افخم به تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای پیوست

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان شب گذشته به منظور پیوستن به تیم مذاکره کننده هسته‌ای به وین سفر کرد.
کد خبر: ۵۱۲۹۵۲
|
۰۸ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۹ 29 June 2015
|
13611 بازدید
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان شب گذشته به منظور پیوستن به تیم مذاکره کننده هسته‌ای به وین سفر کرد.

به گزارش ایسنا، در حالی که محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان بر اساس برنامه از پیش تعیین شده شب گذشته از وین به کشور بازگشت و بامداد دوشنبه وارد تهران شد، مرضیه افخم به منظور پیوستن به تیم مذاکره کننده هسته‌ای به وین سفر کرد.

محمدجواد ظریف پس از بازگشت به تهران با اشاره به دیدارهایی که در جریان این مذاکرات داشته، اعلام کرد: روز سه‌شنبه دوباره به وین باز خواهد گشت.

مذاکرات هسته‌ای بین ایران و گروه 1+5 در سطح معاونان وزرای خارجه همچنان ادامه دارد و هیأت‌ها پس از روز 10 تیر نیز در وین باقی مانده و به مذاکرات برای دستیابی به یک توافق جامع خوب ادامه خواهند داد.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟