نشست سران اوکراین، آلمان و فرانسه

پترو پوروشنکو رییس جمهوری اوکراین ، فرانسوا اولاند همتای فرانسوی وی و آنگلا مرکل صدراعظم آلمان در کی یف پشت درهای بسته دیدار و گفت وگو کردند.
کد خبر: ۴۷۳۰۱۴
|
۱۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۶:۵۲ 06 February 2015
|
2257 بازدید
پترو پوروشنکو رییس جمهوری اوکراین، فرانسوا اولاند همتای فرانسوی وی و آنگلا مرکل صدراعظم آلمان در کی یف پشت درهای بسته دیدار و گفت وگو کردند.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری دولتی اونیان اوکراین، دیدار سران سه کشور عصر روز پنجشنبه برگزار و بیش از سه ساعت به طول انجامید.

در ابتدای این دیدار پوروشنکو در حضور خبرنگاران از سران آلمان و فرانسه به خاطر تلاش های آنها برای پایان مناقشه در شرق تشکر و قدردانی کرد.

وی سپس گفت: صلح در دونباس به آسانی به دست می آید و برای این منظور باید مفاد توافقنامه مینسک بطور کامل اجرا شود.

رییس جمهوری اوکراین همچنین گفت که در صورت اجرای این توافقنامه ، دولت اوکراین شروع به پرداخت مستمری های بازنشستگان و دستمزد حقوق بگیران دولتی در منطقه دونباس خواهد کرد.

ادامه این دیدار تا ساعت 22 و 37 دقیقه به وقت کی یف در پشت درهای بسته و بدون حضور خبرنگاران انجام گرفت و بعید به نظر می رسد در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کنند.

به گزارش اونیان به نقل از کلر ژرژ وابسته مطبوعاتی سفارت فرانسه در کی یف، سران اوکراین، فرانسه و آلمان پس از پایان دیدار به ضیافت شام رفتند و در آنجا نیز گفت و گوها ادامه خواهد یافت.

قرار است فردا سران آلمان و فرانسه برای مذاکره با ولادیمیر پوتین رییس جمهوری روسیه به مسکو سفرکنند.

به گزارش رسانه های روسی، پوتین و سران این دو کشور در مورد طرح های صلح برای حل مناقشه در شرق اوکراین گفتگو می کنند.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟