انصارالله:

سعودی‌ها مسؤول حمله به باب المندب هستند

سخنگوی جنبش انصارالله در یمن مسؤولیت حمله متجاوزان به باب المندب در دریای سرخ را متوجه آل سعود دانست و درباره این موضوع به جامعه جهانی هشدار داد.
کد خبر: ۵۳۵۸۷۲
|
۰۹ مهر ۱۳۹۴ - ۲۳:۳۸ 01 October 2015
|
6584 بازدید
سخنگوی جنبش انصارالله در یمن مسؤولیت حمله متجاوزان به باب المندب در دریای سرخ را متوجه آل سعود دانست و درباره این موضوع به جامعه جهانی هشدار داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "محمد عبدالسلام" تأکید کرد: ارتش و کمیته های مردمی یمن تا کنون تلاش می کردند که "باب المندب" را از درگیری ها دور نگه دارند، اما متجاوزان امروز در آنجا آتش جنگ را برافروختند.

یک مسؤول یمنی نیز قبلا هشدار داده بود که ارتش و کمیته های مردمی یمن مسؤولیت ناآرامی در باب المندب را متوجه متجاوزان سعودی می دانند.

ارتش و کمیته های مردمی امروز از حمله نیروهای متجاوز سعودی به منطقه باب المندب جلوگیری و خسارت های زیادی به آنها وارد کردند، چنان که علاوه بر انهدام 7 زرهپوش سعودی، دهها تن از نیروهای شبه نظامی متجاوز را هنگام تلاش برای نفوذ به باب المندب از سمت منطقه الصبیحه به هلاکت رساندند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت