وزير صهيونيست خواستار بازداشت رئيس فدراسيون فوتبال فلسطين شد

رجوب درخواست تشکیلات خودگردان را برای رای گیری درباره تعلیق عضویت رژیم اشغالگر در فیفا که در کنگره این نهاد بین المللی مطرح شده بود، پس گرفت.
کد خبر: ۵۰۴۷۴۷
|
۰۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۵۰ 30 May 2015
|
1493 بازدید
وزیر حمل و نقل در کابینه رژیم صهیونیستی خواستار بازداشت جبریل رجوب رئیس فدراسیون فوتبال فلسطین به محض بازگشت از سوئیس شد.

به گزارش شبکه تلویزیونی القدس، درخواست یسرائیل کتس (کسر ک، سکون ت و س) پس از آن مطرح شد که رجوب نتوانست عضویت رژیم اشغالگر را در فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) به حال تعلیق در آورد.

رجوب درخواست تشکیلات خودگردان را برای رای گیری درباره تعلیق عضویت رژیم اشغالگر در فیفا که در کنگره این نهاد بین المللی مطرح شده بود، پس گرفت.


پس گرفته شدن درخواست تعليق عضويت رژيم صهيونيستي با انتقاد مواجه شد


موسسه حقوق بشر اروپا-مدیترانه تاکید کرد درخواست برای اجرای عدالت نباید تحت تاثیر محاسبات سیاسی قرار گیرد.

برخی محافل سیاسی در سرزمین های فلسطینی نیز پس گرفتن درخواست تعلیق عضویت اسرائیل در فیفا را غیرقابل توجیه و تسلیم شدن در برابر فشار اشغالگران توصیف کردند.

مصطفی برغوثی دبیرکل ابتکار ملی فلسطین گفت: «در پیش نویس جایگزینی که با حمایت 90 درصد اعضای فیفا به تصویب رسید از توقف اقدامات اسرائیل برضد تیم های فلسطینی و اجازه فعالیت دادن به آنها سخن به میان آمده است. این مسئله به نوبه خود حرکت مثبتی است ولی اسرائیل فقط در برابر زور تسلیم می شود. در اینجا زور این بود که اسرائیل تهدید به اخراج از فیفا شود. اگر پیش نویس اولیه در فیفا به رای گذاشته می شد اوضاع فرق می کرد. اکنون من اطمینان دارم که اسرائیل به اقدامات تنبیهی خود (برضد فوتبال فلسطین) ادامه خواهد داد و همه تعهداتش را زیر پا خواهد گذاشت».
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟