کشتی نجات ایران فردا وارد آبهای یمن می‌شود

رئیس سازمان امداد و نجات با اشاره به اینکه کشتی نجات فردا وارد آبهای یمن می شود، افزود: در صورت نبود مشکل، بندر الحدیده مقصد نهایی برای تخلیه کمک های بشر دوستانه جمعیت هلال احمر ایران به مردم یمن است.
کد خبر: ۵۰۰۷۲۵
|
۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۲:۳۸ 16 May 2015
|
6396 بازدید
رئیس سازمان امداد و نجات با اشاره به اینکه کشتی نجات فردا وارد آبهای یمن می شود، افزود: در صورت نبود مشکل، بندر الحدیده مقصد نهایی برای تخلیه کمک های بشر دوستانه جمعیت هلال احمر ایران به مردم یمن است.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر ناصر چرخساز گفت: کشتی نجات که حامل کمک‌های امدادی و بشر دوستانه جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران به مردم یمن است، در حال حاضر در نزدیکی بندر سلاله به سر می‌برد و این کشتی فردا وارد آب‌های یمن می شود.

وی با اشاره به اینکه  تمامی سرنشینان کشتی نجات در صحت وسلامت کامل به سر می برند، اذعان کرد: از ابتدای حرکت این کشتی از بندر عباس تا این لحظه که در نزدیکی بندر سلاله قرار دارد، هیچگونه بازرسی از آن صورت نگرفته است.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با تاکید بر اینکه کشتی نجات پس از حرکت از بندر سلاله یک هفته زمان می برد تا به بندر الحدیده برسد، خاطرنشان کرد: بندر الحدیده مقصد نهایی کشتی نجات برای تخلیه کمک‌های انسان دوستانه هلال احمر جمهوری اسلامی ایران به مردم یمن است.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟