واژگونی اتوبوس مسافربری

کد خبر: ۷۴۳۳۳۸
|
۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۳ 01 November 2017
|
11321 بازدید
رئیس جمعیت هلال احمر مه ولات گفت: واژگونی اتوبوس عبوری بیرجند به مشهد در این شهرستان منجر به مصدومیت 15 سرنشین آن شد.

به گزارش آرمان، محمد امانی صبح سه‌شنبه گفت: این واژگونی صبح دیروز در کیلومتر 20محور فیض آباد -تربت حیدریه روی داد که به محض دریافت گزارش مرکز کنترل عملیات اضطراری هلال احمر استان(Eoc)، تیم امداد و نجات جمعیت هلال احمر به محل اعزام شد. 

وی افزود: تیم اعزامی پس ازبررسی و تثبیت منطقه حادثه، با همکاری نیروهای اورژانس؛ پایگاه امداد ونجات شهید موسوی مهنه و اورژانس شهرستان تربت حیدریه اقدام به انتقال مصدومان به مرکز درمانی نهم دی تربت حیدریه کرد.

خستگی و خواب آلودگی راننده علت این حادثه بوده است.

در کیلومتر ۹۵ محور گناباد - تربت حیدریه یک دستگاه اتوبوس ولوو که از بیرجند به مشهد در حال حرکت بود با ۲۵ مسافر واژگون شد که در این حادثه ۳ تن مجروح شدند.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟