ته چین؛

بنافی پای در کاسه رمیکن

کد خبر: ۶۸۸۲۶۳
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۰ 25 April 2017
تعداد بازدید : 94
کد خبر: ۶۸۸۲۶۳
|
۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۰ 25 April 2017
|
4393 بازدید
بیسکویت دایجستیو پودر شده 250 گرم
125 گرم کره آب شده
(400 میلی‌لیتر) شیرعسلی
هفتاد گرم شکر قهوه‌ای
50 گرم کره
دو عدد موز
300 میلی‌لیتر خامه
بازدید 4393
بنافی یک نوع شیرینی خوش طعم و مناسب سرو در صبحانه، عصرانه و حتی مراسم های غیر رسمی است. طرز تهیه این شیرینی را در «تابناک» فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
پاسخ های رئیس جمهور پزشکیان در اولین نشست خبری را چطور ارزیابی می کنید؟