سازمان ملل:

تا پایان ماه رمضان در یمن آتش‌بس خواهد بود

سازمان ملل اعلام کرد که از فردا عصر تا پایان ماه رمضان در یمن آتش‌بس برقرار خواهد بود.
کد خبر: ۵۱۵۸۱۳
|
۱۸ تير ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۳ 09 July 2015
|
3494 بازدید
سازمان ملل اعلام کرد که از فردا عصر تا پایان ماه رمضان در یمن آتش‌بس برقرار خواهد بود.

به گزارش تسنیم، سازمان ملل از آتش‌بس در یمن از عصر فردا تا پایان ماه رمضان خبر داد.

در همین رابطه منابع سیاسی و دیپلماتیک به روزنامه سعودی عکاظ، اعلام کردند که «در حال حاضر همه تلاش‌ها بر آن متمرکز می‌شود که جمعه 25 ماه رمضان در یمن آتش‌بس اعلام شود.»

این خبر در حالی منتشر می‌شود که نماینده «عبد ربه هادی منصور» رئیس جمهور فراری یمن در سازمان ملل، امروز پیش‌نویس طرح آتش‌بس در یمن را که مورد موافقت عربستان سعودی قرار گرفته است، به شورای امنیت ارائه داد.

براساس این پیش‌نویس نیروهای مردمی باید از 5 استان یمن عقب‌نشینی کنند و برخی از مقامات دولت عبد ربه منصور از جمله وزیر دفاع که زندانی هستند، باید آزاد شوند.

این در حالی است که نیروهای مردمی از زمان سقوط دولت یمن مسئولیت حفظ امینت شهرها را در مقابل عناصر القاعده بر عهده داشته است.

ارتش سعودی از روز دوشنبه حملات خود را به مناطق مختلف یمن به‌ویژه غیرنظامیان افزایش داده است به‌گونه‌ای که طی این روز یک بازار خرید و فروش دام را در منطقه فیوش در استان لحج و بازاری را در «جوف السلفی» منطقه عمران در استان صعده واقع در شمال یمن هدف قرار داد که شمار شهدای آن به بیش از 176 تن و تعداد مجروحان این حملات تاکنون به 200 تن رسیده است.

جنگنده‌های عربستان سعودی همچنین روز سه‌شنبه بیمارستانی را در استان «حجه» واقع در شمال غرب یمن هدف قرار دادند که بر اثر آن تعدادی به شهادت رسیدند.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟