موافقت وزارت کشور با تبلیغات پدیده شاندیز

معاون اقتصادی وزارت کشور از موافقت رحمانی فضلی با انجام تبلیغات رسانه‌ای قانونیِ مورد نیاز شرکت پدیده شاندیز از طریق سازمان صدا وسیما و دیگر رسانه‌های عمومی ملی و محلی خبرداد.
کد خبر: ۶۷۱۸۰۲
|
۰۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۰:۲۲ 27 February 2017
|
4582 بازدید
معاون اقتصادی وزارت کشور از موافقت رحمانی فضلی با انجام تبلیغات رسانه‌ای قانونیِ مورد نیاز شرکت پدیده شاندیز از طریق سازمان صدا وسیما و دیگر رسانه‌های عمومی ملی و محلی خبرداد.

به گزارش ایرنا، بابک دین پرست با اعلام این خبر گفت: دکتر رحمانی فضلی وزیرکشور، در این مجوز ویژگی ها و شرایط مهمی را برای انجام صحیح ومناسب این اقدام بسیار تاثیرگذار، در راستای جلب مشارکت های مردمی برشمرده اند و مورد تاکید قرار داده‌اند.

وی افزود: مراتب عصر امروز به استاندارخراسان رضوی و رئیس ستاد تدبیر و ساماندهی شرکت‌های سرمایه گذاری وموسسات مالی واعتباری استان ابلاغ گردید تا در راستای اجرای دقیق این امر مهم تمهیدات و تدارکات لازم را معمول دارد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
با توجه به پیشنهاد ترامپ برای مذاکره با ایران، با انجام این مذاکرات در شرایط فعلی موافقید؟