مدیر کل دفتر تنوع زیستی و حیات وحش سازمان محیط زیست کشور با بیان این که سمن های منتخب برای راه اندازی پایلوت اورژانس حیوانات به سابقه تخصصی و مدرک پژوهشی نیاز دارند، گفت: این سمن ها هنوز نتوانسته اند این مدارک را برای عقد قرارداد تهیه کنند.
مجید خرازیان مقدم در گفتوگو با میزان، با بیان این که قرارداد پایلوت اورژانس حیوانات با سمن های (NGO) منتخب هنوز منعقد نشده است، عنوان کرد: کارگروه امداد و نجات در سه استان پایلوت؛ تهران، گلستان و لرستان سمن هایی را برای بر عهده گرفتن امداد و نجات گونه های جانوری و آموزش آن به استان های همجوار تعیین کرده است. اما این سمن ها هنوز نتوانسته اند شرایط مورد نظر را برای عقد قرارداد، فراهم کند.
اعتبار 900 میلیون ریالی در سال گذشتهوی با تاکید بر این که اعتبار مناسبی برای اجرای این طرح در سال گذشته در نظر گرفته شده بود این عدد را 900 میلیون ریال اعلام کرد و افزود: در سال جاری نیز تلاش داریم تا اعتبار مناسب را در نظر گرفته و در صورت لزوم بودجه بیشتری را نیز به این امر اختصاص دهیم، زیرا از نظر تامین اعتبار با توجه به اهمیتی که موضوع مذکور دارد هیچ مشکلی نداریم. البته بودجه سال گذشته نیز به دلیل اجرایی نشدن این طرح در استان های پایلوت هزینه نشده است.
انعقاد قرارداد با سمنها در استانهای پایلوتمدیر کل دفتر تنوع زیستی و حیات وحش سازمان محیط زیست کشور با بیان این که انعقاد این قرارداد به دلایل ذکر شده در سال گذشته میسر نشد، اظهار کرد: در سال جاری نخستین اقدام در خصوص اورژانس حیوانات انعقاد قرارداد با سمن های مورد نظر در استان های پایلوت است.
خرازیان مقدم با تاکید بر این که سمن های مورد نظر باید دارای سابقه تخصصی در زمینه اورژانس حیوانات و مدرک پژوهشی باشند، گفت: تعداد هشت سمن در استان تهران در این خصوص فعال هستند. طبق توافق صورت گرفته بین این سمن ها یکی از آنها به عنوان نماینده سایرین شناخته شده است. در حال حاضر نیز اعلام کرده ایم در صورتی که سمن های منتخب نتوانند شرایط عقد قرارداد را فراهم کنند، هر سمن دیگری که به عنوان جایگزین معرفی شود را می پذیریم و با آن کار را آغاز می کنیم.
وی با بیان این که امداد و نجات گونه های حیات وحش در کشور موضوعی جدید است، خاطرنشان کرد: لذا نمی توان در صورتی که یکی از سمن ها شرایط مورد نظر ما را فراهم نکند، به راحتی سراغ سمن دیگری در این خصوص برویم. توجه داشته باشید که در کشور تعداد افرادی که به اندازه انگشتان یک دست در خصوص امداد و نجات حیوانات تبحر دارند، به اندازه انگشتان دستت است.
اجرای تصمیم های اتاق فکر امداد و نجات حیواناتمدیر کل دفتر تنوع زیستی و حیات وحش سازمان محیط زیست کشور با تاکید بر این که سازمان محیط زیست در تجربه اول خود در خصوص امداد و نجات حیوانات تنها اجرای درست کار با مدیریت سازمان را مورد تاکید دارد، گفت: لذا تفاوتی ندارد که کدامیک از سمن ها شرایط مورد نظر را فراهم کنند، زیرا آنچه که برای ما مهم است اجرای تصمیم های اتاق فکر امداد و نجات حیوانات با مدیریت سازمان محیط زیست کشور است.