بازداشت پسر شیشه ای قبل از نیت شیطانی

کد خبر: ۷۳۸۷۳۳
|
۲۳ مهر ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۶ 15 October 2017
|
11216 بازدید
پسر شیشه‌ای که قصد داشت دختر هشت ساله‌ای را مورد اذیت و آزار قرار دهد، توسط مردم بازداشت شد.


به گزارش جام جم، بعدازظهر بیستم مهر ماه جاری در پی تماسهای شهروندان مبنی بر بازداشت یک متهم، مأموران انتظامی در محل اعلام خبر حاضر شدند.

بررسی اولیه مأموران حاکی از آن بود که پسر جوانی قبل از ربودن و آزار و اذیت یک دختر هشت ساله‌ توسط مردم بازداشت شده است.

متهم این پرونده که پیش از ظهر امروز به دادسرای امور جنایی تهران منتقل شده بود، در اظهاراتش به قاضی سهرابی؛ بازپرس شعبه نهم این دادسرا گفت: بعدازظهر روز حادثه در محل زندگی دخترک در حال رفت‌وآمد بودم، من شیشه مصرف می‌کنم و آن زمان با دیدن دختربچه وسوسه شدم، به سمت دختربچه که داخل کوچه در حال بازی بود، رفتم و قصد داشتم او را مورد آزار و اذیت قرار دهم که او جیغ و داد کشید، مردم سر رسیده و بازداشت شدم.

متهم پس از این اظهارات، با دستور قاضی سهرابی بازداشت شد و برای ادامه تحقیقات و شناسایی سایر جرایم مشابه در اختیار مأموران اداره 16 پلیس آگاهی تهران قرار گرفت.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟