قدردانی منصور هادی از جنگ‌افروزان در یمن

رئیس‌جمهور فراری یمن در دیدار با وزیر کشور عربستان، از کشورهای عضو ائتلاف موسوم به سعودی به دلیل آنچه که تحقق بخشیدن به اهداف عملیات «طوفان قاطعیت» در یمن خوانده است، قدردانی کرد.
کد خبر: ۴۹۴۴۷۸
|
۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۶ 25 April 2015
|
2793 بازدید
رئیس‌جمهور فراری یمن در دیدار با وزیر کشور عربستان، از کشورهای عضو ائتلاف موسوم به سعودی به دلیل آنچه که تحقق بخشیدن به اهداف عملیات «طوفان قاطعیت» در یمن خوانده است، قدردانی کرد.

به گزارش تسنیم به نقل از «الیوم السابع»، «عبد ربه منصور هادی» رئیس‌جمهور مستعفی یمن، دیروز در مقر اقامتش در ریاض با شاهزاده «محمد بن نایف بن عبدالعزیز» جانشین ولیعهد و وزیر کشور عربستان سعودی دیدار کرد.

در حالی‌که تجاوز نظامی وحشیانه ائتلاف سعودی به یمن به شهادت و زخمی شدن هزاران غیرنظامی منجر شده است، ولی منصور هادی با بی‌توجهی به این موضوع و در تلاش برای القای پیروزی این ائتلاف علیه یمن، از «سلمان بن عبدالعزیز» شاه سعودی و تمام کشورهای همپیمان عربستان در جنگ علیه یمن تشکر و قدردانی کرد.

خبرگزاری دولتی عربستان (واس) نوشت عبد ربه منصور هادی در این دیدار به نمایندگی از ملت «برادر» یمن از کشور عربستان سعودی و همپیمانان آن به جهت موافقت با درخواست وی برای آغاز عملیات «بازگشت امید»، تشکر و قدردانی کرد.

منصور هادی همچنین از کمک 274 میلیون دلاری ملک سلمان به یمن تشکر و عنوان کرد این امر نشان دهنده مواضع پایدار و تاریخی عربستان سعودی در یاری رساندن به ملت یمن و حمایت از آن است.

شاهزاده محمد بن نایف بن عبدالعزیز، جانشین ولیعهد سعودی نیز در این دیدار امنیت عربستان سعودی و امنیت یمن را جداناپذیر توصیف کرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت