ترکیه:

یک حمله تروریستی بزرگ در استانبول خنثی شد

یک مقام ترکیه اعلام کرد یک حمله تروریستی بزرگ در استانبول که قرار بود همزمان با حملات تروریستی در فرانسه صورت گیرد، به دست عوامل امنیتی ترکیه خنثی شد.
کد خبر: ۵۴۷۵۳۴
|
۲۵ آبان ۱۳۹۴ - ۰۰:۳۸ 16 November 2015
|
13989 بازدید
|
۳
یک مقام ترکیه اعلام کرد یک حمله تروریستی بزرگ در استانبول که قرار بود همزمان با حملات تروریستی در فرانسه صورت گیرد، به دست عوامل امنیتی ترکیه خنثی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه العربیه، یک مقام آگاه ترکیه که خواست نامش فاش نشود اعلام کرد: روز جمعه و همزمان با وقوع حملات تروریستی پاریس، در شهر استانبول ترکیه یک حمله تروریستی بزرگ خنثی شد.
یک حمله تروریستی بزرگ در استانبول خنثی شد
وی در این خصوص گفت: اشخاصی را دستگیر کردیم که طبق تحقیقات اولیه ما قصد انجام عملیات تروریستی بزرگی را در استانبول داشتند.

این در حالی است که در حملات تروریستی روز جمعه در پاریس دستکم۱۳۰ نفر کشته و بیش از ۲۰۰ نفر زخمی شدند که حال ۸۰ نفر آنها وخیم گزارش شده است.

ترکیه از حامیان گروههایی چون جبهه النصره در سوریه است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Canada
|
۰۲:۵۱ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۵
اگه ترکیه اینا نگه ، چی بگه چون تاکنون حامی شش دانگ داعش و القائده بوده و همکنون در معرض اثهام هستش که تروریستها با اطلاع و همکاری سازمان جاسوسی ترکیه و عربستان به پاریس حمله کردند.
سعید سخن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۴ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۵
قسم حضرت عباس رو باور کنیم یا دم خروس رو مگه تا چند روز پیش ابوبکر بغدادی توی بیمارستانی در استانبول بستری نبود؛ پس حمله تروریستی چیه؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۰ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۵
اول کار ترکیه است همانطور به که سوریه را به خاک و خون کشیدند روزی هم این بلا سر ترکیه و عربستان خواهد آمد بزودی انشاءالله
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت