بازدید 23957

اگر این مرد را می‌شناسید به کابوسش پایان دهید

4 سال است روزها و شب‌ها در جست‌و‌جوی هویت واقعی‌اش است و آرزو می‌کند زودتر خانواده‌اش را پیدا کند، ‌آنها را در آغوش بگیرد و غرق بوسه کند.
کد خبر: ۴۶۹۲۴۵
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۷:۱۳ 24 January 2015
پنجره اتاق را گشوده و باز هم منتظر نگاهی آشنا مانده است. این مرد 60 ساله چهار سال است که هر روز چشم به پنجره می‌دوزد تا نگاهی آشنا با نگاهش تلاقی کند. او در این مدت هیچ نشانی از خانواده‌اش نداشته و در بی‌خبری به سر برده است.

ایران در ادامه گزارش نوشت: وارد اتاق که می‌شوی نگاهت به مردی خوشرو و خوش برخورد می‌افتد. میهمان نواز است و دلش می‌خواهد درد دل کند. مسئول مددکاری مرکز با صدایی گرم و آرام با او حرف می‌زند تا هر آنچه را که به خاطر دارد بازگو کند.
بغض گلویش را می‌فشارد و اشک در چشمانش حلقه می‌بندد، می‌گوید: «هر چه به حافظه‌ام فشار می‌آورم چیزی به یاد نمی‌آورم ، فقط به خاطر دارم که همه چیز در یک لحظه اتفاق افتاد و زندگی‌ام را زیر و رو کرد.»

4 سال است مسیر زندگی این مرد 60 ساله تغییر کرده است.

می گوید: «آنچه را که به خاطرم می‌آید بارها و بارها گفته‌ام، سال 89 در ایستگاه مترو امام خمینی(ره) دچار حادثه مغزی شدم، در یک لحظه تمام مردم کنارم جمع شدند. انگار حافظه‌ام را از دست داده بودم، آدرس خانه‌ام را به خاطر نمی‌آوردم، ‌نمی‌دانستم کیستم و در ایستگاه مترو چه می‌کنم. با راهنمایی مردم به کلانتری 113بازار رفتم، چند روزی در کلانتری بودم حتی مدارک شناسایی همراه نداشتم.»

او در ادامه می‌گوید: «نام واقعی‌ام را به یاد نمی‌آوردم. در همان لحظه که کاملاً همه زندگی‌ام را فراموش کرده بودم، یاد امام حسین(ع) افتادم و نامم را حسین گذاشتم و چون یادم مانده بود که امام حسین(ع) مظلوم بوده‌اند فامیلی مظلومی را انتخاب کردم. از آن به بعد مرا با نام حسین مظلومی می‌شناسند.»

او که از زندگی در این مکان رضایت دارد و در طول این مدت دوستان زیادی پیدا کرده است، می‌گوید: «درست است که زندگی در اینجا برایم راحت است و آرامش دارم، اما زمانی به آرامش واقعی دست می‌یابم که خانواده‌ام را پیدا کنم.»

4 سال است روزها و شب‌ها در جست‌و‌جوی هویت واقعی‌اش است و آرزو می‌کند زودتر خانواده‌اش را پیدا کند، ‌آنها را در آغوش بگیرد و غرق بوسه کند.

پس از انجام ام آر آی و آزمایش های‌ تخصصی، پزشکان به این نتیجه رسیدند بخشی از مغز او دچار اختلال شده و به همین علت است که حافظه‌اش را برای مدتی از دست داده است، ‌به دلیل لخته خونی که در مغزش قرار دارد قادر نیست گذشته را به یاد آورد.

در طول این 4 سال به باغبانی مشغول بوده است. اهل مطالعه است و هر روز ساعتی از وقت خود را در کتابخانه به خواندن کتاب‌های علمی سپری می‌کند.
 بازی شطرنج را دوست دارد و می‌گوید: «هر روز سعی می‌کنم قسمتی از زمان خود را به بازی شطرنج اختصاص دهم تا حافظه‌ام را تقویت کنم.» او که به زبان انگلیسی و تا حدودی آلمانی مسلط است، علاقه خاصی به رایانه دارد.

او ادامه می‌دهد: «دوست دارم هر روز نکته‌های جدیدی یاد بگیرم. احساس می‌کنم به درس‌هایی چون فیزیک، شیمی و ریاضی علاقه‌مند بوده‌ام. کشاورزی‌ام خوب است و تسلط زیادی در امور باغبانی دارم  اما نمی‌دانم چرا هر چه به حافظه‌ام فشار می‌آورم رد و نشانی از خانواده و شغلم در ذهنم باقی نمانده است.»

دلتـــــنگ خانـواده‌اش است و در لا به لای حرف هایش می‌گوید: «هر روز با خود زمزمه می‌کنم چرا اینجا هستم؟‌ چرا فرزندان و خانواده‌ام به سراغم نمی‌آیند؟ فکر می‌کنم چهار فرزند داشته‌ام، ‌برادر داشته‌ام و...»

***
تا به امروز هیچ سرنخ و نشانی از خانواده این مرد به دست نیامده است. مددکار می‌گوید: با توجه به اینکه در صحبت‌های او اصطلاحات علمی در حوزه کشاورزی وجود دارد تصورمان بر این بود که شاید کارمند جهاد کشاورزی استان تهران بوده ولی با مراجعه به این سازمان هیچ نام و نشانی از او به دست نیاوردیم. بررسی‌ها و تحقیقات در ثبت احوال هم بی‌نتیجه بود؛ فکر می‌کردیم حسین مظلومی نام واقعی‌اش باشد ولی افراد زیادی با نام حسین مظلومی وجود داشتند که نهایتاً تحقیقات مان به بن‌بست رسید.

***
در فکر فرو می‌رود و حکایت زندگی سرشار از رنج و اندوهش را مرور می‌کند و باز هم زمزمه می‌کند: «دلم برای خانواده‌ام تنگ شده است.» آرزو می‌کند یک روز نام و چهره‌ای آشنا به دیدنش برود و او را پدر صدا بزند تا غم و اندوهی که در طول سال‌ها تحمل کرده است تسکین یابد و او را از دلنگرانی‌ها نجات بخشد.

دفترچه خاطرات مرد پر از واژه‌های محبت آمیزی چون خانواده، فرزند، ‌خواهر و برادر است؛ مفهوم زیبایی از داشتن یک خانواده گرم و صمیمی را هر روز با خود زمزمه می‌کند. هر روز خاطراتش را گوشه دفتری یادداشت می‌کند تا روزهای تلخ دور ماندن از خانواده را یک روز برای فرزندانش یادآوری کند.

برای رهایی از تاریک‌ترین زاویه زندگی مردی که فراموش کرده کیست با شماره 88757758 گروه زندگی روزنامه ایران تماس بگیرید و او را از سرگردانی نجات دهید.

تور تابستان ۱۴۰۳
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۸
انتشار یافته: ۲۶
واقعا متاسفم از اینکه جائی که حالا زندگی میکنه کسی تا بحال نتونسته اطلاع رسانی کنه که خانواده این شخص رو پیدا کنه و متاسفتر اینکه خانواده اش تا بحال برای پیدا کردنش تلاش نکردن این همه وزنامه ها و رسانه های گروهی .... واقعا که
چرا زودتر از طریق رسانه ها یا 20 و 30 مخابره نشد؟
عجب كه خانوادهاش هم تلاشى براى پيدا كردنش نداشته اند
از کجا فهمیدید 60 ساله هستش !!1
پاسخ ها
ایمان
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۰۳ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۴
از روی کارت ملی!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا از طريق اداره آگاهي با ثبت اثر انگشت هويتش مشخص نمي كنيد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۱۶ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۴
اداره تشخيص هويت پليس آگاهي فقط اثر انگشت افراد زير را به همراه هويتشان دارد:
1- افرادي كه در قانون قديم اجباري اخذ كلاسه اثر انگشت به اداره تشخيص هويت مراجعه كرده بودند
2- افرادي كه براي اخذ گذرنامه افدام به انگشت نگاري سوء پيشينه كرده اند
3- افرادي كه جهت اخذ گواهي عدم سوء پيشينه به مركز مراجعه كرده اند
4- افرادي كه بعنوان مظنون يا متهم حتي براي يك ثانيه به بازداشتگاه آگاهي افتادند
5- افرادي كه بعنوان متهم بدليل عجز از توديع قرار تامين و يا بدليل محكوميت مالي يا كيفري به زندان افتاده اند
دراين صورت است كه اداره تشخيص هويت آگاهي از اثر انگشت مي تواند هويت فرد را پيدا كند
فقط یه عکس کوچیک کافیه ؟
پاسخ ها
ناشناس
| United States |
۲۱:۴۳ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۴
عکس را باید از صورت و از روبرو بیاندازید
اداره ثبت احوال موقع ثبت نام کارت ملی در دهه 70 از متقاضیان اثر انگشت می گرفت لذا با با انگشت نگاری از نامبرده می توان به مشخصات سجلی و آدرس محل سکونت و کد پستی وی دست یافت . فقط همت می خواهد و بس ...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۱۹ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۴
1- هفتاد ميليون برگه رو بدن آگاهي بررسي اثر انگشت كنه آي كيو
2- من خودم فرم كارت مليمو نگرفتم اون زمان پس اثر انگشت روي اون متعلق به من نيست
با اين آي كيو يوقت ندزدنت
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۲۵ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۴
هه!
بهتر نبود ه عکس واضح تر و بزرگتر از ایشان بگذارید. انشااله مشکلش هرچه زودتر حل شود.
ببینید پیری چه بر سر انسان میاره،مشخصه فرد با سواد و فرهیخته ای هستند اما بخاطرفراموشی به چه روزی افتادن.
بیاییم قدر یکدیگر رو بیشتر بدونیم
ایشان با این اطلاعات و تسلط به زبان و منش و رفتار قطعا شخص با فرهنگ و مهمی در جامعه می باشند پس پیدا کردن خانواده او بسیار آسان است من موندم چجوری فوراٌ یک جنازه سوزانده شده و یا یک مومیایی باستانی کشف و شناسایی میشه اونوقت یک انسان کامل بدون هیچ مشلکی قابل شناسایی نیست!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوش به حالش . خیلی ها آرزو دارند همه چیزو فراموش کنند... من فکر کنم چند وقت دیگه مردم به خاطر اینکار پیش متخصص های مغزی برند.
این برای همه ما عبرت باشه به خودمون مغرور نباشیم که همیشه حالمون خوبه و حتماً با خودمون کارت شناسایی، آدرس و شماره تلفن خودمون و خانواده رو در کیف پول همراه داشته باشیم. احتیاط شرط عقله.
از طریق برتامه های پر بیننده صدا و سیما معرفی و پیگیری شود.
خوب خانواده اش باید دنبالش باشن
چه بسا خانوادش پیداش کرده باشن، اما دیدن شرایطش اینجوری ترجیح دادن همونجا بمونه ، اف به دنیا!
خوراک ماه عسل
جوري صحبت ميكنين انگار در قرن ١٠زندگي ميكنيم كافيه اثر انگشت تصوير صورت در بانك اطلاعات شخصي وزارت اطلاعات و يا ثبت احوال كشور وارد باشه نشاني وًاسم كامل ايشون مشخص ميشه
یک عکس بدون ریش و عینک از ایشان چاپ شود و
در مورد مفقودین 4 سال قبل هم بررسی شود، شاید
موثر باشد .
ایشان را در مترو امام خمینی پیدا کرده اند پس احتمالا اگر تعدادی آگهی با عکس در آنجا پخش کنند حتما آشنایی می بیند و فامیلش پیدا می شوند
ایشون خیلی شبیه اقای دکتر سلمان نوراذر هستند
انشاا... اگه خانوادهاش پیدا شد اطلاع رسانی کنید تا ما نیز خوشحال شویم
برچسب منتخب
# انتخابات ریاست جمهوری # مسعود پزشکیان # سعید جلیلی # دور دوم انتخابات