فروش خودروها با پلاک 94 آغاز شد

عرضه خودروهای داخلی با پلاک «94» به زودی آغاز خواهد شد در این زمینه برخی خودروسازان فروش و پیش فروش این محصولات را آغاز کردند.
کد خبر: ۴۶۹۳۹۶
|
۰۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۹ 24 January 2015
|
15485 بازدید
|
عرضه خودروهای داخلی با پلاک «94» به زودی آغاز خواهد شد در این زمینه برخی خودروسازان فروش و پیش فروش این محصولات را آغاز کردند.

به گزارش ایسنا، طبق یک عرف جهانی خودروسازان یکی دو ماه مانده به آغاز سال جدید محصولات خود را با پلاک سال جدید عرضه می‌کنند.

در ایران نیز تا دو سال پیش این اتفاق می‌افتاد اما در دو سال گذشته به دلیل برخی ناهماهنگی‌ها این کار میسر نشد.

با این حال براساس جدیدترین اخبار به دست آمده شرکت‌های خودروساز داخلی اقدامات لازم برای عرضه این محصولات با پلاک سال جدید را انجام داده‌اند و به زودی خودروها با پلاک 94 وارد بازار خواهد شد.

برخی از شرکت‌های داخلی نیز طرح‌های فروش و پیش فروش محصولات خود را با وعده تحویل خودروها با پلاک 94 از دو هفته آینده، آغاز کردند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۱
انتشار یافته: ۱۳
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۷ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۴
منظور از پلاک همان مدل است؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۲ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۴
چه عرفي!!!
پارسال 26 اسفند پيامكي از ايرانخودرو رسيد كه ماشين شما آماده است و در سايت مشهد مسياشد ميتوانيد براي تحويل مراجعه كنيد !!!
خودرو در اواخر فروردين در تهران تحويل داده شد با تعجب فروان سند سال 92 ثبت شده بود در صورتيكه به قول شما از اواسط بهمن براي توليد سال بعد حويل ميدهند
كليه مدارك اين ادعا موجود است !!!!
هيچ كس هم پاسخگو نبود
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۲۶ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۴
بله جانم طبق قرار داد خودرو من باید آبان و آن هم در نمایندگی در شیراز تحویل می شد ولی آواسط اسفند به من پیام دادند که خودرو شما در تهران آماده تحویل است اگه دوست داری بیا تحویل بگیر اون هم با پلاک 92 که باز هم خلاف تعهداتشون بود . خلاصه وقتی بلیط اتوبوس گرفتم دیدم نصف اتوبوس هم شرایط من را دارن و به همین خاطر دارن می رن تهران.
ظلم که شاخ و دم نداره جانم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۴
خیلی مسخره است که خودرویی که در سال 93 تولید شده پلاک 94 داشته باشد.
عجیبه کشورهای دیگه می تونن همچین کاری بکنند!!!
پاسخ ها
محمدرضا
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۴
دوست عزیز در کشور های اروپایی از 3 ماه مانده به پایان سال مدل جدید روانه بازار میشه نه مثل اینجا که خودرو را سال بعد میدن به مدل پارسال
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۱۶ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۴
بله مي كنند و به بازار كشور ما هموارد ميشود
عبداله
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۹ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۴
خودروهایی که سه سال پیش تولید شده اند و تا حالا خاک خورده اند حالا با پلاک 94 به مردم انداخته می شوند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۹ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۴
پارسال با این شگرد خودرو تحولی مورخ 23/12/92 با همان سال 92 شماره گذاری گردید . با این رفتارهایشان مردم را دلسرد و ناامید می نمایند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۲ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۴
تو دنیا ماشین با تکنولوژی و امکانات بروز شده رو میفروشند. نه اینکه همان ماشین رو با درج سال ساخت بالاتر به مردم بفروشند. شما کدام مدل ماشین خارجی را سراغ دارید که دوسال پی در پی بدون تغییرات اساسی به بازرا عرضه شود؟؟
مجتبی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۸ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۴
مردم عزیز گول پیش فروش و تحویل به موقع شرکتهای خودرو ساز رو نخوردید. خودرو ثبت نامی اینجانب(تحویل تیر 93) با شش ماه تاخیر (آذر) تحویل داده شد . سود تاخیر هم هنوز نداده اند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۳ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۴
اولا همه دنیا از 6 ماهه دوم سال با مدل سال بعد ماشین میدن تا خریدار کمترین ضرر رو بابت افت مدل داشته باشد ...

و مدل های قدیمی رو با قیمت کمتر و بقول معروف off و دادن تخفیف های خوب زودتر میفروشند .
ناشناس
|
Tajikistan
|
۱۵:۱۷ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۴
طبق یک عرف جهانی خودروسازان یکی دو ماه مانده به آغاز سال جدید محصولات خود را با پلاک سال جدید عرضه می‌کنند. البته برای کشور ما باید فرغون سازان برای سال جدید شروع به پیش فروش میکنند آخه یک چراغ یا جلو پنجره عوض میکنن به اسم مدل جدید می فروشند .
ali
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۶ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۴
پلاک اینگونه ای ارزش افزوده ای برای خودرو به همراه نخواهد داشت .

چرا که قدمت و ماهیت خودرو با پلاک عوض نمیشود .

به هر حال خریدار سند کارخانه و تاریخ تولید را مد نظر دارد .


متاسفانه این هم از همان ترفند های خودرو سازان است .
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت