پیش‌بینی بارش شدید در 4 استان

کد خبر: ۵۷۱۷۶۵
|
۱۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۱ 01 March 2016
|
5518 بازدید
مدیرکل پیش‌بینی و هشدارسریع سازمان هواشناسی از وقوع بارش شدید در 4 استان کشور طی روز آینده خبر داد.

به گزارش ایسنا، احد وظیفه گفت: سامانه بارشی مستقر بر روی کشور، امروز (سه‌شنبه 11 اسفند) در سواحل مرکزی و شرقی خزر، شمال شرق، شرق، جنوب شرق، بخش‌هایی از مرکز و جنوب کشور فعال بوده و سبب رگبار باران، رعد و برق ، وزش باد و در مناطق سردسیر و کوهستانی بارش برف می‌شود.

وی با بیان اینکه این سامانه در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه در استان‌های واقع در شرق و جنوب شرق فعال بوده و سپس از کشور خارج می شود، اظهار کرد: شدت بارش امروز در شرق استان یزد، خراسان جنوبی، کرمان، شرق هرمزگان و نواحی شمالی و جنوبی سیستان و بلوچستان است، همچنین روز چهارشنبه، شدت بارش در استان سیستان و بلوچستان، نیمه شرقی هرمزگان، جنوب کرمان و جنوب خراسان جنوبی خواهد بود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدارسریع سازمان هواشناسی با اشاره به اینکه از روز جمعه سامانه بارشی دیگری از مرزهای غربی وارد کشور می شود، افزود: طی روزهای پنجشنبه تا شنبه افزایش دما در نیمه شمالی کشور به ویژه سواحل دریای خزر رخ خواهد داد، همچنین در روز پنجشنبه وزش باد شدید جنوبی در استان‌های اردبیل و گیلان پیش‌بینی می‌شود.

به گفته وظیفه، آسمان تهران در روز چهارشنبه 12 اسفند، کمی ابری، در پاره‌ای نقاط غبار صبحگاهی با حداکثر و حداقل دمای 17 و 8 درجه سانتیگراد و در روز پنجشنبه 13 اسفند، صاف، در پاره‌ای نقاط غبار صبحگاهی با حداکثر و حداقل دمای 18 و 8 درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟