بازدید 10441
10441 بازدید
بازداشت تمام افراد کاروان زیمبابوه در المپیک!
ه دنبال ناکامی کاروان کشور افریقایی زیمبابوه در دریافت مدال در المپیک ریودوژانیرو، رابرت موگابه دستور بازداشت تمام اعضای کاروان کشورش در المپیک را صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۶:۴۰ 28 August 2016
کد خبر: ۶۱۸۲۲۸
| ۰۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۶:۴۰ 28 August 2016
| 10441 بازدید
10441 بازدید
رابرت موگابه رئیس جمهوری زیمبابوه در گفتگو با رسانه های این کشور اعلام کرد: ما سرمایه کشور را برای این موش کورها که خودشان را ورزشکار می نامند هزینه کردیم. اگر آنها برای کسب مدال یا حتی دستیابی به مقام چهارم و پنجم آماده نبوده اند پس چرا اموال کشور را هدر می دهند؟
به گزارش العالم، به دنبال ناکامی کاروان کشور افریقایی زیمبابوه در دریافت مدال در المپیک ریودوژانیرو، رابرت موگابه رئیس جمهوری آن کشور، دستور بازداشت تمام اعضای کاروان کشورش در المپیک را صادر کرد.
به گزارش منابع خبری، رابرت موگابه رئیس جمهوری زیمبابوه در گفتگو با رسانه های این کشور اعلام کرد: ما سرمایه کشور را برای این موش کورها که خودشان را ورزشکار می نامند هزینه کردیم. اگر آنها برای کسب مدال یا حتی دستیابی به مقام چهارم و پنجم آماده نبوده اند پس چرا اموال کشور را هدر می دهند؟
موگابه افزود: اگر ما به سفر به برزیل نیاز داشتیم تا سرود ملی بخوانیم و پرچم کشورمان را بالا ببریم، تعدادی از دختران دانشجوی زیبارو را به نمایندگی از خودمان می فرستادیم.
رئیس جمهوری زیمبابوه در پایان تصریح کرد: این وضعیت، مرا یاد کسانی می اندازد که با پنج زن ازدواج می کنند.
من تأکید دارم که همه ما باید بار مالی هزینه ها را به عهده بگیریم، حتی اگر این امر تا ۱۰ سال طول بکشد، اموالی که [این ورزشکاران] با استفاده از آن به المپیک برزیل رفته اند را به عنوان بدهی به حساب آنها می نویسیم.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.