بازدید 19529

بالاخره پسته تازه بخوریم یا نه؟

در حالی که اتحادیه خشکبار خبر از سرطانزا بودن پسته تازه می‌دهد که انجمن پسته به‌عنوان تولیدکننده و صادرکننده این محصول این اظهار نظر را حاصل بی‌اطلاعی می‌داند.
کد خبر: ۵۲۶۴۵۴
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۰ 24 August 2015
در حالی که اتحادیه خشکبار خبر از سرطانزا بودن پسته تازه می‌دهد که انجمن پسته به‌عنوان تولیدکننده و صادرکننده این محصول این اظهار نظر را حاصل بی‌اطلاعی می‌داند.

به گزارش جهان صنعت، این پرونده با هشدار رییس اتحادیه خشکبار مشهد به مردم آغاز شد به طوری که وی از مردم خواست که «پسته تازه نخورند زیرا سرطانزاست». ارزانی ممقانی با این توضیح ادامه داده است که زمانی که پسته از روی درخت چیده می‌شود باید تا ۲۴ ساعت بعد پوست تازه آن از خود پسته جدا شود در غیر این صورت منبعی برای پرورش قارچ‌های سرطانزای غیرقابل مشاهده خواهد بود اما در مواردی مشاهده می‌شود که تا یک هفته طول می‌کشد این محصول به بازار آید.

دبیرکل انجمن پسته ایران در گفت‌و‌گو با تسنیم ضمن رد این نظر گفت: پسته تازه‌خوری پنج درصد تولید کشور را تشکیل می‌دهد و مانند دیگر محصولات کشاورزی به سرعت به بازار مصرف عرضه می‌شود و اینکه تولیدکننده یا توزیع‌کننده‌ای بخواهد وقفه‌ای در عرضه‌ای آن به بازار ایجاد کند، منطقی نیست.علی احمدیان افزود: هر شخص آگاهی می‌داند که باید برای جلوگیری از فساد، محصول خود را به سرعت به بازار مصرف عرضه کند.وی خاطرنشان کرد: در صورتی که پسته تغییر شکل داده و دچار پوسیدگی شود مردم خود به طور معمول تمایلی برای مصرف و خریداری آن ندارند و نباید به تشخیص مردم توهین کرد.

احمدیان گفت: از طرفی پوست پسته‌ای که شکاف نداشته باشد تا یک هفته بدون کوچک‌ترین عارضه‌ای ماندگاری دارد.

وی اظهار کرد: هر میوه‌ای که دارای پوسیدگی باشد حتما دارای عارضه است و پسته نیز از این قاعده مستثنا نیست لذا مردم از مصرف آن خودداری می‌کنند.به طور معمول هر ساله حدود ۱۰ درصد از بازار فروش این محصول در اختیار خشکبارفروشان و پنج درصد در اختیار باغداران و توزیع‌کنندگان این محصول است که این اظهارنظر‌ها می‌تواند تاثیر مستقیمی در جایگاه فروش این محصولات داشته باشد.گفتنی است زمان آغاز برداشت پسته به طور معمول از نیمه شهریورماه آغاز می‌شود و به مدت یک ماه تا ۴۵ روز ادامه می‌یابد.ایران به عنوان بزرگ‌ترین صادرکننده پسته، ۸۵ درصد محصول خود را به خارج از کشور صادر می‌کند که بخش عمده‌ای از آن بعد از اعمال تحریم‌ها به چین می‌رود.
سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۹
انتشار یافته: ۱۵
پسته تازه کیلویی22هزارتومن سرطان که چه عرض کنم باعث انواع سکته ها هم میشود لطفا نخورید تا قیمتش بیاد پایین دراین صورت امراضش خودبخود برطرف میشه.
من که با حقوق کارگری نمی تونم بخرم
حالا دیگه همه چی سرطان زاست !!!
می شه پسته تازه را در آب و جوش شیرین بخیسانیم و بعد بخوریم تا قارچش از بین برود. نگو نخور. بگو چه کنیم که سرطانزا نباشد. مردم خوردن پسته تازه را دوست دارند. البته من شخصا پسته دوست ندارم.
من همین الان دارم میخورم جاتون خالی
كجا هست؟ من كه تا حالا اثري از پسته ي تازه نديدم!!! نشان بدهيد به جاي خارجي ها من با كمال ميل سرطان ميخورم!!! حيفه، خارجيها گناه دارند!!!!
بابا مي خواهند صادر كنن دارن بازي در مي آورند
با این تفسیری که آقای ارزانی ممقانی کردند پس باید پوست سخت پسته نیز خیلی سریع جدا شود.
پسته تازه کیلیویی 15 هزار تومان نخورید به جاش پسته بو داده کیلویی 60 هزار تومان بخورید تا دلال ها سود بیشتری ببرند.
خیلی سال پیش یکی از دوستانمون که دکترند این رو به ما گفتند. ایشون می گفت آنزیم بد و خطرناکی درون پوست پسته و پسته تازه است. پسته تازه یا همان تر را فقط تا ۹ ساعت بعد از چیدن از درخت میشه خورد و بعد از این ساعت آنزیم های مضر کارشون رو شروع می کنن.
خیلی سال پیش یکی از دوستانمون که دکترند این رو به ما گفتند. ایشون می گفت آنزیم بد و خطرناکی درون پوست پسته و پسته تازه است. پسته تازه یا همان تر را فقط تا ۹ ساعت بعد از چیدن از درخت میشه خورد و بعد از این ساعت آنزیم های مضر کارشون رو شروع می کنن.
لبنیات نخرید پالم داره
شیر نخورید وایتکس داره
برق مصرف نکنید-اب مصرف نکنید
پسته نخورید سرطان زاِئه!!!!!
با با همه چی سرطانزاست
اتحادیه خشکبار خبر از سرطانزا بودن پسته تازه می‌دهد!!!!!!!!!!

Pezeshkand ishoun unvaght?!!!!
لبنیات نخرید پالم داره
شیر نخورید وایتکس داره
برق مصرف نکنید-اب مصرف نکنید
پسته نخورید سرطان زاِئه!!!!!
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر