استعفاي دبيرکل ائتلاف ملي مخالفان حکومت سوريه

یک عضو دیگر ائتلاف نیروهای ملی و انقلابی حکومت سوریه نیز ادعا کرد، مقامات ترکیه به علت درخواست وی از ترکیه برای جلوگیری از تردد عناصر داعش از مرزهای ترکیه، ورودش را به وزارت امور خارجه و دیگر ادارات این کشور ممنوع کرده اند.
کد خبر: ۵۳۵۵۲۷
|
۰۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۹ 30 September 2015
|
1791 بازدید
دبیرکل ائتلاف ملی مخالفان حکومت سوریه از سمت خود استعفا کرد.

به گزارش پایگاه اینترنتی روزنامه زمان چاپ ترکیه، یحیی مکتبی دیروز پس از آنکه مقامات ترکیه در بازگشت وی از سفر حج مانع ورودش به ترکیه شدند، از سمت خود استعفا کرد.

یکی از اعضای ائتلاف نیروهای ملی و انقلابی مخالف حکومت سوریه که خواست نامش فاش نشود ، گفت : مسئله ای که یحیی مکتبی با آن مواجه شد،‌ یک مورد استثنایی نبود زیرا ترکیه همه اعضای ائتلاف ملی مخالفان حکومت سوریه و ائتلاف نیروهای ملی و انقلابی را که از ترکیه انتقاد کنند برای استعفا تحت فشار قرار می دهد.

وی به روزنامه زمان گفت: متاسفانه نمی توانیم مشکلاتی را که با آن مواجهیم کاملا بیان کنیم.

این عضو ائتلاف نیروهای ملی و انقلابی سوری گفت: ما از این موضوع مطلعیم که عناصر داعش و النصره از طریق ترکیه وارد سوریه می شوند اما نمی توانیم بیانیه ای را در این باره صادر کنیم، زیرا مقامات ترکیه یا خواستار استعفای کسانی می شوند که از سیاست های آنان در سوریه انتقاد کنند و یا آنکه آنان را فهرست سیاه قرار می دهند و مانع ورود و یا خروج آنان از ترکیه می شوند.

وی خاطر نشان کرد: برخی از اعضای گروه ما با توجه به این مسائل با درنظر گرفتن وضعیت خانواده هایشان ترجیح دادند در اردن و یا کشورهای اروپایی اقامت کنند.

زمان نوشت: یک عضو دیگر ائتلاف نیروهای ملی و انقلابی حکومت سوریه نیز ادعا کرد، مقامات ترکیه به علت درخواست وی از ترکیه برای جلوگیری از تردد عناصر داعش از مرزهای ترکیه، ورودش را به وزارت امور خارجه و دیگر ادارات این کشور ممنوع کرده اند.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟