زن میانسال خود را روانپزشک و خیّر جا میزد و با شناسایی خانواده محکومین به قصاص، به بهانه گرفتن رضایت خانواده مقتول دست به کلاهبرداری میزد.
به گزارش همشهری، 14تير امسال زني نزد دكتر محمد شهرياري، سرپرست دادسراي جنايي تهران رفت و از كلاهبرداري گفت كه به بهانه نجات برادرش از قصاص، وي را فريب داده بود.
اين زن گفت: سال92 برادرم به همراه دوستش براي بازي به پارك اقاقياي تهران رفته بود كه در آنجا با چند جوان درگير شد و در اين درگيري با ضربات چاقو يكي از آنها را به قتل رساند.
او پس از محاكمه به قصاص محكوم شد و در يك قدمي چوبهدار بود تا اينكه براي گرفتن رضايت از خانواده مقتول به تكاپو افتادم. در جريان رفتوآمد به زندان با زني حدودا 50ساله آشنا شدم. او خودش را دكتر روانپزشك معرفي كرد و مدعي شد كه اگر 5ميليون تومان پول به او بدهم، از خانواده مقتول رضايت ميگيرد.
من اين پول را جور كردم اما خانم دكتر هيچ كاري براي نجات برادرم انجام نداد. او حتي در مرحله بعد مدعي شد كه زميني در شمال كشور دارد و به خانواده مقتول ميدهد تا هرطور شده رضايت آنها را بگيرد.
اين زن ميگفت در كار خير فعاليت دارد و تا حالا براي محكومان زيادي رضايت گرفته است.
با اين حال وقتي ديدم همه حرفهايش دروغ بوده خودم يك كانال تلگرامي راه انداختم و با فروش خانه پدريام و كمك مردم، پول ديه را جور كردم و به اين ترتيب برادرم از مجازات قصاص رهايي يافت.
وي ادامه داد: بعد از آن ديگر اطلاعي از خانم دكتر نداشتم تا اينكه امروز كه به دادسرا آمدم خيلي اتفاقي او را ديدم. وي مشغول صحبت با مردي بود كه گويا قرار بود پسرش تا چند روز آينده قصاص شود. حدس ميزنم كه وي قصد كلاهبرداري از اين مرد را دارد.
دستگيري
گفتههاي اين زن كافي بود تا قاضي شهرياري دستور بازداشت زن مرموز را صادر كند. مأموران دادسرا براي دستگيري وي وارد عمل شدند اما زن ميانسال كه متوجه ماجرا شده بود پا به فرار گذاشت و از دادسرا خارج شد. با اين حال قبل از اينكه سوار ماشينش شود گير افتاد و به دادسرا منتقل شد.
متهم اگر چه در بازجوييها اصرار داشت كه روانپزشك است و او را به اشتباه دستگير كردهاند اما وقتي شواهد را عليه خود ديد به جرم خود اقرار كرد.
وي كه كارمند آژانس هواپيمايي است و هيچ مدركي درخصوص روانپزشكي ندارد به قاضي شهرياري گفت: در اطراف زندانها و يا دادسراي جنايي تهران طعمههايم را از ميان خانواده قاتلان شناسايي ميكردم. افرادي كه خانوادههايشان در تكاپو بودند تا هرطور شده از اولياي دم رضايت بگيرند.
به اين بهانه كه زميني در شمال كشور دارم و ميتوانم بهعنوان مبلغ ديه در اختيار خانواده مقتولان قرار دهم از آنها مبالغي پول ميگرفتم. اما هيچ زميني وجود نداشت و همه اينها دروغ بود تا اعتماد طعمههايم را جلب كنم.
درهمين حال دكتر شهرياري سرپرست دادسراي امور جنايي تهران گفت: پس از دستگيري روانپزشك قلابي مشخص شد كه اين زن تاكنون سر 5نفر از خانواده محكومان به قصاص را كلاه گذاشته و از آنها مبالغي پول گرفته است. شاكيان احتمالي كه در دام كلاهبرداري اين زن گرفتار شدهاند نيز ميتوانند براي شكايت به دادسراي جنايي تهران مراجعه كنند.
سرپرست دادسراي جنايي در ادامه ضمن هشدار به شهروندان گفت: اين تنها پروندهاي نيست كه در آن شخصي با ادعاي گرفتن رضايت خانواده مقتول دست به كلاهبرداري ميزند. برخي از اين كلاهبرداران شگردشان اينگونه است كه نزد خانواده مقتول ميروند و آنها را راضي ميكنند تا با دريافت 400ميليون تومان ديه رضايت بدهند اما نزد خانواده قاتل وانمود ميكنند كه آنها به 600ميليون تومان راضي شدهاند و در اين ميان 200ميليون تومان بهحساب خود منتقل كرده و كلاهبرداري ميكنند.
وي ادامه داد: تلاش براي نجات محكومين به قصاص اقدام انساندوستانهاي است اما شهروندان بايد مراقب باشند كه بهراحتي به كساني كه مدعي نجات قاتل از قصاص هستند اعتماد نكنند.
براي اطمينان از ماجرا حتما به دادسراي جنايي تهران مراجعه كنند و حتي خيرين ميتوانند با هماهنگي در جلسات صلح و سازشي كه در دادسراي جنايي برگزار ميشود شركت كنند.