معاون رئیس جمهور در تمرین ملی پوشان پارالمپیکی

کد خبر: ۶۱۸۸۶۹
|
۰۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۱:۱۳ 29 August 2016
|
2635 بازدید
محمدباقر نوبخت معاون محترم رئیس جمهور،با حضور در فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولین از اردوهای ملی پوشان پارالمپیکی ریو 2016 بازدید کرد.
به گزارش تابناک ورزشی،عصر امروز و همزمان با هفته دولت، دکتر محمدباقر نوبخت معاون محترم رئیس جمهور، رئیس سازمان برنامه و بودجه و سخنگوی دولت، با حضور در فدراسیون ورزش های جانبازان و معلولین از اردوهای ملی پوشان پارالمپیکی ریو 2016 بازدید کرد.

معاون رئیس جمهور در ابتدا با یادی از شهیدان رجایی و باهنر و حضور بر مزار شهید گمنام در فدراسیون، به مقام شامخ شهیدان ادای دین نمود.

وی در جمع ملی پوشان ضمن اشاره به موفقیت های پی در پی ورزشکاران جانباز و معلول، تاکید کرد: گرچه زحمات ملی پوشان المپیکی قابل تقدیر است اما با توجه به توانمندی های ورزشکاران پارالمپیکی، یقین داریم بسیاری از ناکامی های ورزشی المپیک را جبران می کنید.

دکتر نوبخت در این دیدار از نزدیک با ملی پوشان والیبال نشسته و تیراندازی اعزامی به رقابت های پارالمپیک ریو 2016 گفتگو کرد.


اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت