی شده که «سونامی» آخرین تولیدی مهندسی شده این کارخانه است.
این ورزشکار مازندرانی، تکواندو را که در خون مردم این خطه از ایران جاری است، از شش سالگی شروع کرد و در دوازده سالگی به تیم ملی نوجوانان راه یافت. او تصمیم دارد در رشته تربیت بدنی ادامه تحصیل دهد. او غیر از تکواندو در اوقات فراغتش شنا میکند که با لقبی که گرفته، همخوانی دارد.
سید محمد پولادگر، رئیس فدراسیون تکواندو در همین رابطه گفته است: «اگر فرزان به کارش ادامه دهد، میتواند به رؤیایش که کسب بیشترین مدال تاریخ تکواندوست تحقق بخشد. کسب طلای المپیک تنها شروع کار اوست».