40 کیلومتر از آزادراه اصفهان - شیراز زیر بار ترافیکی می‌رود

کد خبر: ۶۲۰۹۲۸
|
۱۶ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۵ 06 September 2016
|
8003 بازدید
رییس کمیسیون عمران از بازدید کمیسیون متبوعش از روند احداث آزادراه اصفهان - شیراز در آینده نزدیک خبر داد و گفت: تا پایان سال آینده 40 کیلومتر از این آزادراه زیر بار ترافیکی می‌رود.

محمدرضا رضایی کوچکی در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: پروژه آزادراه اصفهان - شیراز در دی 1394 کلنگ‌زنی و قرار شد طی مدت چهار سال و در دو باند به طول 225 کیلومتر احداث شود. با تکمیل این آزادراه، فاصله این دو  شهر  از نظر مسافت 140 کیلومتر و  از نظر زمانی یک ساعت و نیم کاهش می‌یابد. علاوه بر آن میزان مصرف  سوخت  نیز  136 میلیون  لیتر  کاهش می‌یابد.

وی با بیان این‌که «بودجه پیش‌بینی شده برای این آزادراه حدود 1600 میلیارد تومان است که نیمی از این بودجه توسط  شرکت راهسازی و عمران ایران و موسسه مالی اعتباری مولی الموحدین تامین می‌شود»، گفت: تزریق سهم 50 درصدی وزارت راه و شهرسازی به این پروژه موجب سرعت گرفتن روند کار و تسریع در اتمام پروژه در زمان تعیین شده دارد.

نماینده مردم جهرم در مجلس خاطرنشان کرد: این پروژه تاثیر بسزایی در توسعه دو استان فارس و اصفهان و دو شهر تاریخی - توریستی دارد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت