شیخ نعیم قاسم:

سعودی‌ها مسئول حادثه منا هستند

معاون دبیر کل حزب الله لبنان، سعودی ها را در حادثه منا مسئول دانست و برخورد منفی آنها را با خواسته های کشورهای اسلامی درباره اتباع جان باخته این کشورها در این حادثه محکوم کرد.
کد خبر: ۵۳۵۶۳۷
|
۰۸ مهر ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۰ 30 September 2015
|
4042 بازدید
معاون دبیر کل حزب الله لبنان، سعودی ها را در حادثه منا مسئول دانست و برخورد منفی آنها را با خواسته های کشورهای اسلامی درباره اتباع جان باخته این کشورها در این حادثه محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه المنار، شیخ نعیم قاسم گفت: مقامات سعودی مسئول فاجعه منا هستند و باید تحقیق شفاف صورت گیرد و نتایج آن به اطلاع جهان اسلام برای روشن شدن حقیقت برسد.

وی این سئوال را مطرح کرد که چه کسی و چه علتی حادثه خطرناک در مسیر عادی حجاج را رقم زد؟ چرا نیروهای امنیتی دخالت نکردند تا حاجیان را نجات دهند و علت را سریعا شناسایی کنند؟

شیخ نعیم قاسم برخورد منفی سعودی ها با کشورهایی که پیگیر حاجیان خود هستند را محکوم کرد و از مواضع افرادی که از سعودی ها در قبال کوتاهی شان در مناسک اسلامی حمایت می کنند ابراز تاسف کرد.

وی افزود: حق کشورهای اسلامی است که خواستار بررسی اداره امور حج با توجه به تکرار حوادث فاجعه بار شوند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت