پيدا كنيد پرتقال فروش را

مخابرات: دستگاه‌هاي پارازيت را ما نصب نكرديم

مدير روابط عمومي سازمان تنظيم‌مقررات و ارتباطات راديويي گفت: ايجاد اختلال و پارازيت ماهواره‌اي اصلا به رگولاتوري ربطي ندارد و ما اصلا نمي‌دانيم كه اين موضوع به وسيله چه كساني هدايت مي‌شود.
کد خبر: ۶۸۰۳۶
|
۱۹ مهر ۱۳۸۸ - ۱۵:۲۴ 11 October 2009
|
15634 بازدید
طولاني شدن مدت زمان پارازيت‌هاي ماهواره‌اي نگراني طيف وسيعي از كارشناسان، مبني بر تاثيرات زيان بار اين تشعشعات را بر سلامت انسان‌ها در برداشته است.

به گزارش خبرنگار ايلنا، قريب به دو هفته است كه پازاريت‌هاي ماهواره‌‌اي تبديل به سوژه خبري داغي براي رسانه‌هاي داخل و خارج از كشور شده است ولي نكته‌اي كه بيشتر از پارازيت‌هاي ماهواره‌اي مطرح شده بحث زيان‌آور بودن اين اختلالات براي انسان‌ها به خصوص زن‌ها است. در اين ميان هيچ مسئول و نهادي در اين زمينه اظهارنظر نمي‌كند و همگي بلا استثنا خود را از اين موضوع بي‌خبر جلوه مي‌دهند.

در پي پيگيري‌هاي خبرنگار ايلنا، مهندس فرنقي‌زاد مدير روابط عمومي سازمان تنظيم‌مقررات و ارتباطات راديويي ضمن اعلام اين‌كه اين پارازيت‌ها هيچ ربطي به رگولاتوري ندارد گفت: ايجاد اختلال و پارازيت ماهواره‌اي اصلا به رگولاتوري ربطي ندارد و ما اصلا نمي‌دانيم كه اين موضوع به وسيله چه كساني هدايت مي‌شود.

در همين رابطه نيز مدير راوبط عمومي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات از هرگونه پارازيت ماهواره‌اي اظهار بي‌اطلاعي كرد و گفت: اگر هم پارازيتي باشد به وسيله مخابرات و ما انجام نمي‌شود و ما هم هيچ اطلاعي از چگونگي اين پارازيت‌ها نداريم.

براساس اين گزارش، اين ‌عدم پاسخ‌گويي سازمان‌ها و نهادهاي مربوطه موجب شده تا شايعات زيادي در اين رابطه در كشور مطرح شود و برخي از آنها هم قوت بگيرد. يكي از اين شايعات اين است كه وزارت ارتباطات با همكاري شركت صا ايران چندين دستگاه جديد فرستنده با هدف ايجاد اختلال در شبكه ماهواره‌اي به تازگي توليد كرده‌اند و در حال حاضر در حال تست اين دستگاه‌هاي جديد هستند كه اين امر به دليل عقب نماندن از دنياي تكنولوژي و صرفا در عرصه جنگ ديجيتالي و فضاي سايبر انجام مي‌شود.

مهمترين مسئله در اين زمينه كه باعث حساسيت قشر زيادي از مردم كشور شده است بحث سلامت اين دستگا‌ه‌ها است و به‌طوري كه برخي از كارشناسان مي‌گويند، در كشوردستگاه اندازه‌گيري تشعشعات تلفن‌همراه و پارازيت وجود ندارد و اين پارازيت‌ها چندين برابر امواج تلفن‌همراه مضر هستند و باعث ناباروري مردان و زنان مي‌شوند.

در حال‌حاضر بسياري از پزشكان و كارشناسان نگران سلامت شهروندان بوده و همگي متفق‌‌القول بر زيان‌رساني بالاي اين تشعشعات تاكيد مي‌كنند.

موضوع پارازيت ماهواره‌اي همواره موضوع چالش برانگيز ميان نهادهاي مختلف بوده و هر از چندگاهي اين امر قوت مي‌گرفته ولي در حال حاضر زمان طولاني اين پارازيت‌ها كه به سه هفته نزديك شده بحث زيان‌دهي آن بر سلامت انسان‌ها را همانند آنچه پيش از اين درباره نصب دكل‌هاي BTS تلفن همراه صحبت مي‌شد مطرح كرده است.

اين موضوع حتي موجب شد تا برخی از نمايندگان نسبت به آثار سوء سايت‌های پارازيت ماهواره‌ای که اخيرا در هفت نقطه تهران نصب شده بر باروری زنان و مردان هشدار بدهند.

به گفته نمايندگان امواج توليد شده به وسيله اين تجهيزات می‌تواند بر تخمک‌گذاری زنان و روند توليد اسپرم در دستگاه‌های تناسلی مردان اثر بگذارد.

تحقیقات پزشکی در نقاط مختلف جهان نشان می‌دهد که امواج الکترومغناطیس که به طور عمده به دنبال نصب دکل‌های BTS در مناطق مسکونی و همچنین جدیدا از طرف دکل‌های پارازیت انداز ماهواره‌ای منتشر می‌شود، باعث بروز مشکلات خونی و مغزی برای ساکنانی که در نزدیکترین میدان مغناطیسی تاثیرگذار این امواج زندگی می‌کنند، می شود. همچنين تحقیقات زیادی در جهان انجام شده که اثرات خطرناک امواج مختلف رادیوئی یا راداری و الکترومغناطیس بر سلامت انسان را اثبات می‌کند.

گرچه مسئولین وزارت ارتباطات کشور ایران مدعی هستند که پارازیت‌های ماهواره‌ای مانند تشعشعات آنتن های BTS تلفن همراه هیچ خطری را برای انسان‌ها ایجاد نمی‌کند و نباید واهمه‌ای از ارسال آنها داشت اما نتیجه تحقیقات نشان می‌دهد که این امواج بر سلامتی افرادی که در نزديکترین فاصله از این امواج قرار دارند تاثیرات بسیار زیان‌باری دارد.

نكته‌ مهم ديگري كه بايد در نظر گرفته شود اين است كه به گفته كارشناسان پارازيت‌هاي جديد برد بيشتري را در بر دارند و اين برد بيشتر تهديد سلامت بيشتري هم خواهد بود.

بیشتر آنتن‌های تلفن همراه BTS که از سوی اپراتورهای تلفن همراه در کشور ایران نصب شده‌ است مجوز ایمنی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور ایران را ندارند و اصولا در رابطه با دکل‌های ارسال پارازیت‌های ماهواره‌ای کسی لزوم مشاوره با وزارت بهداشت ایران را احساس نکرده است.

به هر حال به اذعان عموم مردم پارازيت‌هاي ماهواره‌اي قريب به سه هفته وجود دارد و بازهم به گواه كارشناسان اين پارازيت‌ها بر سلامت انسان‌ها تاثيرات زيان‌باري را به همراه دارد ولي با وجود اين همه شاهد هيچ مسؤولي بر بي اطلاعي خود از اين پارازيت‌ها و چگونگي آن پافشاري كرده و وجود آن را منكر مي‌شوند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۰ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۹
اون چيزي كه توي اين مملكت اصلا ارزشي ندارد جان مردم است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۶ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۹
احتمالا فردا اگه تلفن ها رو هم قطع کنن، مخابرات میگه: "ااا مگه تلفن ها قطعه؟ ما که بی خبریم. اصلا قطعی تلفن در حوزه کاری ما نیست، کار ما مخابراته، چه ربطی به تلفن داره؟ " !!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۷ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۹
ديدن برنامه هاي ماهواره اي ،تأثير منفي اش بيش از دكل ها و پارازيت هاست.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۹ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۹
چرا تمام کارهایی را که مربوط به مخابرات میشود را کسان دیگر انجام میدهن مثل همین مورد و قطع اس ام اس و ...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۱ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۹
خسته نباشید توی اراک از بعد از انتخابات پارازیت شروع شده بدون لحظه ای توقف خدا به دادمون برسه
حیف شد مثل اینکه دیگه بچه دار نمیشم
ناشناس
|
United States
|
۱۵:۴۴ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۹
خبر نداشتن مخابرات از ارسال پارازیت و همچنین قطعی sms مثل داستان مردی است که خبر ندارد چه کسانی به منزلش رفت و آمد دارند. (دوستان تابناک لطفآ نمایش دهید و سانسور نکنید.)
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۷ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۹
پس مخابرات متولی چیست؟؟؟
سازمان تنظیم مقررات رادیویی چه کاره است؟؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۵ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۹
اينكه آقايان ميگويند ما نمي دانيم دروغ ميگويند چرا كه از همان زماني كه قرار بود پارازيت بفرستند چند روز پيش مخابرات به بعضي مشتركان پيامك فرستاد كه احتمالا در چند روز آينده در شماره شما دچار اختلال خواهد شد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۵ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۹
حداقل همين پارازيت دامن خود اين آقايان راخوهد گرفت پارازيت خودي و غير خودي نمي شناسد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۶ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۹
مخابرات: دستگاههاي پارازيت را ما نصب نكرديم

ارشاد: ... را ما ممنوع الخروج نكرديم

مخابرات: پيامك را ما قطع نكرديم!

مخابرات: سايتها را ما فيلتر نكرديم!

... : نان را ما گران نكرديم!

... : كرايه هاي تاكسي را ما افزايش نداديم!

... : كي؟! ... ما؟ نه بابا ما نبوديم كه

ولي در تمام افتخارات چه كوچك و چه بزرگ، تمامي نهادها،‌وزارتخانه‌ها به همراه خانواده تمامي كارمندانشان سهيم هستند. واقعا شرم آوره
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟