پدر شوهر پول عروسش را به سرقت برد

کد خبر: ۷۰۵۵۷۴
|
۳۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۸ 21 June 2017
|
4523 بازدید
پدر شوهری که ۴۱۰ میلیون ریال از عروسش به سرقت برده بود دستگیر شد.

به گزارش مردم سالاری، محمد یزدانی فرمانده انتظامی تربت جام در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان  از مشهد ، گفت: در پی شکایت زنی جوان مبنی بر برداشت‌های سریالی غیر مجاز از حساب بانکی اش توسط فردی ناشناس موضوع در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت.

وی افزود: پس از بررسی حساب بانکی مال باخته مشخص شد ۴۱۰ میلیون ریال از حساب وی طی چندین مرحله برداشت شده است.

فرمانده انتظامی تربت جام گفت: کارشناسان پلیس فتا با یک سری تحقیقات فنی عامل برداشت‌های غیر مجاز را که پدر شوهر مال باخته بود شناسایی که با هماهنگی مقام قضایی دستگیر شد.

محمد یزدانی خاطرنشان کرد: متهم در بازجویی‌های اولیه ادعا کرد کلیه برداشت‌ها با اطلاع عروسش بوده که در ادامه بازجویی‌های علمی به بزه انتسابی اعتراف و با تشکیل پرونده تحویل دادسرا شد.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟