عربستان نقش اول را در تقویت افراط گرایی دارد
یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به نامهی وزیر خارجه کشورمان به مقامات بینالمللی در مورد بروز تنش بین ایران و عربستان گفت که عربستان ریشه فکری، عقیدتی و دینی افراطی گری در جهان است و این نامه میتواند مظلومیت ایران را به دنیا نشان دهد.
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۹ 09 January 2016
کد خبر: ۵۵۹۶۵۲
| ۱۹ دی ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۹ 09 January 2016
| احمد شوهانی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی ایسنا اظهار کرد: نظام سیاسی عربستان نقل اول را در تقویت افراط گرایی دارد. آنها با یک روحانی شیعه به شدت برخورد میکنند در حالی که میدانند افراط گرایی سنی در این کشور وجود دارد اما برخوردی با این موضوع نمیکنند. این در حالی است که اگر نظام سیاسی عربستان اراده کند میتواند این وضعیت را متوقف کند.
وی با بیان اینکه عربستان ریشه فکری، عقیدتی و دینی افراط گرایی در جهان است گفت: دولت این کشور مستقیما حمایت سیاسی و نظامی از افراط گرایی میکند و قاعدتا جهان باید بایستد و این مطالب را که یک طرف آن رژیم صهیونیستی و یک طرف عربستان است حل کند.
نماینده مردم ایلام در مجلس ادامه داد: نامه ظریف به جا و به موقع بود؛ البته افکار عمومی نسبت به این مسائل آگاه است اما آقای ظریف هم در بین سیاستمداران محبوبیت دارد و این نامه تاثیر خود را خواهد داشت و مظلومیت ما را به دنیا نشان میدهد؛ به ویژه این که منطقه آبستن مشکلات بیشتری است و ناآرام است و این نامه نشان میدهد که ایران صلح طلب است و میخواهد مناقشات را کم کند.
شوهانی اضافه کرد: عربستان بعد از گسترش تروریسم در منطقه که از آن ناکام مانده از تروریستها حمایت مستقیم نظامی نیز میکند که نمونه آن در عراق و یمن و سوریه دیده میشود. آنها همچنین علیه ایران گستاخ شدند و موضعگیریهایی در قبال ما دارند و سیاستمداران نادانشان موضعگیریهایی علیه ما دارند. البته سازمان ملل و کشورهای جهان این مطلب را میدانند، اما عربستان خیلی از کشورها را با پول نفت میخرد همانطور که با کشورهای کوچک لشکرکشی علیه ما راه انداخت و این نمونهای از افراطی گرایی دولتی بود.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.