ميكروب «سودوموناس» در آب معدني

سودوموناس يك ميكروب و پاتوژن بيماري‌زا و فرصت‌طلب است. اين باكتري از سيستم ايمني ضعيف افراد سوءاستفاده و در بافت‌هاي بدن انسان عفونت و سموم مضر ايجاد مي‌كند.
کد خبر: ۵۳۶۶۵۹
|
۱۳ مهر ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۸ 05 October 2015
|
16440 بازدید
|
۳
وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، آلودگي به ميكروب سودوموناس را عامل پلمب آب معدني دماوند اعلام كرد و گفت: 11 توليد‌كننده آب معدني و آشاميدني ديگر اگر تا سه ماه آينده مشكلات را اصلاح نكنند، اسامي آنها نيز اعلام مي‌شود.

 12 شركت بي‌كيفيت آب معدني تذكر گرفتند


به گزارش آرمان، سيدحسن هاشمي درباره روند برخورد با توليد‌كنندگان آب معدني و آشاميدني متخلف افزود: وزارت بهداشت بنابر وظيفه ذاتي خود بر شركت‌هاي توليد آب معدني و آشاميدني نظارت دائم دارد و اگر تخلفي صورت گيرد به سرعت با متخلفان برخورد مي‌شود. او گفت: اين‌بار نيز پس از بررسي كيفيت آب‌هاي بسته‌بندي توليدي در داخل، مشخص شد كه 12 شركت كيفيت لازم را ندارد و به آنان تذكرات لازم براي اصلاح فرايند توليد و رفع مشكلات داده شد. وزير بهداشت افزود: اغلب اين شركت‌ها تذكرات وزارت بهداشت را جدي گرفتند و با توقف روند توليد، اصلاح مشكلات را آغاز كردند كه از آنها راضي هستيم. فقط يك شركت بر تخلف خود اصرار داشت و توزيع محصولات آلوده را متوقف نكرد كه نام آن در رسانه‌ها اعلام شد. هاشمي ادامه داد: بقيه شركت‌هاي توليد‌كننده نيز مطمئن باشند كه اگر تخلفات آنها ادامه يابد از سه ماه بعد اسامي همه آنها را در بدو تشخيص تخلف، در رسانه‌ها اعلام مي‌كنيم تا همه مردم بدانند.

وضعيت كيفيت آب‌هاي معدني و آشاميدني بسته‌بندي شده نيز از اين پس در يك سايت مشخص به مردم اعلام مي‌شود. او تاكيد كرد: شركت‌هايي كه به تخلف خود اصرار داشته باشند، هم به دستگاه قضائي معرفي مي‌شوند و هم به‌طور رسمي اسامي آنها از طريق رسانه‌ها اعلام خواهد شد. وزير بهداشت درباره شركتي كه نام آن اعلام شد نيز توضيح داد: اين شركت اكنون پلمب است و حق توزيع آب بسته‌بندي شده را در بازار ندارد، البته اين ممنوعيت دائمي نيست و اگر خط توليد محصولات آن از آلودگي پاك شود، طبيعي است كه به سرعت توليد آن از سر گرفته مي‌شود. هاشمي در پاسخ به اين پرسش كه چرا با وجود پلمب اين شركت محصولات آن همچنان در بازار عرضه مي شود، گفت: اگر محصولات اين شركت در بازار هست، تخلف است و مسئولان اين شركت موظف هستند سريع‌تر اين محصولات را از بازار جمع كنند و تاكنون نيز بايد اين كار را انجام مي‌دادند. البته به مردم اطلاع‌رساني شده كه اين محصول را مصرف نكنند و خط توليد آن نيز متوقف شده است. به گزارش ايرنا، وزير بهداشت در پاسخ به اين پرسش كه نوع آلودگي ميكروبي محصولات آب اين شركت چه بوده، گفت: محصولات اين شركت به ميكروب «سودوموناس» آلوده بوده است كه مي‌تواند براي انسان مضر باشد.

 از خوردن آب معدني دماوند پرهيز كنيد


سودوموناس يك ميكروب و پاتوژن بيماري‌زا و فرصت‌طلب است. اين باكتري از سيستم ايمني ضعيف افراد سوءاستفاده و در بافت‌هاي بدن انسان عفونت و سموم مضر ايجاد مي‌كند. ميكروب سودوموناس مي‌تواند عفونت‌هاي مجاري ادراري، سيستم تنفسي، التهاب و آماس پوست، عفونت‌هاي بافت‌هاي نرم، باكتريمي (وجود باكتري در خون)، عفونت‌هاي استخوان و مفاصل، عفونت‌هاي معده و روده‌اي و عفونت‌هاي سيستميك متنوع به‌ويژه در بيماران با سوختگي‌هاي شديد، بيماران مبتلا به سرطان و ايدز كه سيستم ايمني آنها سركوب شده، ايجاد كند. اين نخستين باري نبود كه وزارت بهداشتي‌ها وارد حوزه آب‌هاي معدني آلوده مي شدند و نسبت به اين مساله هشدار مي‌دادند.

دو هفته قبل، رئيس سازمان غذا و دارو اين وزارتخانه هم از مردم خواست از مصرف آب معدني دماوند پرهيز كنند و گفت: اين شركت به دليل عدم توجه به رفع آلودگي ميكروبي و توقف توليد با حكم قضائی مورد پيگرد قانوني است. رسول ديناروند درباره تخلف شركت آب معدني دماوند كه منجر به صدور حكم قضائی و پلمب اين شركت شد، گفت: با وجود اينكه شركت تخلفش را پذيرفته بود و بايستي توليد و توزيع تا رفع نقايص متوقف مي‌شد، متاسفانه علاوه بر عدم توجه به دستور پلمب و عدم فعاليت، شركت آب معدني دماوند به تخلف خود ادامه داد و اقدام به توزيع محصولات غير سالم خود در بازار كرده. او تاكيد كرد: تخلف ديگر اين شركت علاوه بر عدم توجه به دستور پلمب و جلوگيري از توليد و توزيع مجدد محصول در بازار، توزيع آب معدني‌ها با تاريخ توليد قديمي و قبل از دستور پلمب در بازار بوده كه هم‌اكنون با توجه به دو تخلف مهم صورت گرفته دستگاه‌ قضائي نيز حكم صادر كرده و شركت تحت پيگرد قانوني قرار دارد. او گفت: هم‌اكنون شركت آب معدني دماوند به دليل تخلفات پياپي با حكم قضائی مجدد پلمب و توليدش متوقف شده و تحت پيگرد قانوني است.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳۱
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۳
نکنه این آب معدنی هایی که ما می خوریم هم متخلف باشند. جان مادرتون به سلامتی ما اهمیت بدید.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۵ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۳
اولا چرا سه ماه ؟
تا سه ماه دیگه باید آب آلوده مصرف کرد ؟
اون شرکتی که در سایه تخلف این همه درآمد داشته باید بلافاصله اسمش اعلام بشه نه اینکه فرصت اضافه بگیره
من اگر از چراغ قرمر رد بشم سه ماه بعد پلیس من رو جریمه میکنه و تو این مدت فرصت میده تا خودم رو اصلاح کنم ؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۹ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۳
اسامی اون بی کیفیتها چرا اعلام نشده؟؟؟؟؟؟؟
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟