شعار «روحانی تسلیت» در سرخه طنین انداز شد

شعار «روحانی تسلیت» در سرخه زادگاه «حسن روحانی» رییس جمهوری اسلامی ایران به مناسبت درگذشت والده ایشان و در حین مراسم تشییع پیکر آن مرحومه طنین انداز شد.
کد خبر: ۴۸۵۳۲۸
|
۰۲ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۷ 22 March 2015
|
8981 بازدید
شعار «روحانی تسلیت» در سرخه زادگاه «حسن روحانی» رییس جمهوری اسلامی ایران به مناسبت درگذشت والده ایشان و در حین مراسم تشییع پیکر آن مرحومه طنین انداز شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، تشییع پیکر مرحومه «سکینه پیوندی» والده رییس جمهوری دقایقی پیش با حضور حجت الاسلام و المسلمین روحانی از مسجد جمعه سرخه آغاز شد.

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا، در این مراسم حجت الاسلام علی یونسی، حجت الاسلام سید محمود علوی، مرتضی بانک و جمعی از اعضای دولت و مسوولین و مقامات محلی برای عرض تسلیت صبح امروز - یکشنبه - در منزل این مرحومه حضور یافتند.

بانوی مومنه و مجاهده خانم سکینه پیوندی مادر رییس جمهوری که در دوران نهضت اسلامی و دفاع مقدس رنج های فراوان کشید، پس از تحمل چند ماه بیماری در سن ٩٠ سالگی، روز جمعه 29 اسفندماه دار فانی را وداع گفت .

مراسم تشییع و خاکسپاری آن مرحومه ، امروز ساعت 9 و 30 دقیقه در سرخه و مراسم ختم نیز در ساعت های 14 و 30 تا 16 در سرخه و همچنین 16 تا 17 و 30 دقیقه در سمنان و مراسم ختم تهران نیز ساعت 11 تا 12 و 30 دقیقه چهارشنبه پنجم فروردین ماه در مدرسه عالی شهید مطهری تهران برگزار خواهد شد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت