ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رد پای برخی وکلا در زمین‌خواری‌های بوشهر

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی از زمین‌خواری‌ها در استان بوشهر توسط برخی از وکلا خبر داد و اقدامات انجام شده برای مقابله را ناکافی توصیف کرد.
کد خبر: ۵۳۵۷۲۹
| |
4850 بازدید
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی از زمین‌خواری‌ها در استان بوشهر توسط برخی از وکلا خبر داد و اقدامات انجام شده برای مقابله را ناکافی توصیف کرد.

حجت‌الاسلام سیدمهدی موسوی‌نژاد نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، گفت: برخی از وکلا در استان بوشهر با همکاری دستگاه‌های دولتی و قضایی با سندسازی برای برخی از زمین‌های این استان، زمین‌ها را به تملک خود در آورده‌اند.

وی افزود: بعضاً مشاهده شده در بسیاری از مناطق زمین‌هایی که متعلق به این افراد نبوده اما آنها با تبانی و زدو بندهای پشت پرده و اقداماتی از این قبیل آن زمین‌ها را تصاحب کردند.

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت:  این وکلا با ارتباطاتی که با برخی مسئولان برقرار کرده‌اند توانستند ضمن تملک این زمین‌ها و صدور سند برای آن جواز تغییر کاربری این اراضی را به دست آورند تا در نهایت زمینه برای ساخت و سازها برایشان فراهم شود.

موسوی‌نژاد خاطرنشان کرد: این زمین خواری‌ها هم در اراضی ملی استان بوده و هم در مناطق ساحلی؛ از سوی دیگر این افراد اقدام به توسعه زمین‌های خود به زمین‌های مجاور همچون زمین‌های کشاورزی و غیره و تصرف این زمین‌ها کرده‌اند.

وی در پایان گفت: تاکنون اقداماتی از سوی دستگاه‌های قضایی و امنیتی برای مقابله با این گروه از زمین خواران انجام و احکامی برای توقیف اقدامات آنها انجام شده اما زمین خواریها بسیار گسترده‌تر از این است و اقدامات انجام شده پاسخگوی این حجم از تخلفات نیست.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟