رقابت آقازاده‌های دولتی برای تصاحب بخش خصوصی!

انتخابات اتاق طی تمامی سال‌های گذشته با حواشی بسیاری مانند دخالت‌های دولتی یا مصلحت‌های داخلی پارلمان بخش خصوصی گره خورده بود، ولی به نظر می‌رسد با ‌نام‌نویسی آقازاده‌های دولتی در انتخابات آینده، فضای اتاق ایران قدری تغییر کند و به جدال دولتی‌ها با دولتی‌ها بینجامد.
کد خبر: ۴۷۲۱۴۸
|
۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۹:۵۹ 02 February 2015
|
22516 بازدید
|
اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران به منظور ایجاد هماهنگی و همکاری بین بازرگانان و صاحبان صنایع و معادن با حضور نمایندگان دولت و بخش خصوصی فعالیت می‌کند. همکاری با سازمان‌های دولتی و سازمان‌های وابسته به دولت یا تحت نظارت آن و شهرداری‌ها از جمله ارائه مشاوره در زمان تهیه لوایح و مقرراتی که با امور بازرگانی و صنایع و معادن ارتباط دارد، از وظایف این نهاد به شمار می‌رود.

به گزارش «تابناک»، ثبت‌نام نامزدهای دوره هشتم انتخابات هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران از چهارم تا یازدهم بهمن ماه در محل اتاق تهران انجام گرفت که طی آن ۲۵۱ فعال اقتصادی برای حضور در انتخابات در چهار حوزه بازرگانی، صنعت، معدن و کشاورزی ثبت‌نام کردند.

اتاق بازرگانی بر اساس قانون، مدیریت دبیرخانه شورای گفت‌‌‌وگوی دولت و بخش خصوصی را بر عهده دارد. این اتاق ۶۰ نماینده دارد که ۴۰ نماینده آن از بخش خصوصی و ۲۰ نماینده آن از طرف دولت انتخاب می‌شوند. اعضای دولتی اتاق بازرگانی ‌مستقیم توسط وزیر صنعت، معدن و تجارت انتخاب می‌شوند. در این خصوص وزیر اختیار تام دارد که نمایندگان دولتی را از بدنه دولت یا از بخش خصوصی انتخاب کند.

انتخابات اتاق هر چهار سال یک ‌بار برگزار می‌شود، به نحوی که در اتاق بازرگانی تهران ۴۰ نفر و در اتاق شهرستان‌ها ۱۵ نفر از بخش خصوصی انتخاب می‌شوند. در گذشته تقسیم‌بندی‌ها این‌گونه بود که اتاق‌های بازرگانی به سه بخش صنعت، معدن و بازرگانی تقسیم می‌شدند، اما امسال این تقسیم‌بندی تغییر کرده و بخش کشاورزی هم به آن اضافه شده است.

انتخابات اتاق طی تمامی سال‌های گذشته با حواشی بسیاری مانند دخالت‌های دولتی یا مصلحت‌های داخلی پارلمان بخش خصوصی گره خورده بود، ولی به نظر می‌رسد در انتخابات آینده فضای اتاق ایران قدری تغییر کند و به جدال دولتی‌ها با دولتی‌ها بیانجامد.

امروز اعضای اتاق‌های بازرگانی در انتظار برگزاری انتخابات هشتمین دوره هیأت نمایندگان اتاق‌های بازرگانی هستند. انتخاباتی که ١٨ اسفند برگزار می‌شود و برای این جماعت تب و تاب خاصی ساخته است؛ به نحوی که با ثبت نام ۲۵۱ نفر فعالیت‌های انتخاباتی نمایندگان بخش خصوصی ابعاد تازه تری به خود گرفت.
رقابت آقازاده های دولتی برای تصاحب اتاق بازرگانی بخش خصوصی!
در لیست‌های انتخاباتی اسامی افرادی که منتسب به مسئولان دولتی هستند به چشم می‌خورد، از جمله پسر محمد نهاوندیان، پسر محمد رضا بهزادیان، فرزند محمد رضا عارف، مهدی جهانگیری، برادر اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور. البته مرتضی عراقچی، برادر عباس عراقچی یکی از مذاکره کنندگان نیز به جمع علاقه مندان حضور در اتاق پیوسته است.

همچنین اسامی افرادی همچون محمد هادی رضوی داماد آقای شریعتمداری معاون اجرایی رئیس جمهور و مسعود حجاریان برادر سعید حجاریان نیز برای اولین بار برای حضور در انتخابات اتاق پیش قدم شده‌اند که در صورت تأیید آن‌ها احتمال دولتی‌تر شدن اتاق ایران دور از ذهن به نظر نمی‌رسد.

این در حالی است که در گذشته نیز بعد از استعفای آقای نهاوندیان و رفتن وی به دولت اولین زورآزمایی دولتی در اتاق بازرگانی شکل گرفت و سرانجام رئیس دفتر رئیس جمهور یعنی آقای نهاوندیان از معاون اول رئیس جمهور یعنی اقای جهانگیری پیشی گرفت و ریاست اتاق بازرگانی به نایب رئیس اتاق، یعنی غلامحسین شافعی که نزدیک به آقای نهاوندیان بود، رسید‌.

حال به نظر می‌رسد این بار نیز با توجه به جبهه بندی‌های درونی در اتاق و حضور چهره‌های وابسته به مسئولان دولتی و حق انتخاب ۲۰ نفر توسط وزیر صنعت، احتمال ایجاد یک ائتلاف برای انتخاب یک هیئت رئیسه خودمانی افزایش پیدا کرده است.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱۴۸
انتشار یافته: ۱۴
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۰۷ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۳
اقا زاده هم نشدیم.اما ایشالله داماد اقا زاده میشم.شما هم بگید ایشالله
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۰:۱۹ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۳
امیدوارم داماد کسی بشی که نان حلال به فرزندانش داده باشه، آقازاده یا غیر آن.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۰:۲۴ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۳
ایشاله
ناشناس
| Lithuania |
۲۰:۳۷ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۳
بنده خوب خدا باش همه چیز درست میشه!
سعید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۰۹ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۳
واقعا باعث شرمندگیه.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۱۸ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۳
حالا خونه های چندین هزار متری براشون کافی نبوده که سر یک اتاق این همه آبروریزی در میران؟
واقعا مایه شرمساریه.

چشم تنگ دنیا دوست را
یا قناعت پر کند یا خاک گور
میر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۱۸ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۳
حقوق بالا مزایا عالی همه چیز تمام حالا من بدبخت دارم موندم با صد تا بدهی خدایی این انصاف این ها که دم از سالم بودن حرف میزدنند اقای روحانیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی چراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا متاسفم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۱۸ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۳
این مملکت انحصاری شده!!
آنتی آقازاده
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۳۲ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۳
امان از دست همین آقازاده ها!!!!
مهدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۳۳ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۳
یه سوال؟ اینکه بسیاری از اطرافیان آقایون فرقی نمیکنه دولتی یا مجلسی سرمایه گذار یا سرمایه دار هستند عجیب نیست؟!! داستان از کجا آورده ای در مورد برادر داماد فرزند و غیره هم صدق میکنه دیگه مگه نه؟!! همیشه پول نیست که فساد میاره اتصال به منابع اطلاعات و رانت اطلاعات در جوامع بسیار مهمه مثل فردی که وارد کننده موبایل میشه یا برنج یا ...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۳۴ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۳
من 23 سال درس خواندم به نظر شما آقازاده بودم بهتر نبود؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۳۶ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۳
روحانی مچکریمممممممممممم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۳۹ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۳
پول لذت بخش است شما از پول بدتون می یاد
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت