مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
داریک صفحه خبر
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
مبین نت
فلای تو دی- صفحه خبر

به دنبال کاهش هزینه های سفر اربعین هستیم

کد خبر: ۶۲۰۰۷۴
|
۱۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۱ 03 September 2016
|
3678 بازدید
رئیس سازمان حج و زیارت گفت: هزینه صدور روادید بحث حاکمیتی عراق است و ما می‌کوشیم تا زائران ایرانی را با کم‌ترین هزینه به عراق مشرف کنیم.

به گزارش مهر، سعید اوحدی در جمع خبرنگاران درخصوص آخرین آمار ثبت‌نام زائران اربعین در سامانه «سماح» گفت: خوشبختانه میزان ثبت‌نام از مرز ۱۰۰ هزار نفر در سامانه سماح گذشته و امیدواریم هرچه زودتر دستورالعمل صدور ویزا اجرایی شود و همان‌طور که مسئولان عراقی اعلام کرده‌اند، امیدواریم صدور ویزای اربعین از این هفته آغاز شود.

وی در پاسخ به این سوال که پیش بینی شما از میزان ثبت نامی ها چقدر است،گفت:  با استقبال فعلی صورت‌گرفته در سامانه سماح امیدواریم شاهد حضور بیش از ۲ میلیون نفر از زائران ایرانی در مراسم اربعین سال جاری باشیم.

اوحدی با اشاره به جلسه اخیر ستاد مرکزی اربعین گفت: این جلسه  هفته گذشته انجام شد، وزارت کشور از معاونت کنسولی وزارت خارجه درخواست جدی کرد که آنها هماهنگی‌های لازم را برای صدور ویزا با مقامات عراقی انجام دهند اما امسال نسبت به سال گذشته خیلی جلوتر هستیم.

وی درباره ارسال نامه‌ای از سازمان حج و زیارت به طرف عراقی برای ثابت ماندن هزینه صدور روادید گفت: هزینه صدور روادید بحث حاکمیتی عراق است و ما می‌کوشیم تا زائران ایرانی را با کم‌ترین هزینه به عراق مشرف کنیم، ولی بهتر است بدانیم این هزینه حق آنهاست.دولت عراق سال گذشته میزبانی خوبی را از زائران ایرانی انجام داده‌اند، اما ویزا مهم‌ترین گلوگاهی است که ساماندهی اربعین مربوط به آن است.

اوحدی با بیان اینکه سه بانک عامل ملی، سپه و ملت مأمور دریافت هزینه‌های ریالی صدور روادید هستند، گفت: با توجه به هماهنگی‌های صورت گرفته با بانک مرکزی قرار است تا هزینه‌های ارزی صدور روادید برای زائران ایرانی توسط این سه بانک جمع‌آوری شده و معادل ارزی آن به سفارت عراق واریز شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # کالابرگ # یمن # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # مسکن ملی
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟