ائتلاف مخالفان سوري پيشنهاد روسيه را رد کرد

کد خبر: ۵۲۴۰۵۳
|
۲۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۴ 13 August 2015
|
2262 بازدید
به گزارش خبرگزاری فرانسه از مسکو ،‌ائتلاف مخالفان سوری ،‌مهم ترین تشکل مخالفان در تبعید ،‌پنجشنبه در مسکو پیشنهاد کرملین را برای ایجاد ائتلافی گسترده متشکل از ارتش سوریه برای مبارزه با داعش رد و بر درخواست خود برای برکناری بشار اسد تاکید کرد.

خالد خوجه رهبر ائتلاف مخالفان سوری در مصاحبه ای با خبرگزاری اینترفاکس روسیه ی چند ساعت پیش از دیدار با سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه گفت :« رئیس جمهوری سوریه عامل اصلی مشکل است.»

درحالی که ائتلاف گسترده ای که روسیه برای مبارزه موثر با داعش توصیه می کند گنجانده شدن ارتش سوری و بنابراین بشار اسد رئیس جمهوری سوریه را پیش بینی می کند،‌ خوجه افزود:« اسد هیچ نقشی برای ایفا کردن در آینده سوریه ندارد.»

به این ترتیب ولادیمیر پوتین ،‌حامی سنتی سوریه بیست ونهم ژوئن پیشنهاد خود را برای ائتلافی به ویژه شامل ترکیه ،‌عراق ،‌عربستان سعودی و نیز ارتش بشار اسد برای مبارزه قطعی با افراطیون داعش مطرح کرده بود.

از آن زمان ‌،‌وزیر امور خارجه روسیه تلاش می کند کشورهای منطقه را درباره حمایت از این پیشنهاد متقاعد کند . این درحالی است که ائتلافی به فرماندهی آمریکا به ویژه شامل عربستان سعودی پیش از این عملیاتی نظامی را علیه داعش در عراق و سوریه انجام می دهد.

سرگئی لاوروف طرح خود را هفته گذشته در دوحه مطرح کرد اما همچنین سه شنبه در دیدار با عادل جبیر وزیر امورخارجه عربستان به آن اشاره کرد . جبیر به شدت این ابتکار روسیه را رد و بر درخواست خود برای کناره گیری رئیس جمهوری سوریه تاکید کرد.

سرگئی لاوروف پس از دیدار با ائتلاف ملی سوریه تحت رهبری خالد خوجه در پنجشنبه شب ،‌ قرار است جمعه با هیئتی از کمیته کنفرانس قاهره به رهبری هیثم المناع و همچنین رمزی عزالدین رمزی دیپلمات مصری و معاون استفان دی میستورا فرستاده سازمان ملل در سوریه دیدار کند.

به گفته مسلم ،‌ رهبر اتحادیه دموکراتیک کرد ،‌مهم ترین تشکل کردهای سوریه نیز در مسکو است و این درحالی است که کردها منطقه مستقلی را در شمال سوریه ایجاد کرده اند .

ترکیه از آن بیم دارد که کردها کنترل سرزمینی را در طول مرزهای این کشور در اختیار داشته باشند.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟