احتمال صدور ذخایر هسته‌ای ایران به روسیه

نماینده ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با بیان اینکه در حال بررسی راهکارها، شیوه‌ها و گزینه‌هایی برای ذخایر سوخت خود هستیم گفت: یک راه موجود تبدیل کردن ذخایر است و راه دیگر صادرات محصول که احتمالاً به روسیه باشد.
کد خبر: ۵۳۰۸۲۱
|
۲۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۰ 11 September 2015
|
6049 بازدید
نماینده ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با بیان اینکه در حال بررسی راهکارها، شیوه‌ها و گزینه‌هایی برای ذخایر سوخت خود هستیم گفت: یک راه موجود تبدیل کردن ذخایر است و راه دیگر صادرات محصول که احتمالاً به روسیه باشد.

به گزارش فارس، رضا نجفی نماینده ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در نشستی خبری در وین درباره برنامه جامع اقدام مشترک گفت: همیشه سیاست جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر فتوای تاریخی رهبر معظم ایران برای ممنوعیت دستیابی، تولید و ذخیره و یا بکارگیری تسلیحات هسته‌ای بوده است. همچنین ایران معتقد است که علم و فناوری شامل استفاده صلح آمیز از فناوری هسته‌ای به خصوص غنی سازی برای تولید سوخت، میراث مشترک بشریت است که هیچ کشوری نمی‌تواند آن را به انحصار خود در آورد.

نماینده ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: همه قطعنامه‌های قبلی شورای حکام که از دیدگاه ایران غیر قابل توجیه هستند و انگیزه‌های سیاسی دارند، باید خاتمه یابند.

نجفی افزود: ما درحال بررسی راهکارها، شیوه‌ها و گزینه‌های دیگری هستیم، یک راه موجود، تغییر دادن و تبدیل کردن ذخایر است و راه دیگر صادرات محصول به دیگر کشورها است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما وی احتمال اینکه محصول هسته‌ای مورد نظر او به روسیه صادر شود نیز صحبت کرد.

توانمندی هسته‌ای رژیم صهیونیستی هفته آینده مورد بررسی قرار می‌گیرد

نماینده ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در نشست شورای حکام درباره خطرات سلاح‌های هسته‌ای رژیم صهیونیستی هشدار داد.

همچنین نجفی پس از پایان نشست فصلی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با اشاره به اینکه بحث اجرای پادمان‌ها در خاورمیانه یکی از موضوعات عصر روز پنجشنبه بود گفت: این قطعنامه‌ای است که در کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در هفته آینده مطرح و درباره آن رای گیری می‌شود.

نجفی با اشاره به اینکه ایران به عنوان رئیس جنبش عدم تعهد بیانیه‌ای را در این خصوص قرائت کرد، گفت: در این بیانیه اعلام شد که همه کشورهایی که در خاورمیانه هستند به «ان.پی.تی» پیوسته‌اند و پادمان‌های آژانس را اجرا می‌کنند و تنها عضو آژانس که نه به ان.پی.تی پیوسته و نه تسلیحاتش تحت نظارت آژانس است، رژیم صهیونیستی است.

نجفی گفت: جنبش غیرمتعهدها با انتقاد از این موضوع تاکید کرد: باید این موضوع در کنفرانس عمومی آژانس مطرح و کشورهای عضو آژانس از آن حمایت کنند و از رژیم اسرائیل بخواهند که به ان.پی .تی بپیوندد و تسلیحاتش را تحت نظارت آژانس قرار دهد.

سفیر کشورمان در آژانس با اشاره به اینکه در ظرفیت ملی هم جمهوری اسلامی ایران بیانیه‌ای در این باره قرائت کرد، گفت: در این بیانیه درباره خطرات سلاح‌های هسته‌ای رژیم صهیونیستی برای منطقه خاورمیانه و همه جهان هشدار دادیم و گفتیم تا زمانیکه این رژیم تحت فشار مستمر قرار نگیرد و وادار نشود که به ان.پی .تی بپیوندد و تسلیحاتش را تحت نظارت آژانس قرار دهد، این خطر همچنان ادامه خواهد داشت.

نجفی گفت: موضوع توانمندی هسته‌ای اسرائیل که به ابتکار کشورهای عرب مطرح شده بود، قرار است در کنفرانس عمومی هفته آینده مطرح شود و این موضوع هم مجدداً از طرف گروه کشورهای عرب امروز مطرح شد و این گروه اعلام کرد که توانمندی‌های هسته‌ای اسرائیل خطری برای منطقه است و این موضوع همچنان باید در دستور کار کنفرانس عمومی قرار گیرد و گروه کشورهای عرب در نظر دارد قطعنامه‌ای نیز در این زمنیه به کنفرانس ارائه کند.

وی افزود: ما مجدداً با حمایت از ابتکار گروه کشورهای عرب اعلام کردیم که در اسناد جنبش عدم تعهد به این موضوع اشاره شده است و در کنفرانس سران این جنبش در تهران همه کشورهای عضو از ارائه قطعنامه و طرح موضوع توانمندی‌های هسته‌ای اسرائیل در کنفرانس عمومی آژانس حمایت کردند.

نماینده ایران در آژانس گفت: همچنین اشاره کردیم که جنبش عدم تعهد در بیانیه خود اعلام کرده است که باید همه کمک‌های اطلاعاتی و فناوری در زمینه‌های هسته‌ای به این رژیم قطع شود و این رژیم تحت فشار قرار گیرد، در غیر این صورت با توجه به حمایتی که برخی کشورها از اسرائیل می‌کنند، بعید است که به ان.پی.تی بپیوندد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟