ته چین؛

دستور پخت لازانیای بادمجان

کد خبر: ۷۱۱۱۰۲
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۶ - ۱۸:۵۸ 10 July 2017
تعداد بازدید : 235

مواد لازم:
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
دو تخم مرغ
دو قاشق چای‌خوری آب
یک پیمانه پنیر پارمیزان رنده شده
یک پیمانه آرد سوخاری با ادویه ایتالیایی
دو عدد بادمجان بزرگ
450 گرم گوشت گوساله
دو سوم پیمانه پنیر موزارلای رنده شده

بازدید 6494
لازانیا نوعی غذای ایتالیایی است که از لایه‌های سه گانه پاستا ورقه‌ای، سس مخصوص، و پنیر پیتزا درست شده است. لازانیا انواع مختلفی دارد و معمولاً در فر درست می‌شود. با این حال لازانیا را با ترکیب‌های دیگری نیز می‌سازند. در این ویدیو دستور پخت لازانیای بادمجان را می‌بینیم.
اشتراک گذاری