بیانیه هیلاری کلینتون درباره توافق لوزان

هیلاری کلینتون با انتشار بیانیه‌ای، توافق لوزان را گامی مهم به سمت توافق جامع دانسته و گفته که توافق نهایی، ایران را از دستیابی به بمب اتم، باز می‌دارد.
کد خبر: ۴۸۷۳۵۴
|
۱۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۷:۳۳ 03 April 2015
|
20821 بازدید
هیلاری کلینتون با انتشار بیانیه‌ای، توافق لوزان را گامی مهم به سمت توافق جامع دانسته و گفته که توافق نهایی، ایران را از دستیابی به بمب اتم، باز می‌دارد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، هیلاری کلینتون وزیر خارجه سابق آمریکا با انتشار بیانیه‌ای، توافق لوزان را گامی مهم به سمت توافق جامع دانسته و گفته که توافق نهایی، ایران را از دستیابی به بمب اتم، باز می‌دارد.

در این بیانیه که در پایگاه خبری هیل منتشر شده، کلینتون از عملکرد جانشین خود در وزارت خارجه تقدیر کرده و گفته که تلاش‌های اوباما و جان کری، مداوم و مصممانه بوده و همه تلاش‌ها معطوف به رسیدن به نتیجه یعنی توافق هسته‌ای بوده است.

با اینکه بارها از سوی طرفین حاضر در مذاکرات اعلام شده که مذاکرات هسته‌ای فقط هسته‌ای است، این دیپلمات سابق در بیانیه خود گفته که «این امر حیاتی است که تلاش‌های صورت گرفته برای رسیدن به توافق هسته‌ای، بخشی از راهبرد جامع آمریکا برای بررسی بلندپروازی‌های منطقه‌ای ایران و حمایت از متحدین آمریکا در منطقه باشد و رهبری آمریکا را در خاورمیانه، اعمال کند.»

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت