تأکيد نماينده مجلس ترکيه بر اهميت حل مسئله کردها

کد خبر: ۵۱۷۷۵۹
|
۲۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۵ 17 July 2015
|
1608 بازدید
نماینده حزب دموکراتیک خلق ها در مجلس ترکیه بر اهمیت ادامه روند حل مسئله کردها در این کشور تاکید کرد.

به گزارش پایگاه اینترنتی روزنامه زمان چاپ ترکیه ،‌ سری ثریا اوندر نماینده آنکارا در مجلس ترکیه ، دیروز پس از دیدار احمد داوداوغلو نخست وزیر ترکیه با سران حزب دموکراتیک خلق ها در کنفرانس خبری در آنکارا تاکید کرد ، روند حل مسئله کردها در ترکیه باید توسط هر کابینه ای که اداره امور ترکیه را در دست گیرد ، به عنوان مسئله اصلی ترکیه دنبال شود.

اوندر گفت : گفتگوها درباره تشکیل دولت ائتلافی نمی تواند به صورت مجزا از روند حل مسئله کردها صورت گیرد.

نماینده آنکارا در مجلس ترکیه تاکید کرد ، روند حل مسئله کردها در ترکیه ، علاوه بر آینده این کشور بر آینده کشورهای همسایه و جامعه انسانی نیز تاثیر خواهد گذاشت.

وی گفت : در دیدار با نخست وزیر ترکیه امکان تشریح اصول اساسی حزب دموکراتیک خلق ها در زمینه عدالت ، صلح و دموکراسی را یافتیم.

اوندر گفت : ما این موضوع را اعلام کردیم که اگر ائتلافی از دو حزب عدالت و توسعه و جمهوریت خلق بر مبنای این اصول تشکیل شود ما نیز به عنوان حزب مخالف موضعی سازنده در جهت حمایت از آن اتخاذ خواهیم کرد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت