کاپیتان چلسی همبازی دژاگه می شود

کد خبر: ۵۴۲۳۷۳
|
۰۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۲ 26 October 2015
|
2145 بازدید

روزنامه معتبر انگلیسی مدعی شد که فرانکو زولا سرمربی سابق چلسی که اکنون هدایت تیم العربی قطر را در دست دارد، در صورت جدایی جان تری از شیر‌های لندن او را به تیمش خواهد آورد.

به گزارش تابناک ورزشی، روزنامه دیلی میرر در گزارشی اعلام کرد که جان تری 35 ساله کاپیتان کنونی چلسی است در صورت جدایی از این تیم، احتمال دارد به تیم العربی قطر که جیان‌فرانکو زولا سرمربی سابقش هدایت این تیم را در دست دارد، برود.قرارداد تری با شیر‌های لندن در تابستان آینده تمام می‌شود و نتایجی که چلسی در این فصل بدست آورده نشان دهنده این است که احتمال تمدید قراردادش برای یک فصل دیگر وجود ندارد.باشگاه العربی قطر برای بستن قرارداد با تری با باشگاه فنرباغچه ترکیه و چند باشگاه چینی رقابت می‌کند.این منبع مدعی شد که زولا قادراست که تری را برای پیوستن به تیم العربی قطر راضی کند زیرا ارتباط نزدیکی با او دارد.

کاپیتان چلسی همبازی دژاگه می شود

تیم العربی قطر که در این فصل اشکان دژاگه هافبک توانمند ملی‌پوش کشورمان را در ترکیب خود دارد تا کنون با گذشت 6  هفته از لیگ ستارگان قطر با 12 امتیاز در رده چهارم قرار دارد، حالا باید منتظر بمانیم که جان تری کاپیتان آبی‌های لندن همبازی دژاگه می‌شود یا نه؟

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت