زلزله ۳.۴ریشتری دیباج را لرزاند

کد خبر: ۷۳۲۵۹۹
|
۰۱ مهر ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۲ 23 September 2017
|
11124 بازدید
مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان گفت: زمین لرزه ای به بزرگی۳.۴درجه در مقیاس ریشتر ساعت۳:۵۴ صبح شنبه دیباج از توابع دامغان را لرزاند.

به گزارش مهر، ایرج رئیسیان ضمن تائید وقوع سه زمین لرزه در دیباج طی بامداد شنبه، بیان کرد: زمین لرزه ای به بزرگی۳.۴درجه در مقیاس ریشتر ساعت۳:۵۴ صبح شنبه دیباج از توابع دامغان را لرزاند، این زلزله در عمق هشت کیلومتری زمین و در موقعیت جغرافیایی ۳۶.۳۶۲ درجه عرض و ۵۴.۲۶۲ طول جغرافیایی به وقوع پیوست.

وی افزود: بررسی میزان خسارات احتمالی این حادثه در حال انجام است و اکیپ های مدیریت بحران در دامغان حضور دارند تا هرگونه بررسی اولیه را انجام دهند همچنین برای احتمال امداد رسانی برنامه ریزی شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان، گفت: این زلزله دو پس لرزه نیز داشت که به ترتیب ۱.۸درجه در مقیاس ریشتر و ۱.۹درجه در مقیاس ریشتر بودند.

پزشکیان بیان کرد: نخستین پس لرزه زمین لرزه صبح شنبه دیباج ساعت ۳:۵۷ و دیگری ساعت ۴:۴۸صبح به وقوع پیوست.

وی همچنین تصریح کرد: زمین لرزه ای به بزرگی ۱.۷درجه در مقیاس ریشتر نیز آرادان را لرزاند این زلزله در ساعت ۴:۱۴صبح شنبه به وقوع پیوست.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت