کدام میوه ها واکس می خورند

رییس اتحادیه میوه و سبزی فروشان گفت: واکس میوه به منظور ماندگاری بیشتر فقط برای نارنگی و پرتقال استفاده می‌شود و سیب نیازی به واکس زدن ندارد.
کد خبر: ۴۵۹۰۷۰
|
۲۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۵ 17 December 2014
|
24742 بازدید
|
رییس اتحادیه میوه و سبزی فروشان گفت: واکس میوه به منظور ماندگاری بیشتر فقط برای نارنگی و پرتقال استفاده می‌شود و سیب نیازی به واکس زدن ندارد.

به گزارش ایسنا حسین مهاجران گفت: در حال حاضر از واکس برای پوست نارنگی و پرتقال استفاده می شود که منجر به بسته شدن روزنه‌های پوستی آن‌ها می‌شود و همین موضوع ماندگاری آن‌ها را افزایش می‌دهد.

او در پاسخ به اینکه مدتی است بحث واکس روی سیب‌ مطرح شده و با توجه به اینکه عده ای سیب را با پوست استفاده می‌کنند شاید مشکل ساز باشد؟ گفت: واکس زدن به سیب ضرورتی ندارد چون این میوه 9 ماه بدون واکس می‌ماند. ولی در جایی مثل آمریکا معمولا سیب را زمانی که هنوز شیرین نشده از درخت می چینند و با گاز اتیلن رنگ آمیزی می‌کنند که با این کار ماندگاری آن‌ها را تا شش سال نیز تضمین می کنند.

مهاجران گفت: در ایران که سیب تا حدود سه ماه بعد از عید نوروز نیز ماندگاری دارد لذا نیازی به این کار نیست.

رییس اتحادیه میوه و سبزی فروشان گفت: واکس زدن سیب تاکنون به ما گزارش نشده و تصور می‌کنم اخباری که در این مورد منتشر می‌شود با مقاصد خاصی دنبال می‌شود.

او با بیان اینکه این واکس‌ها معمولا از کشور اسپانیا وارد می‌شوند، در پاسخ به اینکه با توجه به لطیف بودن پوست سیب سفید اگر از واکس در آن ها استفاده شود امکان بروز این واکس به داخل سیب وجود دارد؟ گفت: این موضوع باید بررسی شود چون تا به حال چنین موضوعی سابقه نداشته و با توجه به اینکه عده ای سیب را با پوست می خورند باید این موضوع توسط کارشناسان بهداشتی مورد بررسی قرار گیرد.

مهاجران گفت: در گذشته برای ماندگاری مرکبات آن‌ها را با کاغذ‌های آمریکایی وارداتی کاغذپیچ می‌کردند و در حال حاضر دیگر کاغذ پیچ کردن به دلیل گرانی به صرفه نیست.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۶
انتشار یافته: ۱۹
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۶
تا مغازه سر كوچتون هم بري نمي خواد بخري همونجا تست كن تا ببيني
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۶
به ایشون گزارش نشده؟!! آقای مهاجران تشریف ببرن میوه فروشی محلشون ببینن که تمام سیب ها رو واکس میزنن!مسئول که نباید بشینه براش گزارش بیارن.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۶
بابا چرا اینقدر مبهم صحبت می کنید. یه روز ادعا می کنید که این واکسها خوراکیند و کلسیم دارند و مشکلی برای خوردن ندارند روز بعد درخواست بررسی از کارشناسان بهداشت می کنید که آیا داخل سیب نفوذ می کند و ضرر دارد یا خیر.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۶
چرا با جان مردم بازی می کنید
بیا تا خودم بهت ثابت کنم که بر روی پوست سیب چی دیده میشه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۶
رییس اتحادیه احتمالا سیب نمی خورد . چون هر سیبی را با چاقو بتراشید . واکسش راحت در میاد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۶
در ايران از پارافين مايع و آن هم غير خوراكي براي براق شدن خيار و سيب استفاده ميشود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۶
با همه احترام به آقای مهاجران فکر نمیکنم نظر ایشان در این حوزه چندان کارشناسی باشه. تخصص ایشان تجارت و بارفروشی توی بازار میوه است که نتیجه عملکرد مثبت شان را هر روز توی بازار میوه و تره بار شاهد هستیم (دلالی، سفته بازی، کم و زیاد شدن میوه، محدود کردن ورود میوه به تهران و...).
از نظرات گوهربار ایشان: "ولی در جایی مثل آمریکا معمولا سیب را زمانی که هنوز شیرین نشده از درخت می چینند و با گاز اتیلن رنگ آمیزی می‌کنند که با این کار ماندگاری آن‌ها را تا شش سال نیز تضمین می کنند." مرد مومن آخه شش سال؟ چیزی بگو بگنجه؟
من به شخصه چندین بار سیب چه قرمز و چه زرد خریدم و امتحان کردم. همگی واکس داشتند. خیلی هم سخت نیست با یک کارد میوه خوری شروع کمید به آرامی بر روی پوست بکشید، جرم باقیمانده بر روی چاقو گواه ماحراست. برای مطمئن تر شدن روی شعله قرار بدهید ببیند مثل شمع میسوزه.
محمد شریفی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۶
بد نیست یه سری به میوه فروشی بزنید ببینید اصلا سیب قرمزی وجود دارد که واکس نخورده باشد؟!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۶
واکس زدن سیب تاکنون به ما گزارش نشده و تصور می‌کنم اخباری که در این مورد منتشر می‌شود با مقاصد خاصی دنبال می‌شود.!!!!
برادر من همین الان برو سر کوچه یه سیب بردار از در میوه فروشی و با ناخن رو پوستش بکش میفهمی واکس داره یا نه!!!!!!!
اورسجی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۶
همه میگویند باید بررسی شود... ! خوب بررسی کنید بعد اظهارنظر بر سلامت انها کنید.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
به نظرشما مذاکرات ایران و آمریکا در عمان چه نتیجه ای خواهد داشت؟