بسته خبری ویژه «تابناک»؛

ادعای انتصابات فامیلی در وزارت نفت/خاطره هاشمی به داد مذاکرات رسید/حمله تند عضو شورای انقلاب فرهنگی به احمدی‌نژاد/یک اتفاق جالب برای کارگردان خارجی در تهران/اول بار چه کسی قطعنامه‌های شورای امنیت را کاغذپاره خواند؟

رصد‌خانه «تابناک» ‌خبرهایی‌ برای مخاطبان آماده می‌کند که غیررسمی هستند یا اینکه کمتر از اهمیت خود، مورد توجه قرار می‌گیرند؛ تیترهایی مانند «سیگار قاچاق ایران به ترکیه قاچاق می‌شود»، «کشف یک‌میلیون مدرک ‌تحصیلی جعلی»، «یک بام و دو هوای شریعتمداری در قبال خاطرات هاشمی رفسنجانی» و... رصد‌خانه امروز تابناک را تشکیل می‌دهند.
کد خبر: ۴۹۵۳۷۹
|
۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۹ 27 April 2015
|
65907 بازدید
تحولات در گذر است و خبر هیچ ‌گاه متوقف نخواهد شد. خبرهایی رسمی و ‌گاه غیر رسمی؛ خبرهای که مورد توجه قرار می‌گیرد ‌یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند. رسانه‌های خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود، خبرهایی را برجسته می‌کنند و در مواردی هم از کنار آن می‌گذرند. اگر خبر‌ به‌ما‌هو خبر موضوعیت داشته باشد، وابستگی جناحی نباید در کم‌رنگ و پر رنگ منتقل کردن آن تأثیری داشته باشد.

رصد‌خانه «تابناک»، جایی است که خبرهایی ‌گاه غیررسمی و ‌گاه اخباری که مورد توجه قرار نمی‌گیرد، ‌برای مخاطبان آماده می‌کند؛ خبرهایی که ‌گاه به ملاحظه جناح‌های سیاسی مورد توجه قرار نمی‌گیرند و ‌گاه به دلیل کم توجهی رسانه‌ها به حاشیه ‌می‌روند، ولی همین خبر‌ها، اخباری ‌هستند که مخاطبان را از پشت پرده جریانات سیاسی آگاه می‌کنند.

در رصدخانه تیتر و خلاصه‌ای از مهم‌ترین اخباری که اطلاع از آن‌ها ممکن است برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد، در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد و اینک رصدخانه تابناک را می‌بینید.

برادر کمتر شناخته شده امام خمینی


«برادر امام» همه را در وهله اول به یاد آیت‌الله سید مرتضی پسندیده می‌اندازد اما رهبر فقید انقلاب اسلامی تنها همین یک برادر را نداشت بلکه برادر دیگری نیز داشت به نام «سید نورالدین هندی» که در ۳۰ تیر ۱۳۵۵ درگذشت. «در تمام ۳۴ سال گذشته اما بسیار به ندرت درباره این برادر گفته شده است. شاید به خاطر سوء استفاده‌ای که ساواک به خاطر این نام خانوادگی در پیش از انقلاب انجام داده بود. یک بار البته حجت‌الاسلام جلالی خمینی در برنامه‌ای تلویزیونی نکاتی را درباره این برادر امام گفت اما چون در کنار موارد دیگر مطرح شد، بازتاب رسانه‌ای چندانی نداشت. این بار اما نشریه حریم امام (متعلق به آستان مقدس امام خمینی) در سی و هفتمین سالروز درگذشت سید نورالدین از او یاد کرده و درباره‌اش نوشته است.

در بخشی از متنی که پارس‌نیوز از این نشریه نقل کرده، آمده: علت تفاوت نام خانوادگی برادران (مصطفوی، پسندیده و هندی) این بود که به موجب قانون اولیه ثبت احوال در هر شهر نباید نام خانوادگی اشخاص تکراری می‌شد؛ لذا آقا روح‌الله نام خانوادگی مصطفوی (برگرفته از نام پدر) و سید مرتضی و سید نورالدین به رغم منع قانونی هر دو نام خانوادگی هندی را برمی‌گزینند... در جریان جنگ جهانی دوم (سال‌های ۱۳۱۷ و ۱۳۱۸ خورشیدی) که سربازان هندی برای انگلیسی‌ها می‌جنگیدند رضا شاه که به نوعی با آلمان‌ها بود با هر چه یادآور انگلیس و هند باشد مخالف بود و به همین خاطر حذف آثار هندی و انگلیسی در دستور کار دولت قرار گرفت و کمیسیونی برای رسیدگی به نام خانوادگی آقا مرتضی و آقا نورالدین در خمین تشکیل شد که رای به تغییر نام هندی داد. آقا مرتضی قبول کرد و «پسندیده» را پیشنهاد داد و کمیسیون پذیرفت ولی آقا نورالدین از رای کمیسیون اطاعت نکرد.

اول بار چه کسی قطعنامه‌های شورای امنیت را کاغذپاره خواند؟

طرفداران محمود احمدی‌نژاد با طرح سؤال و گزینه‌های زیر


این جملات از کیست:

«ملت ایران تصمیمات شورای امنیت و سازمان‌های بی‌ارزش را جز ورق پاره‌هایی در خدمت وتو کنندگان نمی‌داند.»

الف ـ محموداحمدی‌نژاد

ب ـ حسن روحانی

ج ـ محمد جوادظریف

د ـ سعید جلیلی

و ـ خمینی کبیر

صفحه ۳۸۱ از جلد ۱۶ صحیفه امام را بازخوانی کرده‌اند که در آن آمده: «ملت ایران به پیروى از قرآن کریم و اسلام بزرگ، راه چاره را یافت و رژیم امریکایى پهلوى را پس از فریاد‌ها و اعتصاب‌ها با مشت و دندان در مقابل تانک‌ها و مسلسل‌ها از پاى درآورد، و صدام جنایتکار و حزب مشرک او را با ایمان و قیامِ لله از پاى درآورد، و صدام بلند پرواز را که لاف سردارى قادسیه می‌زد به دریوزگى و ذلت کشاند، و تمام توطئه‌ها را با هدایت الهى در نطفه خفه کرد. و اکنون نیز از پاى نمىنشیند تا آنچه از روز اول به عنوان غرامت و براى تأدیب مجرم خواست جامه عمل پوشد، و تصمیمات شوراى امنیت و سازمان‌هاى بى ارزش را جز ورق پاره هایى در خدمت «وتو» کنندگان نمی‌داند...».

سیگار قاچاق ایران به ترکیه قاچاق می‌شود


مأموران مبارزه با قاچاق و جرایم سازمان یافته پلیس ترکیه، از یک کامیون ایرانی ۵۷۰ هزار بسته سیگار کشف و راننده و شخص دیگری که وی را همراهی می‌کرد را دستگیر کردند. این دومین عملیات پلیس و مأموران گمرک ترکیه در یک هفته گذشته علیه قاچاق سیگار از ایران به این کشور است. هفته گذشته نیز از یک کامیون ایرانی در نزدیکی ارزروم، ۱۲۸ هزار بسته سیگار قاچاق کشف و راننده ایرانی آن دستگیر شد.

به نوشته ایرنا، در حالی که یک بسته سیگار در ترکیه معادل بیش از ۳،‌۷دلار (۱۰لیر ترک) فروخته می‌شود، سیگاری که از ترکیه به ایران صادر شده و دوباره قاچاق وارد این کشور می‌شود، حداکثر ۲، ۲ دلار در دستفروشی‌ها عرضه می‌گردد. با توجه به اینکه از اول سال جاری میلادی مالیات دخانیات و بسیاری از کالا‌ها و خدمات در ترکیه افزایش یافته، قاچاق کالا به ویژه سیگار به این کشور جذابیت اقتصادی بیشتری یافته است.

کشف یک‌میلیون مدرک ‌تحصیلی جعلی


علی زرافشان معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش گفته: در سال گذشته دو مورد مدارکی که آماده توزیع بود، کشف شد که از هر کدام ۵۰۰ هزار مدرک تحصیلی جعلی شناسایی و منهدم شد. در هر حال حاضر ممکن است مدارک تحصیلی مثل سایر مدارکی که دارای ارزش و اعتبار هستند، جعل شود و این یک امر واقعی است و مثل سایر دستگاه‌ها، زیر نظر وزارت کشور، آموزش و پرورش ستادی را به نام «ستاد پیشگیری و مبارزه با جعل اسناد» را تشکیل داده است.

دانشگاه‌ها رصد می‌شود، مواظب باشید

منصور حقیقت‌پور، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس به اتفاقات هفته اخیر دانشگاه امیرکبیر و اعطای مجوز به تشکلی که اعضای هیأت موسس آن از دانشجویان ستاره‌دار هستند اشاره کرده و به نسیم گفته: به نظر من دوستان عزیز دانشجو با رعایت اصول و خطوط قطعی نظام در دانشگاه‌ها فعالیت کنند. اگر قرار باشد که تحت عنوان فضای آزاداندیشی بخواهند اصل نظام را زیر سؤال ببرند باز هم به‌‌ همان غائله دوره اصلاحات برمی‌گردیم که حتی خودشان هم از این مسأله سودی نبردند.

وی ادامه داده: شنیده شده که ابراهیم اصغرزاده در آیین افتتاح تشکلی به نام «انجمن اسلامی ترقی‌خواه» در دانشگاه امیرکبیر گفته که ایران به دنبال تولید و ساخت بمب اتم است، اگر این حرف را به صراحت زده باشد به نظر من مدعی‌العموم می‌تواند پیگیری کند و برخورد لازم را با آن‌ها داشته باشد. دانشگاه‌ها رصد می‌شود و با سخنان ساختارشکنان برخورد صورت می‌گیرد.

ادعای انتصابات فامیلی در وزارت نفت


برخی از اعضای خانواده آقای اصغر هندی، مشاور حقوقی و بین الملل بیژن زنگنه، وزیر نفت در برخی سمت‌های مهم مدیریتی وزارت نفت بکار گمارده شده‌اند. اصغر هندی مشاور حقوقی و بین الملل وزارت نفت است. او یکی از اعضای شورای ۵ نفره زنگنه برای فروش نفت است. شورایی که عملیات فروش نفت را بر عهده دارد و نیز برخی «تخفیفات» در قراردادهای بزرگ فروش نفت نیز از جمله اختیارات آن است. برخی شنیده‌ها می‌گوید هندی اختیارات ویژه‌ای نیز از زنگنه دریافت کرده است. اما موضوع دیگر درباره اصغر هندی که نقش او برای بیژن زنگنه را ملموس‌تر می‌کند؛ آن است که او وکیل تام الاختیار زنگنه در ماجرای پرونده کرسنت است.

جهان نیوز با طرح ادعای فوق نوشته: آنچه این روز‌ها در میان برخی مدیران نفتی موجب دغدغه و نارضایتی شده، انتصاب برخی اعضای خانواده اصغر هندی در مدیریت‌های حساس وزارت نفت است. به گونه‌ای که خبر انتصاب صالح هندی، برادرزاده اصغر هندی در شرکت نفت مناطق مرکزی ایران تعجب مدیران باسابقه نفتی را موجب شده است. صالح هندی با حکم سلبعلی کریمی به عنوان سرپرست مدیریت برنامه ریزی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران منصوب شد. سلبعلی کریمی در حالی برادرزاده اصغر هندی را سرپرست شرکت نفت مناطق مرکزی کرده است که نامبرده سوابق مدیریتی در حوزه نفت نداشته است. نکته قابل تأملی این است که همین نبود سابقه و تجربه مدیریت نفتی باعث شده بود برخی مدیران ارشد نفتی از حضور صالح هندی در مجموعه تحت مدیریت خود ممانعت بعمل آورند به گونه‌ای که در حالی که تلاش می‌شد برادرزاده اصغر هندی به عنوان عضو هیات مدیره شرکت پتروپارس منصوب شود؛ با مخالفت مدیران شرکت پتروپارس این انتصاب صورت نگرفت. با این حال سلبعلی کریمی، برادرزاده اصغر هندی را به عنوان سرپرست مدیریت برنامه ریزی شرکت نفت مناطق مرکزی منصوب کرد!

انتصاب دیگر، مربوط به پسر اصغر هندی است. پسر مشاور حقوقی بیژن زنگنه اکنون مشاور مدیرعامل صندوق بازنشستگی نفت است. این صندوق که در کنار پیگیری امورات خانواده نفت و بویژه کارکنان بازنشسته نفتی، یک مجموعه بسیار بزرگ سرمایه گذاری است.

جاذبه احمدی‌نژاد همچنان فعال است


عبدالرضا داوری چهره رسانه‌ای نزدیک به احمدی‌نژاد که پیش از این ادعای وی در باره تماس اصلاح‌طلبان با احمدی‌نژاد از سوی محسن رهامی رد شده بود، به آریا گفته: درحال حاضر عملکرد و کنش دولت آقای روحانی موجب شده عملا اصولگرایان با هم یکی شوند. دراین میان نه تنها جبهه پایداری از گذشته زاویه معناداری با آقای احمدی‌نژاد نداشته بلکه درحال حاضر جبهه پیروان خط امام و رهبری و دیگر اصولگرایان هم درحال نزدیک شدن به آقای احمدی‌نژاد هستند.

کلمن در بهشت زهرا، آوینی روی جلد سالنامه سینمایی


سید عبدالجواد موسوی با اشاره به نامناسب بودن حضور رونی کلمن در بهشت زهرا نوشته: زمانی خانم نوشابه امیری مجله‌ای سینمایی منتشر می‌کرد به نام گزارش فیلم. در کنار این مجله هرساله یک تقویم سینمایی نیز منتشر می‌کرد. در یکی از سال‌ها دیدم که در آغاز تقویم عکسی از شهید مرتضی آوینی منتشر کرده است. به تعریض گفتم خانم امیری چرا عکس شهید آوینی را می‌گذارید کنار عکس این همه هنرپیشه ترگل ورگل هالیوودی؟ آخر شهید آوینی چه ربطی به این‌ها دارد؟ گفت خدا را شاهد می‌گیرم که من هم از این کار به شدت ناخشنودم و چاپ عکس آن مرحوم را توهین به مقام یک شهید می‌دانم اما چه کنم که مسئولان وزارت ارشاد صدور مجوز به این تقویم سینمایی را منوط به چاپ عکس شهیدآوینی کرده‌اند.

خاطره هاشمی به داد مذاکرات رسید


پایگاه اطلاع‌رسانی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در قالب حاشیه‌نگارى دیدار دانشجویان با رئیس مجمع، ادعاهای جالبی در خصوص «نقش خاطرات هاشمی‌رفسنجانی» در پیشرفت مذاکرات مطرح کرده است، که بخشی از آن در ادامه می‌آید: خدا می‌داند قلب آقاى هاشمى چقدر این روز‌ها، خون است!. عمارتى که از برادرى بین کشورهاى اسلامى ساخته بود را امروز غرق آتش مى بیند. تندرو‌ها بر آتشش مى دمند. صهیونیست‌ها هم از دیدنش مى خندند. خون دلش هم شده سهم هاشمی. براى او که حاضرست حتى جانش را بدهد. تا برادرکشى‌ها را یکروز هم که شده، زود‌تر تمام کند! اوج حمله دلواپسان مهرماه ۹۲ بود. بعد از تلفن اوباما به روحانی. در‌‌ همان روز‌ها «خاطره هاشمی» از امام و لزوم حذف شعار مرگ بر آمریکا در صورت تغییر رفتارشان، به داد مذاکرات رسید. هاشمى آنروز سپر حملات دلواپسان شد تا توافق ژنو به دست بیاید. بغض دلواپسان از خاطرات هاشمى چندان هم بیراه نیست. شکست لشکرى از رسانه آنهم مقابل ۴ ـ  ۵ خط خاطره خیلى گوارا نیست!

یک بام و دو هوای شریعتمداری در قبال خاطرات هاشمی رفسنجانی


رئیس مؤسسه کیهان که امروز هاشمی رفسنجانی را به خاطر نقل خاطره از درگذشتگان سرزنش می‌کند در سال ۸۲ در مقدمه کتاب «بی‌پرده با هاشمی رفسنجانی» از او با نام صندوقچه اسرار نظام یاد کرده و بار‌ها در مقام مصاحبه کننده خواسته خاطرات خود را از کسانی که در قید حیات نیستند بازگوید.

آیا وزیر پیشین اطلاعات کاندیدا می‌شود؟


این روز‌ها بازار شایعات در استان اصفهان داغ است و اخبار حاکی از نامزد شدن جمعی از مدیران سابق در انتخابات دارد. در الگویی که طرفداران دولت قبل برای ورود به انتخابات مجلس در اصفهان طراحی کرده‌اند، باز هم یک وزیر و یک استاندار نقش اساسی دارند. شنیده می‌شود «حیدر مصلحی» وزیر پیشین اطلاعات و «علیرضا ذاکر اصفهانی» استاندار پیشین اصفهان٬ در چینش نیروهای حلقه احمدی‌نژاد در اصفهان نقش اساسی بر عهده دارند. به جز مصلحی و ذاکر اصفهانی دو چهره دیگر نیز در بازی‌های سیاسی یاران احمدی‌نژاد تأثیرگذارند. دو فردی که نقشی بی‌بدیل در موفقیت احمدی‌نژاد در سال ۸۴ داشتند. «سقائیان‌نژاد» و «حاج رسولی‌ها» که یکی در قامت شهردار و دیگری در قامت رئیس شورای شهر اصفهان از سال ۸۱ تا ۹۲ که هر دو با الگو گرفتن از رفتار احمدی‌نژاد در اصفهان به فعالیت می‌پرداختند. انتخابات سال ۹۲ پایان امپراطوری این دو رفیق دیرین در شهر اصفهان بود. حاج رسولی‌ها را اعضای اصولگرای شورای شهر از ریاست پایان کشیدند و انتقادات از سقائیان‌نژاد از هر زمان دیگری بیشتر شد. همین رفتار‌ها سبب شد این روز‌ها در ساختمان شهرداری اصفهان بیش از هر زمانی شایعه استعفای این دو رفیق قدیمی شنیده شود. این بازیگران گزینه‌های قدرتمندی را هم روی نیمکت دارند؛ از «علیرضا علی‌احمدی» وزیر سابق آموزش و پرورش تا «قطبی»، رئیس اداره ارشاد اصفهان در دولت سابق‌ که طی روزهای گذشته از ارشاد رفت و گزینه‌ای همفکر جایگزین او شد تا این شائبه تقویت شود که این عزل و نصب نیز زمینه‌ساز ورود به انتخابات مجلس خواهد بود. از سویی دیگر برخی شایعات حاکی از آن است به خاطر برخی مواضع نرم‌تر «عوض حیدرپور» در مجلس٬ اصولگرایان به دنبال معرفی «کفیل» فرماندار عزل نشده اصفهان به عنوان رقیب «حیدرپور» در شهرضا هستند.

حمله تند عضو شورای انقلاب فرهنگی به احمدی‌نژاد


یک عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفته: تا آنجایی که شنیده‌ام رییس جمهوری قبلی یک‌هزار میلیارد تومان به دانشگاه پیام نور داد تا دانشگاه آزاد اسلامی را از رونق بیاندازند. حجت‌الاسلام احمد احمدی در همایش هشت دهه علوم اجتماعی در دانشگاه تهران در دانشکده علوم اجتماعی این دانشگاه، گفت: در آن سال‌ها خرابی‌هایی در کشور پدید آمد که شاید اصلاح آن خرابی‌ها یک قرن طول بکشد و این دولت به قدری خرابی بوجود آورد که سال‌ها خواهد گذشت و شاید فقط بتوان دانشگاه‌ها را اصلاح کرد. این استاد دانشگاه تهران در ادامه از پژوهشگران و اساتید دانشکده علوم اجتماعی این دانشگاه خواست تا با ارائه طرح‌ها و پروژه‌های پژوهشی به بررسی این مشکلات بپردازند و افزود: این مشکلات را بررسی کنید و ببینید چه بلایی بر سر دانشگاه آزاد، دانشگاه‌های علمی کاربردی و دانشگاه پیام نور آوردند. وی تأکید کرد: نتایج بررسی‌های این مشکلات را مردانه به مطبوعات بدهید و سخنرانی کنید. چون وی دوباره فعالیت‌هایی را شروع کرده ولی باید گفت، هر چیزی هم حدی دارد که یک نفر بعد از این همه تبهکاری دوباره بخواهد کاری کند و معتقدم این کار وی خندیدن به ریش همه مردم است.

احمدی فعالیت‌های دولت محمود احمدی‌نژاد در حوزه‌های اخلاقی، دینی، ادبی، علمی و سیاسی را به «گودال بسیار بزرگی» تشبیه کرده که آن را پر از لجن کرده باشند به طوری که تا سال‌ها کسی قادر به تخلیه لجن و پر کردن آن گودال نیست.

یک اتفاق جالب برای کارگردان خارجی در تهران


«لیو سانگ تات» کارگردان ۳۶ ساله در حاشیه برگزاری سی و سومین جشنواره فیلم فجر در پردیس سینمایی ملت عنوان کرد: این اولین سفر من به ایران است و شناخت چندانی از اینجا ندارم، اما هرچه از ایران شنیده‌ام از سینمای آن و سینماگرانی چون مجید مجیدی، عباس کیارستمی و جعفر پناهی بوده است. وی درباره ماجرای جالبی که ساعتی پیش برایش در فرودگاه اتفاق داده بود نیز گفت: وقتی از هواپیما پیاده شدم همه به من خیره شده بودند، اما نمی‌دانستم موضوع چیست تا اینکه دو مأمور نزدیک من شدند و از من خواستند که به جای شلوارک، شلوار یپوشم. این اتفاق جالبی بود که بدلیل ناآشنایی با فرهنگ ایران برایم اتفاق افتاد و برای همیشه آن را به یاد خواهم داشت!

جلسه‌ای که نسخه «در حاشیه» را پیچید

ماجرای تعطیلی سریال در حاشیه همچنان مورد توجه برخی از رسانه‌هاست. روزنامه جوان تعطیلی این سریال را به یک جلسه مشترک غیر علنی میان مسئولان صدا و سیما و مقامات وزارت بهداشت و صنف پزشکان در هفته‌های گذشته نسبت می‌دهد. ماجرای سکوت ناگهانی صنف پزشکان معترض به سریال «در‌حاشیه» مهران مدیری و بعد از آن هم خبر قطع ناگهانی این سریال ۹۰ قسمتی از تلویزیون، همه و همه از برکات این جلسه مرموز پشت درهای بسته بوده است.» پس از پایان جلسه طبق نوشته خبرنگار جوان، این نمایندگان سازمان نظام پزشکی کشور بوده‌اند که با چهره راضی از پشت درهای بسته بیرون آمده‌اند. جوان نوشته: «نکته جالب توجه اینجا است که بعد از تلاش مصرانه جامعه پزشکی در قطع سریال «در‌حاشیه» از تلویزیون و محروم کردن مردم از تماشای سریالی که طنز محبوبشان را ارائه می‌داد، حالا وزیر بهداشت در اظهارنظری جدید گفته است که جنبه پزشکان بالاست و برای این قشر شادی مردم مهم است و به آن احترام می‌گذارند. در این روز‌ها اما مردم در حال و هوای دیگری هستند. آن‌ها سیل اعتراض خود را به واکنش عجولانه جامعه پزشکی با جوک‌ها و نکته‌هایی که در این رابطه در شبکه‌های مجازی رد و بدل می‌شود، نشان می‌دهند».

فرق پول یارانه‌های احمدی‌نژاد و روحانی برای نمایندگان مجلس


اخیراً گفته شده نمایندگانی که به دولت فشار می‌آورند تا یارانه نقدی افراد پردرآمد جامعه را حذف کند، خودشان یارانه دریافت می‌کنند! در همین زمینه جعفر قادری رئیس کمیته اقتصادی کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات به باشگاه خبرنگاران گفته: اخیراً‌ شنیدم که به نمایندگان اتهام می‌زنند و می‌گویند نمایندگانی که معتقدند یارانه افراد پردرآمد حذف شود، خودشان یارانه می‌گیرند. وی می‌افزاید: مطمئن باشید حداقل آن دسته از نمایندگانی که به دولت فشار می‌آورند تا یارانه افراد پردرآمد را حذف کند، یارانه دریافت نمی‌کنند. نماینده مردم شیراز تصریح می‌کند: اگر واقعاً این دسته از نمایندگان یارانه دریافت می‌کردند، دولت حتماً اسامی آن‌ها را اعلام می‌کرد. وی در مورد اینکه چند درصد از نمایندگان مجلس یارانه دریافت می‌کنند، می‌گوید: در مرحله دوم خوداظهاری برای دریافت یارانه که در دولت یازدهم اتفاق افتاد، بعید می‌دانم کسی از نمایندگان مجلس یارانه بگیرد، حداقل من نشنیدم و ندیدم. به گزارش مشرق نیوز، قادری تصریح می‌کند: شاید در دولت قبلی که یارانه را پول امام زمان (عج) می‌دانستند، تعدادی از نمایندگان یارانه می‌گرفتند اما در دولت فعلی بعید می‌دانم نماینده‌ای یارانه بگیرد.

فرق اپیلاسیون و پرستاری!

قائم مقام سازمان نظام پرستاری با انتقاد از اختلاف ۲۰۰ برابری دریافتی پزشک و پرستار گفته: ما با اختلاف درآمد ۵ برابری متخصصان با پرستاران موافقیم اما متأسفانه امروزه اپیلاسیون در این کشور تعرفه مصوب دارد اما خدمات پرستاری چنین تعرفه‌ای ندارد.

احمد نجاتیان به وعده و وعید دو وزیر بهداشت و کار و رئیس سازمان تأمین اجتماعی برای تعرفه‌ گذاری ۲۵۰ خدمت پرستاری اشاره و بیان کرد: علی رغم اینکه وزرا در روز پرستار چنین وعده‌ای را به این صنف دادند اما این مسأله هنوز محقق نشده و موج نگرانی را در بین پرستاران ایجاد کرده و حتی ما در سازمان نظام پرستاری شوکه شده‌ایم.

وی با انتقاد از عدم اجرای تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری در کشور گفت: اپیلاسیون در این کشور تعرفه مصوب دارد اما خدمات پرستاری از این امر مستثنی است. همچنین برای تعرفه‌گذاری هزاران ساعت کار کار‌شناسی صورت گرفته است و تعرفه‌های پرستاری قبل از تعیین باید استانداردسازی شود.

دانشگاهی که شعب داروخانه دارد


داروخانه آموزشی شماره ۲ دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر سید علی ابطحی معاون علوم پزشکی این دانشگاه و دکتر مژدهی‌آذر رئیس انجمن داروسازان ایران، از سوی واحد علوم دارویی و با همکاری واحد تهران مرکزی به بهره‌برداری رسید. به نظر می‌رسد دانشگاه آزاد گام تازه‌ای در جهت بازتعریف فضای علمی و دانشگاهی برداشته است و باید در انتظار شعب بعدی داروخانه این دانشگاه نیز بود.

کنار آمدن مصباح با نقش جامعتین


مصباحی‌مقدم به عنوان عضو مجمع تشخیص مصلحت گفته، خوشبختانه نشست سه‌جانبه برگزار شد و به نظرم آثار و برکات خوبی بر همگرایی مجموعه اصولگرایان خواهد داشت یعنی بر خلاف پیش‌بینی‌هایی که از ناحیه اصلاح‌طلبان نسبت به این نشست صورت گرفته بود که می‌گفتند این نشست اتفاق نخواهد افتاد، اما الحمدلله این نشست مشترک برگزار و گفت‌و گوهای خوبی بین آقایان ثلاث انجام گرفت. حضرت آیت‌الله موحدى کرمانى نقل کردند که حضرت آیت‌الله مصباح یزدی فرموده‌اند که محوریت انتخابات را جامعتین باید بر عهده داشته باشد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟