فابیوس: فقط چند متر تا نقطه پایان باقی مانده

لوران فابیوس که بامداد چهارشنبه مذاکرات هسته‌ای را ترک کرده بود، در آخرین ساعات اول آوریل به همتای آلمانی خود پیوست.
کد خبر: ۴۸۷۱۶۴
|
۱۳ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۷:۱۰ 02 April 2015
|
8359 بازدید
لوران فابیوس که بامداد چهارشنبه مذاکرات هسته‌ای را ترک کرده بود، در آخرین ساعات اول آوریل به همتای آلمانی خود پیوست.

به گزارش ایسنا از لوزان سوییس، وزیر خارجه فرانسه در حالی برای دومین بار در هفته جاری به لوزان آمد که همتایان روسی،‌ انگلیسی و چینی‌اش برای انجام امور شخصی و کاری‌شان لوزان را ترک کرده‌اند.

به غیر از وزیر خارجه چین احتمال بازگشت وزیران خارجه انگلیس و روسیه برای روز پنجشنبه وجود دارد.

فابیوس هنگام ورود به لوزان به خبرنگاران گفت: تنها چند متر تا نقطه پایان باقی مانده است اما گام‌های آخر همیشه سخت هستند. کارها باقی مانده است و آماده‌ام با همکارانم روی مسائل باقیمانده کار کنم.

دومین دور مذاکرات وزیران خارجه ایران و آمریکا با حضور معاونان دو طرف هم‌چنان ادامه دارد و هم‌زمان وزیر انرژی آمریکا و رئیس سازمان انرژی اتمی به همراه کارشناسان ادامه دارد.

با توجه به احتمال رسیدن به نتیجه، خبرنگاران و نمایندگان رسانه‌های زیادی در محل هتل مذاکرات باقی مانده‌اند و در انتظار آخرین اخبار مذاکرات هستند. 
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت